Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hejmalutka

Co zrobić jeżeli On powie...

Polecane posty

I jeżeli Twoje koleżanki takie były... to nie znaczy, że każda dziewczyna w tym wieka taka jest ...

Gość jaciekrece, u la la
Ahh, więc trolujesz. Myślałam, że naprawdę się nad tym zastanawiasz :)

a kogo się miało tyczyć twoja wypowiedź o braku podstawowej wiedzy odludku??? to że Ty takiej miłości nie przeżyłeś to nie znaczy że wszystkim nastolatkom się że w ich przypadku to właśnie miłość

Gość aspołecznyodludek
tak czy inaczej z mojej strony to koniec dyskusji na tym wątku - ja po prostu nie wierze w dzisiejsza młodzież i ich dojrzałość

ale w temacie chyba jest napisane "Co zrobić gdy On powie "To koniec" ? a nie "Czy jestem już dojrzała" ...

nie ma to jak oceniać całą młodzież po tym, że jakaś część sie zachowuje bardzo niedojrzale... heh. a Ty malutka daj sobie z nim spokój bo po tym co piszesz wygląda na to że mu nie zależy i jest nie wart zachodu.

Gość wiek nie ma...
tu nic do rzeczy moi drodzy! miłosc moze i młodzieńcza, dla Was głup[ia ale dla niej wazna, powazna i potrzebna... co zrobic? mysle,ze pozowlic mu odejsc (wiem ze to nie ławte:( sama przez to przechodzę) ale jezeli kochan to wróci, Jezeli nie to niesttey nie było warto:(Trzymam kciuki mocno za Ciebie!

Gość loreal - jestem tego warta
aspołecznyodludek znam jedno małżenstwo powstałe z wpadki tuz po podstawówce - są razem od wielu lat. dziś chwaja już wnuki znam małżeństwo, w którym dziewczyna w wieku lat 16 związała się ze starszym o 5 lat chłopakiem - dorobili sie trojga dzieciaków i fantastycznie sobie radzą

Gość wiek nie ma...
Dokładnie! wiele jest pare ktore rozpoczęły wspólne zycie w wieku 16-17 lat i zyja razem, mają dzieci, wnuki!

do odlutka generalizujesz:) statystycznie masz rację, związki w tak młodym wieku nie mają racji bytu, ale statystycznie pies i jego pan mają po 3 nogi:) ja swojego męża poznałam jak miałam 16 lat.. teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem no a częściowo rację masz dlatego, że faktycznie zdarza się to baaardzo rzadko... no, a co do IQ, ja się o swoje nie martwię:) a mój mąż też jest bardzo inteligentnym i błyskotliwym człowiekiem:) oboje jesteśmy wykształceni inną sprawą jest to, że czasy się zmieniają i jest inaczej niż 10 lat temu... a co do tematu mój mąż zawsze mówi "kochasz, pozwól odjeść" jeśli to ma być TEN to zrozumie i wróci i za wszelką cenę będzie próbował z Tobą, być, jeśli nie wróci... uwierz mi- życie zaczyna się po 20-tce;) serio... życie miłosne też, sama wiem po sobie, to moje chodzenie z obecnym mężem było zupełnie inne, jak dorosłam:) wiem, że za 5 lat będę się śmiała z mojej dojrzałości obecnej, ale teraz śmieję się z moich zachowań, jak byłam w Twoim wieku:) trzymaj się dziewczyno:)

wiedziałam... chce zerwać .. ! jak się mam teraz zachować ?!?!!? błagam o pomoc.. jestem spanikowana !!

Gość enkapsulacja
co za brednie ze w wieku 17 lat nie można stworzyć poważnego związku, to zalezy od człowieka, jak poznałam mojego chłopaka miałam 17 lat a on 18 jestesmy razem juz prawie 5 lat i nie zanosi sie zebysmy sie mieli rozstac a nawet jesli to jednak przez te 5 lat byliśmy w "poważnym" związku. co do autorki, nie pisz do niego, nie kontaktuj sie, zachowuj sie naturalnie jakby Cie to nie obchodziło a po max 2 tygodniach wróci na kolanach

Gość wiek nie ma...
I jak sie ma sprawa? Mam nadzieje,ze jest ok????? Ciezko niestety czasem w zyciu bywa:(