Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

czy moze ktos z was zna taka kobiete ??

Polecane posty

wierzba co ja mam ci napisac hmm pospiech to błąd tyle ci powiem popełniła wielki blad skoro ja zdradzil tzn ze nie widziaala tego jak ja zdradza wcześniej i tyle !!! sama sie puscila kantem ja piernicze chyba nigdy w życiu nie przeczytałam większej głupoty i w ogóle sama się zdradziła i sama oszukała, a wszystko to jej wina

sluchaj gwalt nie wiem co mam powiedziec to nie kwestia tego czy sie nadaje czy nie kiedys spotkalem dziewczyne byla dziewica ale jej tata to alkoholik i dziwkarz zdradzal jej mame z kazda co popadnie czulem ze cos jest nie tak wiec zadalem jej pytanie chcesz mi cos powiedziec? odpowiedziala mi wlasnie to ze jej ojeciec itp ja odp sluchaj nie ma problemu mi naprawde mi to jakos nie przeszkadza itp ale no coz ... nic z tego nie wyszlo dlatego uwazam ze nie nadaje sie na pocieszyciela i juz i jest mi przykro chociaz chcialem ...

Gość 525235235
"sluchaj stary cycki to ja widze jak jade na wakacje i powiem ci szczerze ze jakos mi nie przeszkadzaja w tym zeby normalnie gadac z dziewczyna" Ja nie mogę, jakim ty jesteś skończonym kretynem... :O Ona nic o sobie nie napisała, tylko dała zdjęcie cyców, a Ty od razu napalony że chciałbyś się z nią spotkać, bo pewnie ma też wspaniałą osobowość. Nawet ona sama się nabijała z Ciebie, że tylko zobaczyłeś cyca, to na siłę wciskasz do tego osobowość. Żenujący jesteś jak mało kto. Jeszcze się durnie tłumaczysz.

wierzba chyba za duzo w tobie emocji nie zrozumialas tego co napisalem i tyle skoro byla slepa i nie widziala jak ja zdradza to kiedys musiala przejzec na oczy !!! i tyle czasem nawet nie wiesz ze jestes chory a tu bach nagle goraczka 40 stopni i duza rozgrzana sorry takie zycie ufaj ale sprawdzaj

Gość edytaa....,22
Autorze - widać że jesteś zaniedbany, taki obrzydliwy. Brzydziłabym się ciebie pocałować.

ale nie wiem po co piszesz mi o tym gwalcie a co ja mam z tym wspolnego niby przeszkadza wam moja natura przeszkadza wam to ok dobra macie wolna wole dlaczego w ogole wypowiadacie sie w moim topiku ????

Gość do Owocu maliny
Jesli nie nadajesz nie pocieszyciela, nie rozumiem czemu w ogole szukasz kobiety. Nie nadajesz sie do zadnego zwiazku, z nikim. Bo kazdy czlowiek predzej czy pozniej potrzebuje pomocy i wsparcia, kto jesli nie bliski moze mu je dac?

Nie to ty nie zrozumiałeś. Tworzą szczęśliwy związek, mają wspólne plany na przyszłość, chcą stworzyć rodzinę, wszystko jest super. Przecież nie od razu ją zdradza. Jest etap kiedy wszystko jest idealne. Potem nagle coś mu odwala. I niby jak ona miała to przewidzieć, zauważyć wcześniej skoro wcześniej nic się nie działo?

Gość do Owocu maliny
Ja sie wypowiadam bo chce zebys zrozumial, jakie glupie i bezzasadne za Twoje wymagania w stosunku do tego co oferujesz i z nadzieja, ze kiedys zmadrzejesz i zrozumiesz swoje zachowanie, a jesli nie Ty, to moze jakis inny czytelnik tego tematu, ktory ma podobnie ograniczone i tepe myslenie.

Gość do Owocu maliny
Czemu od innych wymagasz tolerancji a dla kobiet jej nie masz?

No bo ją puścił kantem. Ale nie robił tego od początku, więc nie wiem skąd twoja opinia, że powinna to zauważyć i to ona siebie puściła kantem. Fajnie, zaraz się dowiem, że ja też jestem rozchwiana emocjonalnie :D

Gość Miesny jeeez
Moja znajoma tez puscila faceta kantem, bo ja zdradzal. Ale swinia tej znajomej :) A facet zachowywal sie tak: - dbal o nia - gotowal obiadki - codziennie powtarzal ze ja kocha i chce spedzic z nia zycie - oswiadczyl sie - staral sie o dziecko ... to byly ewidentne symptomy zdrady. Powinna byc madrzejsza.

