Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixi co pierze w ixi

Najgłupsi faceci / dziewczyny z jakimi się spotykaliscie

Polecane posty

Popramy sobie humor, posmiejmy się z zabawnych sytuacji

Ja jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby dziewczyna/kobieta nie była głupia. Taka wasza natura że mądre być nie możecie...

Gość Eowyn
"Ja jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby dziewczyna/kobieta nie była głupia. Taka wasza natura że mądre być nie możecie..." :D :D :D

Gość ekhekheeeem
ojj chłopczyku cos Ci nie wyszło :classic_cool:

to opowiem Wam, mój były jak tylko udało mu się coś zrobić albo wymyślić - to godzinę powtarzał "dobry ze mnie cwaniak co, dobry jestem, co" a zrobił coś zupełnie normalnego a jemu się wciąż wydawało, że jest takim cwaniakiem, a był zwykłym leszczem

Gość urabura
Jak pare lat temu zaczełam spotykać się z takim kolesiem i np jak szłam z nim gdzieś do kina , staliśmy w kolejce ja wyciągam portfel żeby zapłacić za siebie - a on do mnie mówi "Głupio mi, że za mnie zapłacisz, ale dziękuję" no i byłam młoda i głupia i zapłaciłam a on jeszcze dodał "Ja bym 50zł za kino nie dał" Nie muszę mówić, że to było nasze ostatnie spotkanie Jak o nim pomyslę to mi się śmiać chce

Nie ma takich facetów, co by pozwolili płacić dziewczynie za siebie i do tego głupio jeszcze gadać. Przecież taki to by nawet poderwać nie umiał a co dopiero do kina się umówić...

A nawet gdyby byli, to oznaczało by to, że każdy najgłubszy menel i ćwok jest was w stanie poderwać a wy jesteście kompletne desperatki, w dodatku z kompleksami.....

Gość urabura
wydawał się fajny. tylko zagiął mnie w tym kinie. zresztą młoda i głupia byłam, ale śmieszna historia i śmieję się do dziś z niej i z siebie :)

Gość umpoaumpa aaaumpa :D
urabura

Gość umpoaumpa aaaumpa :D
koles Cie l;adnie wykiwał :D

Gość z napisu na murze:
BOŻE ZATRZYMAJ SWIAT, JA WYSIADAM zwiad rev, czemu nicka zmieniłeś? :P :d

najgłupszych jeszcze nie spotkałem , bo zawsze ktoś mnie potrafi zaskakiwać bardziej głupotą , więc to pewnie studnia bez dna 💤

Gość urabura
revolver a zapodaj jakąś historyjkę :)

Gość z napisu na murze:
:D :P

Gość z napisu na murze:
nie zmieniłem / o co kaman? tylko jedna osoba na kafe ma obwarzanek zamiast serca :D z dziurką w środku :P

np.byłem ze znajomą parą w restauracji....po skończonym obiedzie zaczęli awanturę kto ma płacić - na cały lokal , ja nic nie mówiłem tylko patrzyłem jak się zachowują - reszta osób miała niezłe przedstawienie

Gość z napisu na murze:
rev, kto ci zrobił dziurke w seruszku?

dziurek w sercu jest kilka - 4 dwie komory i dwa przedsionki - a wyciął je szatan

Gość czarna madonna
chodź, Mamusia załata

Gość vvv nnn
"Ja jeszcze nie spotkałem się z tym, żeby dziewczyna/kobieta nie była głupia" jak to mówią - ciągnie swój do swego, sporo te twoje doświadczenia spotykające wyjaśniają :)

Gość problem egzystencjalny
Tylko nie szatan:P

Swój do swojego nie ciągnie, po prostu kobiety nie są za mądre, bo inaczej rządziły by krajem. Spotkałaś kiedyś biskupa-kobietę, papieża- kobietę? Bo ja nie...

Gość dididim
Ja dawno temu,siksa wtedy bylam jeszcze mialam z 18 lat moze, spotykalam sie z takim chlopakiem,byl strasznym lalusiem, ciuszki oryginalne, wloski na zel itd. Kiedys bylismy w pubie i zebralo sie nam na klotnie,poszlismy do lazienki i tak stalismy w niej klocac sie,a on cala to klotnie przegladal sie w lustrze,robil takie pozy jak model. Ja wsciekla na niego, oczekiwalam na jakies wyjasnienia a on tak patrzy w te lustro i mowi: 'Solara mi juz schodzi' :O Zenuła:D

Gość z napisu na murze:
rev co ty za bajki tworzysz :D mądrość nie pochodzi z głowy mądrość pochodzi z serca z głowy pochodzi tylko iq, co w przypadkach pokroju hannibala lectera jakoś nie zostało docenione :classic_cool:

Gość annadorota
Nie spotkałeś/aś bo taka jest tradycja że w KK katolickim mezczyzni sa duchownymi, trzeba sie bardziej otworzyc i poczytac o innych wyznaniach chrzescijanskich-np. chrzescijansko reformowanym. Poza tym nie rzadza krajem- a mezczyzni ktorzy rzadza sa super madrzy i gwarantuja krajowi bezpieczenstwo i dobry poziom zycia?:D

revolwer, ta kobieta pewnie miała rację, daje mu tyłka to i żąda żeby facet jej stawiał. takie Prawo natury, nic za darmo. Na dziwki też musisz płacić, więc czemu kobieta ma być gorsza od dziwek? Nie dość że tyłka da, to jeszcze płacić musi. Widzisz, urabura dawała mu tyłka i obciągała, w dodatku musiała za niego w kinie płacić, to już czysta desperacja...

annadorota, skoro kobiety takie mądre, to jaki mają problem w tym, aby użyć swojej inteligencji, sprytu i przejąć władzę?

z napisu na murze: czyli jeżeli komuś brakuje serca/czyli mądrości , to szuka jej w innych?