Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a cOOle patrzy...

Abp Głódź: nie można zdejmować krzyża, to znak Polski

Polecane posty

Gość anika 28047
nie idzie - powalczyc niestety , walczylisny ostatnio o kamienice , byly tam tz dosedlenia - wiesz co kasy szkoda , a i jeszcze mala ale piekna miejscowos pod lodzia Lesnik - zasiedlili sie tam ludzie - ok - mimo wyroku sadu na nasza strone - mimo staran nikt tych ludzi nie ruszy - bo panstwo i m nie da mieszkan zastepczych .,... a co ja mam dac? same lasy i woda ... pieknie dziela sobie dzialki na mojej ziemi .... tu ma kuzyn , tam brat ,... super .

słyszę jak nasi "wybrańcy narodu" mówią : piniądze z łunii , czyli chyba skoro tak wykształcone mądre i szlachetne elity polityczne mówią to tak jest poprawnie a nie jak plebs mawia pieniądze z unii.

Gość anika 28047
oddajcie mi kamienice to tych z lesnika tam wysiedle i po klopocie ....

Gość anika 28047
ferdynand - wlada w naszym panstwie jest jaka jest sami ich wybieramy ..... co prawda madrzy ludzie nie pchaja sie do polityki ,,,, to tez i wyierac nie ma w kim

Gość Pryszczatay//
No to żal, dziewczyno moja ;) Mój ojciec trochę odzyskał, szkoda reszty- ale było- nie wróci już... Musze teraz głową pracować, dobrze, że jeszcze sprawna. A tak poza tym, staram się polubić Ferdynanda ale nie rozumiem o czym mówi. On chyba żyje w jakimś równoległym świecie. Biedny Ferdek:( Poza tym, nie jestem pryszczaty, to taka parafraza nicka Ferdka. Cerę mam nieskazitelną, arystokratyczną wręcz ;)

Gość anika 28047
troche to nam tez sie udalo - moze nie uratowac a zatrzymac po prostu - ferdynand- chyba lubi przypalic? - my odzyskalismy plas w piotrkowie tryb. byla kamienica ale sie spalila .... plac sprzedalismy - parking tam jest ,, dobre i to -- dla mnie wartosc maja mele , obrazy, ksiazki , zdjecia - chyba materialistka ze mnie zadna .

Gość jem qpe
Ale skandal wywołałam :D Po mnie ponad 20 osób wyszło Kumpela mówi, że jestem pojebana Ksiądz po moim wystąpieniu wściekł się i kazanie walnął Nie będzie klecha ze mnie dziecka Boga siostry Chrystusa wolnego człowieka sługę swoją robił! Skandal na całą parafię :D Tabor! Polska! CHRYSTUS!!!

Gość jem qpe
No. :) Ziarno zostało zasiane. Dość pitolenia. Zrobiłam to co napisałam, że zrobię. Gadaniem nic nie zmienisz. Skandal jak uj. Jestem głową dwóch rodów chłopskich. Z dwóch krajów. To zobowiązuje. Nie mogę rzucać słów na wiatr. Też mam już dość. Trzeba działać. Więc zadziałałam :)