Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a cOOle patrzy...

Abp Głódź: nie można zdejmować krzyża, to znak Polski

Polecane posty

Gość anika 28047
a taka ciekawostka - moa mama czlowiek z doktoratem ,pracownik naukowy ... po smierci zazyczyla MSZE GREGORJANSKA- kosztuje ok 2500 zl odprawiana jest przez miesiac , musi ten sam ksiac ja odprawiac - i ta msza pozwala po smierci opuscic czysciec i trafic do nieba ----- nooooooooo ludzie jesli to nie jest zabobon to co to jest??????????????????? - prosze o odpowiedz tych co znaja temat ...

Gość Pryszczatay//
To nie jest zabobon , stwierdzam wprost- to głupota- dotyczy także pracowników naukowych. Mam z nimi styczność na co dzień :) Oczywiście głupota nie zabrania tworzyć dzieł naukowych ;)

Gość Pryszczatay//
Ferdynand, gdzie jesteś, chodź pomolestować !!! Tęsknota jest straszna !

Gość Pryszczatay//
Zabiłem tę piękną dysputę naukową ;(

Gość Kavok
niech szybko powstanie antykościelny fundusz z wielką ochotą przekaże im moją darowiznę

Gość Pryszczatay//
Ja oddam wszystko, co posiadam ;)

Gość Pryszczatay//
Poobrażałem wszystkich, sorry nie chciałem :(

a jednak mysle ze malo was poprze chyba ze sprawicie ze bedzie sie zylo bogato Polakom. a poki co to 8% was popiera no jeszcze te 10%palikota ale jak nie bedzie lapiej znaczy bogato to predzej powstanie antywobec was ruch i zmiecie lewactwo raz na zawsze. nie macie nic do zaproponowania niz popularne wsrod was samych antyklerykalizm. na tym niczego nie zbudujecie i tak nedza nbedzie jeszcze wieksza bo kto nakarmi tych biedakow ktorych stworzyliscie komuszki ?

Gość anika 28047
mnie tam nie obraziles - spoko - nie da sie chyba . co do pracownikow naukowych - tak moja mama jest swietnym czlowiekiem , mozg nieprzecietny - tyljo troszke z tym KK przesadza , ok zaplace za ta msze gregorjanska - jesli chce , ale jakie bedzie jej zdziwienie po tamtej stronie - ja sie okaze ze to bzdury i to nie o to chodzi ......

Gość anika 28047
tak K. katolicki karmi biedakow - wszyscy to wiedza nawet komuchy .

Gość Pryszczatay//
Anika, ale mama żyje mam nadzieję...

Gość anika 28047
tak zyje i pisze prace mgr . moim kuzynkom - ma 73 lata. a i mowi ze pisanie prac to ne grzech bo za darmo i w rodzinie ... hi hi ..

Gość precz z platforma
Dwie ameryki krzyzowcy wycieli i ograbili. A wszystko na polecenie papieza. co za głupoty pisze ktos historii nie zna a nie kk ale konkwistadorzy za złotem ameryke północna nie jet i nigdy nie była pod władza Watykanu Ameryka północna jest pod władza masonów

Gość Pryszczatay//
To super, prac mgr jest zawsze dużo do pisania ;) Życzę mamie dużo zdrowia. Może jeszcze zmieni zdanie, co do tej mszy ;) Naukowcy są obłędni :)

Gość Pryszczatay//
Ferdek nie przynudzaj, post się skończył; wkładaj kieckę i tańczymy ;)