Gość truscafk@
Ja takze nie do konca rozumiem te wymogi... to znaczy jesli Autor nie jest prawiczkiem... Prosze odpowiedz, czy jestes? A jesli nie, jakie znaczenie ma dla Ciebie dziewictwo i dlaczego uwazasz, ze sam tego warunku nie musisz spelnic?

kto zdradza to bedzie zdradzal takie moje zdanie uwazam ze kazdy ma tolerancje w sobie w róznym zakresie np od 0do 1 albo od 0 do10 ja mam od zera do 0.5 i to mi wystarczy dobrze mi z tym mam waska tolerancje fakt nie narzekam !!!

malina pewnie wylewa na mnie pomyje i atakuje bo wyczula ze jestem dobrym facetem bo roznie sie od ich bylych tym ze uszanowalbym to ze jest moja 1 dziewczyna a oni tego nie robili nawet sie nie starali mieli to w dooopie !!!poprostu tak juz jest ze dobrych ludzi sie nie szanuje obraza sie ich ale kiedy dobry czlowiek przepraszam za slowo straci cierpliwosc i ci przypierdoli to ci szczeka opada prawda !!?? czlowiek dobry to ktos to wierzy w Boga a walczyc bez Boga hmm przyklad pedalskie wojsko z belgi dalo wejsc serbskim wojskom wymordowac ludzi (jesli ktos chce to podam link do dokumentu) chodz mieli wsparcie nAto ...

wierzba wyobraz sobie ze kiedys poznalem taka idealna ale ona to byla rozchwiana jednego dnia potrafila powiedziec mi ze mnie kochala cala swoja osoba a za jakis czas ze to juz nie ma znaczenia to co powiedziala i badz tu madry ... badz dobry to cie kopna badz zly to cie uszanuja !!! wtedy bylem naiwny i jeszcze sie o nia staralem ale po co skoro miala taka dziwna przeszlosc ze bawila sie facetami starych nawykow nie mozna sie pozbyc i tyle

Gość Bum-tarara!
kto zdradza to bedzie zdradzal takie moje zdanie. Głupie zatem to twoje zdanie. W życiu różnie bywa i nieraz z "ruchacza" może jeszcze wyjść porządny człowiek, jak i z prawiczka/dziewicy - wielki ruchacz/dupodajka:D Poza tym, szukasz dziewicy, a to właśnie one po wielu latach współżycia z jednym facetem, nie mając porównania, pragną sprawdzić jak to jest z innym:) Poczytaj sobie choćby to forum:D. Wybaczam ci jednak to myślenie, bo co może wiedzieć o życiu brzydki prawik, mieszkający wciąż z mamusią?:o A te twoje śmieszne wymogi...ZA WYSOKIE PROGI NA TWE NOGI!!!:D:P🖐️))

Gość fdgfdgdstete
rozchwiany emocjonalnie to ty jesteś ,o 12:51 napisałeś ze nigdy nie byłeś w związku ,więc jesteś prawikiem ,gówno wiesz o życiu więc dlatego wypisujesz brednie.

Gość do Owocu maliny
Ja pisze do Owocu maliny, ale nia nie jestem, to o mnie czy o niej mowisz, ze wylewa pomyje? Ja ani jednego brzydkiego wyrazu nie napisalam. Wykazuje tylko niescislosci w rozumowaniu. Piszesz, ze kiedys poznales idealna, ale byla rozchwiana emocjonalnie i ze byles dobry i Cie kopnela. Widocznie nie byla idealna , idealna z chatrakteru i to Ty ja wraz z jej charakterem wybrales, bo sie skupiles na mniej waznych rzeczach niz charakter, odpowiedzialnosc i poukladanie emocjonalne, a mianowicie na urodzie i blonce w tzipce, tak? Ale niczego Cie to wciaz nie nauczylo? Wybrales dziewczyne, ktora sie bawi facetami, to masz. Nie rozumiem, czemu faceci majac do wyboru wierna,kochajaca i poukladana, najczesciej wybieraja egoistyczna zdradzaczke,a pozniej wyzywaja sie na reszcie, ze kobiety sa be i w dodatku twierdza, ze to wina tego, ze byli za dobrzy :o Jakbyc byl dobry i wybral dobra dziewczyne, to bylibyscie szczesliwi...

Gość truscafk@
Zupelnie nie rozumiem... to nie jest odpowiedz na moje pytanie.

do do owocu maliny no nie jest prawda ze skupialem sie tylko na jednym to ona powiedziala mi kocham jako 1 ja nie bylem pewien ... itd obrazila sie na mnie wielce urazona gdy poprosilem ja o chwile czasu ... no nic nie dalo sie tego dluzej ciagnac tej znajomosci