Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agm'oweP

Wasze osiagniecia zyciowe?

Polecane posty

Gość szkoda gadac tyy
i jescz e od pasozytow wyzywa???- pracuje od zawsz i ciezko wiec nierozumiem zlowa to tego tematu.

Gość jeny plissssssssssss
to osuagniecia meza , nie twoje dziecko sie nie liczy tylko licencjat -chodz watpimy w to wszyscy

wiek 32 lata' Osiągnięcia: Ukończenie Uniwersytetu Łomonosowa Znalezienie dobrze płatnej pracy Pokonanie choroby maniakalno-depresyjnej Trzy nieudane małżeństwa (raczej negatywne osiągnięcie ale cóż) z jednym wytrzymałam prawie 4 lata

Gość jeny plissssssssssss
jeny zcego mamy zazdroscic??? ze maz dyma w szwajcarii??a ty pasozytem jestes??

Gość 27 lat mam
"- jak mozma mieszkanie czy dom na kredyt nazwac sukcesem??? to ja juz nie rozumiem jak polacy upadli nisko" wyjechalas bo nie umialas na siebie zarobic w Polsce to ja sie pytam jak mozna nazywac sukcesem zarobienie za granica na klitke 40 m w Polsce? Smiechu warte. No to moze fagas nie byl przypadkowy ale na pewno nie trafiony :P... bez sukcesu :)

Gość 27 lat mam
a juz wogole nie wspomne ze z ta praca mialam racje hehe

Gość 27 lat mam
czyli buractwo lezy po Twojej stronie, bo moje myslenie jest poprawne :)

Gość szkoda gadac tyy
zazdroscisz i tyle! kiltka klitka na m styka a jest moja a nie banku , ahhahahahahahhahahahahahah i to cie boli bo twoja za 100lat bedzie wlasnoscia prawnuvczkow myslenie jak ktos wyjechal to jzu w pl nic nie miala, swiat europa mozna prcowac gdzie sie chce..a ze ktos na praktyki wyjechal i mieszkal tam potem to cos zlego oczywiscie:) idz na spacer ze swa cudowna rodzinka:) bo widze ze mamsz frustracje ogromne

Gość gryzę pięty
kruche ciasto :D fajna praca tytuł mgr mąż (cudowny i mój ) udany sex dom i choć życie nam dziecka nie daje, to walczymy :)

Gość szkoda gadac tyy
z kim sypiam i czy teafione czy wybacz ale plebsowi nie bede sie tlumaczyc ahhahah

Gość szkoda gadac tyy
a tym bardziej ograniczonemu kaumchowi bez wyzszej uczelni jak ty:)bo nawet nie wiesz co to wyjazd za granice i praktyka, bo w tym czsie dymalas na kredyt i biedowalas z dzieciorem w obsranych pieluchach

Gość 27 lat mam
dla twojej wiadomosci kredytu zostalo mi 2 lata a potem to mam 200 m z duza dzialka na zupelna wlasnosc, a ty w swoich 40 m bedziesz czuc smrod wlasnych niedomytych nog, podczas gdy ja z luboscia rozsiade sie na wlasnym tarasie. Uwierz mi ze niczego ci nie zazdroszcze :)

Gość 27 lat mam
mam taki duży taras że nawet jak sie zesram w majtki długom kupą to nie będę czuła smrodu

Gość 27 lat mam
dla twojej wiadomosci z dwojka dzieciakow buahahaha Normalnie nie wiem co napisac na takie argumenty zasranego wyksztalciucha. jesli studia zapewniaja taki poziom to ja podziekuje :)

Gość ide spac 2
zenujace jestescie kobiety, nsaprawde jedna ma mieszkanie kupione, druga nielugo splaci dom, wg mnie sukcesy ale dobrego charakteru, wywazonej osobowosci nie kupisz, obie brzmicie jakbysciesie z jakich czworakow wyrwaly

Gość szkoda gadac tyy
jak ty sie zestasz dlugom kupom to ja przyjadem i jom zliże

Gość 27 lat mam
ona zaczela, ale ja wygralam :P nara spadam

Gość 27 lat mam
tylko ja odniosłam sukces, reszta spierdaIać !!! góvno warte ździry co ssom kutasa męzowi za miske kartofli

Gość 27 lat mam
wygrałam ! wygrałam ! lala la la lala la la lala la :P

Gość jestem piękna i bogata
Mam wszystko :D

Gość ania prawie 30
Rodzina-maz i dziecko wyksztalcenie - skonczone prawo i aplikacja radcowska w zeszlym roku mieszkanie - kupione w 50% z oszczednosci, reszta na kredyt:P praca - wlasna kancelaria, jest coraz lepiej:))))

Gość 27 lat mam
govno masz , spierdaIaj to ja jestem piękna, mam dom i nawet robie govno ze złota ;D

hm mam prawko i smigam autem po Londynie :P - ale prawko to zadne osiagniecie, raczej taka podstawowa sprawa w tych czasach no wlasnie jestem w Londynie, pracuje i jestem szczesliwa, rozwijam sie, ucze pokochalam kogos jak jeszcze bylam w Pl i ta milosc mnie odmienila o 180 stopni, jestem innym czlowiekiem mimo ze juz nie jestem z tym facetem wyrwalam sie spod toksycznych wplywow moich rodzicow i brata jednym slowem jestem wolna, kocham, ucze sie i lykam zycie i mysle ze wiele przede mna

Gość miedzynarodowka 32666666666666
moje osiagniecie??? zadne wsasadzie moze to ze zdrowa jestem bo czym tu sie chwalic co dla innych sukces dla innych porazka

Gość gość
O matko droga, co za ''osiągnięcia'', skończyć szkołę, dostać się na uczelnie, mieć prawko i mieszkanie, co za komedia, hehe. Dla mnie to standard i tyle. Trzeba byłoby być skończonym tłumokiem z patosów, aby się tak prostymi sprawami podniecać.

Gość gość
Do tego pan mąż i bachory, zaiste zabawne.