Gość precz z platforma
albo wy którzy plują na kk to idioci albo oni ale wasze wpisy pokazują ze to wy jesteście idiotami Tylko kilka wypowiedzi naukowców: Christian Boehmer Anfinsen biochemik: 1972 nagroda Nobla w dziedzinie chemii: "Myślę, że tylko idiota może być ateistą." Werner Arber genetyk i mikrobiolog: nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Chociaż jestem biologiem, muszę przyznać, iż nie rozumiem w jaki sposób powstało życie... Uważam, iż życie zaczyna się dopiero na poziomie funkcjonalnej komórki. Najbardziej prymitywna komórka może wymagać przynajmniej kilkuset różnych specyficznych makromolekuł biologicznych. W jaki sposób takie już dosyć złożone struktury mogły się połączyć pozostaje dla mnie tajemnicą. Możliwość istnienia Stwórcy, Boga, stanowi dla mnie satysfakcjonujące rozwiązanie tego problemu." Sir Derek Harold Richard Barton nagroda Nobla w dziedzinie chemii:"Nie ma żadnej niezgodności pomiędzy Nauką a religią... Nauka pokazuje, że Bóg istnieje." Alexis Carrel chirurg nagroda Nobla w dziedzinie medycyny: "Najzwyklejszą pychą jest wierzyć, iż jest się w stanie poprawić przyrodę, gdyż przyroda jest dziełem Boga." Arthur Leonard Schawlow nagroda Nobla w dziedzinie fizyki: "Wydaje mi się, że będąc skonfrontowani z cudami życia i wszechświata, należy zadać sobie pytanie dlaczego, a nie po prostu jak. Jedyne możliwe odpowiedzi są religijne... Znajduję potrzebę Boga we wszechświecie i swoim własnym życiu... Mamy szczęście, że mamy Biblię a szczególnie Nowy Testament, który mówi nam tak wiele o Bogu w szeroko dostępnych ludzkich kategoriach." http://demotywatory.pl/3640477/Wiec-powiadasz

władzę komuniści przejeli siłą zbrodnią a do władzy się sami desygnowali prostaki nieuki . ogólnie biedote wkrecili , że im los odmienią znaczy zabiorą bogatym a oddadzą biednym. i spełnili obietnicę bogatym zabrali tylko zapomnieli oddac biedakom. i dlatego se ne wrati juz. w tej formie czerwonej. na szczescie. bo pomyslu jak uzdrowic chory kraj nie maja jeno jak sklocic by uwage odwrocic od tego co wazne

Gość anika 28047
zgadzam sie - nikt nie rozwiazal zagadki zycia - nie wie dokad zmiezamy - BOG, wiara - wspaniala sprawa - modlitwa - pieknie - ale KK to zupelnie inna sprawa , zapewniam cie ze ludzie na tym topiku dzis to ne ludzie po szk. odstawowej .

Gość anika 28047
drogi Ferdynandzie.... ja pochodze z starej szlachedzkiej rodziny POLSKIEJ - nalezal do nas min. Nieborow i i inne ziemie - co bylo to bylo - zostalo zabrane - nie wszysko na szczescie , mamy teraz dopominacsie o zgrabiony majatek - taka jak KK?

Gość Kavok
Ferdynand Pryszczyc jestes głupi katolicki troll masz zryty beret przez kosciól ty sługusie jebomaryjny

Gość Pryszczatay//
Anika ! Kocham Cię ! Uwielbiam Nieborów- cudny pałac, kocham Arkadię... Dziewczyno, szlachcianko, Polko :) Wsiądę na koń, odzyskamy- mam nadzieję, co nasze ;)

Gość llkzcxxxx
Kim on jest w końcu ten ptasiek? ni pisior ni pełowiec ?

Gość Pryszczatay//
Kavok- jesteś SUPER ! Ferdek udziela się na wątku o żołnierzach- ostatnio. Dopadnij go i ... wiesz, co ;)

Gość Pryszczatay//
Aniko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mojaś, ty !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lkkahhd
Nie chlejcie tak dzisiaj !!!!

Gość anika 28047
ok pryszczaty ale ty placisz za ogrzewanie -

Gość precz z platforma
kiedyś zyło sie lepij za średniowiecza bo chłopowina odawał dziesiencine czyli wyhodował 10 świń to musiał 1 odac dla państwa a dzisiaj to chłop musi odac 5 swin dla państwa znaczy dla platformy

Gość anika 28047
a gdyby dla PISU oddawal to by bylo ok? chyba bo 3 swinie by poszly na KK.

Gość Pryszczatay//
Aniko ! Zapłacę, za co tylko chcesz. Będziemy szczęśliwi, my szlachetnie urodzeni, ograbieni z naszych dóbr... A tak serio, idzie powalczyć o ten Nieborów ? Piszę się na to ;)

Gość anika 28047
kazda formacja polityczna sie uklada , zmienia , i bierze w lape - czy to pis .czy platforma . kiedys aby byc w sejmie trzeba bylo sie okazac odpowiednim majatkiem - zeby nie bylo pokusy ograbiania panstwa i to bylo ok- a dzis demokracja i jest co jest . no trzeba cos soba reprezentowac ... moze jakas dobra szkola , albo jakis jezyk obcy.... profesura kaczynskiego dziwnie szybka.....