Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAROLA211089

WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT?WAŻNE

Polecane posty

MOŻE ZACZNĘ OD TEGO ,ŻE PO ŚLUBIE JESTEM 3 LATA Z MĘŻEM JESTEŚMY 7 LAT.PEWNEGO DNIA DOWIEDZIAŁAM SIĘ OD KOLEGI MOJEGO MĘŻA ,ŻE MNIE ZDRADZA Z DZIEWCZYNĄ OD NAS ZE WSI ON WSZYSTKIEMU ZAPRZECZYŁ I UWIERZYLAM MU,ŻE NIC MIĘDZY NIMI NIE BYŁO.PO PÓL ROKU A MIANOWICIE W DZIEŃ KOBIET ZADZWONIŁ DO NIEGO TELEFON I TO BYŁA ONA PYTAŁA SIĘ CZY JEST SAM W DOMU ON ODPOWIEDZIAŁ,ŻE NIE I TEMAT SIĘ SKOŃCZYŁ ROZŁĄCZYŁA SIĘ MI DAŁO TO DO MYŚLENIA I NIE ZOSTAWIŁAM TEGO TAK POJECHAŁAM DO NIEJ DO ZAKŁADU DO PRACY ONA JEST TAM WŁAŚCICIELKĄ I PYTAM JEJ CZY MIAŁA ROMANS Z MOIM MĘŻEM ZAPRZECZYŁA,I POJECHAŁAM DO DOMU ZA TYDZIEŃ DOWIEDZIAŁAM SIĘ,ŻE OPOWIADAŁA SWOIM PRACOWNICĄ ,ŻE MIAŁA Z NIM ROMANS ALE MI TEGO W TWARZ NIE POWIE.ZAŁAMAŁAM SIĘ ZAŻĄDAŁAM OD MĘŻA WYJAŚNIEŃ ZAPRZECZYŁ MÓWIŁ,ŻE MU NIE UFAM ITP WKURZYŁ SIĘ I POJECHAŁ ZE MNĄ DO ZAKŁADU TEGO JEJ JA NIE WCHODZIŁAM TYLKO ON I BYŁY TE PRACOWNICE ZEZWAŁ JĄ,ŻE OPOWIADA BAJKI ITP ONA ZAPRZECZYŁA,ŻE TAKIE COŚ GADA I POWIEDZIAŁA ,ŻE JA MAM COŚ Z GŁOWĄ I ZMYŚLAM.CO O TYM SĄDZICIE?

@ KAROLA211089 sorki, tak nie w temacie i na marginesie ale ważne. Dla mnie ważne. (I bez chęci urażenia Cię, Broń Boże!) prośba: zobacz poproszę czy nie masz przypadkiem małych liter na klawiaturze. Są czy nie ma? :) _____________

Gość jaccykkow
Jeżdziłaś z nim do jakiejś baby żeby zaprzeczyła, że jest kochanicą męża? Po co? Żeby obca baba się wypowiedziała w tej kwestii? Obserwuj męża dyskretnie - jak zdradza to kiedyś to się wyda.

Gość Ile razy ten
Sam temat tu bedziesz kleić? Co do slowa kurwa to juz nudne

postanowiłam wkleić go tutaj bo na ogólnym nikt sie wypowiadał o co ci chodzi nie musisz się wypowiadać jak ci coś nie pasuje to omijaj i nie czytaj