Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamilleCocktailParty

Z czego uczyliście się do matury rozszerzonej z histy, WOSu,polskiego i angola??

Polecane posty

Wiem, że pewnie było sporo wątków na ten temat, jednakże mimo wszystko chciałabym żebyście w tym miejscu :) napisali z czego sie uczyliście bądź z czego się uczyć polecacie. jestem w II kl. LO i powoli zaczynam mysleć o maturze. Z góry bardzo wszytkim dziękuję za wszelkie sugestie i pomoc ;)

jeśli pomogło i maturę zdałeś to sie cieszę i jednocześnie gratuluję ;p

Gość ffffffffffffffffffffffg
ja maturę zdaję w tym roku. uważam, że do polskiego nie ma co się dużo uczyć, wystarczy powtórzyć wszystkie lektury. z reszty przedmiotów ucz się na bieżąco tego, co teraz masz w szkole, a z angielskiego uczyć się słówek i ćwiczyć słuchanie :)

jestem dziewczyną,kurde.:classic_cool: ano zdałam,przeddzień matury wykrochmaliłam pościel dla połowy miasta,a zdałam na 90% :classic_cool:

A wybacz myślałam że jesteś dziewczyną. no cóż, gratuluję :) w końcu każdy musi znaleźć swój sposób na naukę i powtórki ;p

ffffffffffffffffffffffg - dzięki za radę ale jestem w klasie ang. języcznej więc powiedzmy że angielski mam "z głowy" ale histe wos i polski muszę sama, na właśną rękę zacząć się przygotowywać