Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena lekarka

Dowiedzialam się dziś o zdradzie męża...

Polecane posty

Gość Milena lekarka

Boże nie wiem co robić mam 33 lata, maż 40 mamy dwójkę dzieci (9, 5 ) ogólnie jka by ktos na nas popatrzył mógł by powiedzieć szczęśliwa rodzina niczego im nie brakuje. i tu nagle dzis rano dzwonek do drzwi zjawia się 20 parolatka z brzuchem i informuje mnie, że mój mąż jest ojcem jej dziecka, w jedej chwili wszytsko mi się zawaliło, rodzina siedzi u nas a ja nie wiem co robić, siedzę w pokoju i wyję wszyscy pytają co ze mną ? nie wiem co robić jak się zachowac przed rodziną nie mam ochoty patrzeć na męża ... wszytsko mi sie zawaliło

Gość db,F,ffn
Nie wierzę w tę historię, to aż nieprawdopodobne, że takie skurwiele jak Twój mąż chodzą po ziemi. A jeśli to prawda, to nie bądź głupia tylko idź to powiedz przy całej rodzinie :Ze jest kurwiarzem i zrobił dziecko gówniarze" a potem narzygaj mu w twarz i powiedź ,że jest zwykłe główno, dziewczyne bierz na śwaidka w sądzie i zabierz mu wszytsko co ma, a sama sobie potem nowego lepszego gacha znajdz :)

Gość tak tak napewno
zacna pani lekarka mając gosci w domu wchodzi na kafe i pyta degeneruchów JAK ŻYĆ ? jestes skończona idiotką , spierdalaj stąd i tak nikt nie wierzy w twoje wypociny

Gość Milena lekarka
to nie podszyw to niestety prawda, najgorsze jest to że nie podejrzewalam że kogoś ma.... choć w sumie jestem lekarką pracuje także na nocki więc.... miał kiedy... bo dziećmi generalnie zajmuje się teściowa, mieszka z nami...

Gość Milena lekarka
ani nie zacna ani nie zarozumiala, ciekawe jak można się czuc na moim miejscu a na kafe często wchodzilam

Gość gnomczyk
wyjdź z domu, niech on się tłumaczy. idź do przyjaciółki albo do kina na cokolwiek

co za dziad!!!!!!!!!!!!!!!!!! a swoją drogą panna dobry termin wybrała sobie na taką nowinę :(

Gość Milena lekarka
dzięki za rade tak chyba zrobie przyjaciółka siedzi sama w święta do nas przyjśc nie chciala to ja pojdę do niej

Gość Milena lekarka
niektórzy nie wierza w to co tutaj napisalam no wiem w sumie se nie dziwie bo jest tu duzo podszywów prowakoacji i tego typy rzeczy i sama podchodze do tego dośc sceptycznie i ostrożnie... ale wytrzymac nie mogę od placzu sie powstrzymać...

Gość eeeeeeeee.bv
MYŚLĘ, ŻE TEN WPIS to prowokacja

Gość Milena lekarka
szlak mnie trafia bo ten kretyn mój maż siedzi na dole pije z moim bratem i udaje że wszystko jest ok mam ochote tam wpaść i wszytskim wykrzyczeć co zrobił jak zniszczył naszcze małżeństwo i rodzine

Gość db,F,ffn
No to Milena powiedź Nam co na to mąż, co on mówi?

Gość Milena lekarka
spoko niech będzie że prowokacja, to może co by mi ktoś doradził w tej oto prowokacji

Gość db,F,ffn
No to idź do Twojego brata i powiedź mu to wszytsko!!! Idź i spytaj, co teraz gnoju, pochwaliłeś się już jakiego gościa dzisiaj mieliśmy?

Gość Milena lekarka
powiedził przepraszam parę razy się zdarzyło... nie wiedziałem że ona jest w ciązy, i jak mogę mieć pewnośc ze to moje prawie jej nie znam... i teraz siedzi z rodzina bo na całe nieszczęście zaprsilismy do siebie rodzinę na świeta i udaje przed nimi ze wszytsko ok a ja mam grype zołodkowa i w lazience siedze

Gość db,F,ffn
Do jasnej cholery powiedź Nam dlaczego nie pójdziesz na dół i nie powiesz wszytskim ,że on Cię zdradził z gówniarą, przeciez to Twoja rodzina, czemu do nich nie pójdziesz i nie powiesz im tego?

Gość Milena lekarka
z jedej strony mam ochote żeby wszyscy wiedzili jakim jest sukinsynem a z drugiej strony nie chce, nie moge pogodzic sie z tym ze taka idiotke ze mnie zrobil

Gość łoj jak ty lekarka to ja mini
ster zdrowia- idz głupi tłumoku

Gość db,F,ffn
No ale jak Ty możesz tak to zostawiać???? Weź go chociaż na bok i powiedź mu " Chcę Ci tylko piowiedzieć, że przeporosimy nie są przyjęte i nie będą nigdy, więc się tak gnoju nie ciesz, bo9 to jest poczatek dopiero"

Gość db,F,ffn
Ale ściema, teraz robi z Ciebie idiotkę śmieje się piję, a Ciebie ma w dupie, to Ty powinnaś teraz walczyć o swój honor i powiedzieć całej rodzinie co zrobił Twój mąż

Gość Spontexia
szybka jesteś ze juz z nim gadalaś i Cie przepraszal twierdząc że pare razy sie zdażyło .... powiadasz grypa hmmm w łazience teraz - a nie uderzył Cie w głowe czasem Twój mąż ? Bo sie zachowujesz jak bys to wczesniej juz przerabiała tą sytuacje !!

Gość Milena lekarka
wiecie co zmotywowaliście mnie do tego że powinnam wszytskim o tym powiedzieć i zaraz zejdę do nich tylko sie troche uspokoje i ogarne i powiem wszytskim poczekam jeszcze na jego rodzicow bo mieli do nas o 15 przyjsć, w sumie to dzieki

no normalnie wariatka idiotów chce z nas zrobic

Gość Milena lekarka
ubieraliśmy się na 9 do kościoła kiedy przyszła ta kobieta bylismy sami w domu bo babcia z dziecmi poszła na 8 do kościoła... była awantura, uderzyłam go, zamknełam sie na górze i wyje

Gość db,F,ffn
jeśli to prawda to nie bądź głupia i idź powiedź wszytskim, nieobecni nie maja racji i teraz on karty rozdaję!! Dlaczego go kryjesz, nie zasługuje na to!!

no to już wysrałaś się i już byłaś na dole/

Gość Milena lekarka
przecież mówie kobieta ta była u nas o 8:30 goście przyjechali o 13;00

Gość Milena lekarka
a co napisałam nie poprawnie ? przepraszam może ze zdenerwowania jakś literówke zrobiłam zdarza sie każdemu

Gość Spontexia
moze Ktoś odwiedzi mój temat jaki założyłam i jest poniżej : przynajmniej potem desperacko nie chce tak jęczeć jak ta Pani lekarka - chce się mini Rutkowską pobawić - urządzenia szukam - temat założony jak co - ZAPRASZAM