Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbarara

jestem w trakcie poszukiwania mieszkania do kupna , za gotówkę, kto zazdrości ?

Polecane posty

Gość tymbarara

tez byście tak chciały ? :) duże miasto

Gość tymbarara
czy za 10 tys. kupię 2 czy 3 pokoje?

Gość tymbarara
już zazdrośnica się podszywa, ktora może sobie pomarzyć o tym co ja mam :)

Gość 2312312321
Jezu, ale z ciebie dziecko... Nie, nie chciałabym w ogóle mieszkac w mieszkaniu... Mieszkam w domku z ogrodem, nie mam super warunków, spa czy jacuzzi, ale mam trawnik, moge w kazdej chwili wyjsc na ogród , wąchac kwiatki i pic kawę

Gość tymbarara
jeszcze ze 30 klientów i moje marzenie o własnym m się spełnią:)

Gość tymbarara
no sory ale ja nie chce domu choć mogłabym mieć nie dla mnie pielęgnowanie trawnika, grządek, pilnowanie pieca w zime ,bojlery, termy gazowe, naprawy dachu , ogrodzenia itd dzięki :D

Gość tymbarara
i jeszcze odśnieżania chodnika i podwórka łopatą w zimę sory ale ja sie w to nie bawię i nie chce domu ja pracuje i nie mam czasu

Gość tymbarara
dzięki, wlaśnie przeglądam ;)

Gość annia.....................
Idż głupia pizdo.

Gość tymbarara
mieszkanie jest w dużym mieście o nazwie Pcimowo, ściany zarośniete grzybem i mchem także nie musze mieć ogrodu, poza tym napewno nie masz wiekszego domku niz ja planuje mieszkanie, bo moje bedzie mialo całe 30m^2

Gość tymbarara
ale zazdrość zżera was tępe głupie babsztyle :D dobrze wam tak wy nigdy nie będziecie miały mieszkania za gotówkę , NEWER !

Gość tymbarara
a wy zazdrosnice mieszkajcie sobie w domkach ja bede mialamieszkanie poki co mieszkam w piwnicy dlatego tak sie ciesze ze kupie mieszkanie i niech wam zal duska sciska

Gość tymbarara
tepe polaczkowo :D JA odniosłam sukces, a wy nie

Gość tymbarara
zesrałam sie aż, z powodu wrażen jakie dostarcza mi wasza zazdrość

Gość tymbarara
mój sukces polega na tym ze przeglądam ogłoszenia własnie

Gość tymbarara
W koncu musze sie wyprowadzić z tej piwnicy, ileż można tak mieszkać. Mam 68 lat i mieszkam tak od zawsze. Taka już jezdem :D

Gość tymbarara
uspokój sie juz podszywko bo się aż spociłaś :D

Gość 2312312321
no sory ale ja nie chce domu choć mogłabym mieć nie dla mnie pielęgnowanie trawnika, grządek, pilnowanie pieca w zime ,bojlery, termy gazowe, naprawy dachu , ogrodzenia itd dzięki jakie pilnowanie pieca??? Ja mam na gaz i nie musze pilnowac...a Bojlery to się ma na działkach a nie w domu... DAch naprawia się jak jest dobry raz na 30 lat, płot podobnie, zreszta nie trzeba samemu tylko mozna komus zlecic. Jak masz mieszkanie, to płacisz w czynszu ogromne pieniądze za składkę remontową. Ja ja bym co miesiąc odkładałam tyle kasy co mój kumpel daje w czynszu, to mój dom byłby wyłozony chyba złotem. :( Trawnik to dla mnie przyjemnosc, to fakt, ale mozna miec ogród zrobiony tak dla leniwych tez, kwestia co się posadzi.

Gość tymbarara
gadam sama do siebie

Gość ja też nie zazdroszczę :-)
już dawno kupiłam sobie mieszkanie, a pieniądze miałam ze sprzedaży domu - bo nie chciałam mieszkać w domu.

Gość tymbarara
to tak jak ja , nie chce mieszkać w domu , koszmar

Gość tymbarara
jeśli czynsz za mieszkanie 64 metry 3 pokoje wynosi 420 zł na dwie osoby i wtym jest remontowe, gaz, ogrzewanie co , woda , śmieci to serio - to niedużo , i świadomość że np w zime nie musisz odśnieżać , reperować itd kuzyn powiedział że jakby było w tym chociaz samo co to już by sie opłacało , on ma dom 130 m2 i na ogrzewanie wydaje bajońskie sumy a jeszcze ma niedogrzane i w sypialni która była niedogrzana bo oszczędzali cała szafa zabudowana im poszła wilgoć.Wszystkie ciuchy, poscielowe , bielizna poszła do śmietnika, strata na conajmniej 4 tys wraz ze strata szafy która trzeba bylo rozmontować. Drudzy moi znajomi wybudowali duży dom i to jest wieczna skarbonka, ładują każdą forsę którą mają i bez przerwy jest coś do zrobienia , nawet na wczasy do turcji sobie nie pojadą bo każdy grosz idzie w dom. Wiele ludzi mówi że dom to skarbonka bo wrzuca sie tam cały czas pieniądze a mieszkanie w bloku raz sobie wyremontujesz i mieszkasz i nic cię nie obchodzi , wygoda i nie pochłania czasu.

Gość 2312312321
no wg mnie wygoda to nie jest, raczej kołchoz... ja bym na serio nie wytrzymała w bloku dłuzej niz dzień, nawet odwiedzac ludzi nie lubie w blokach. A co do tego wiecznego remontowania, to jak się dobrze wybuduje dom, nie trzeba go remontowac ze 30 lat. Potem to co innego. Faktem jest jednak, że ogrzewania domu wolnostojącego kosztuje coraz więcej, a w bloku jest lepiej pod tym względem. No ale na luksusy w postaci 200 metrów nie kazdy sobie moze pozwolic.

Gość tymbarara
własnie ten mój kuzyn bardzo dobrze wybudował dom , wydał na niego kwotę ze sprzedanych dwóch mieszkań, małego domku + kredyt , wszystko dobra technologia, bajery a i tak sie męczą , jak pisałam wilgoć w szafe weszła bo oszczędzali na ogrzewaniu sypialni wilgoć w salonie przy suficie , dojazd do miasta długi , wydatek na paliwo masakra można mieć działkę rekreacyjną przy lesie ale mieszkać trzeba w mieście wygodnie wsrod infrastruktury

Gość jkaa
Ja też Ci nie zazdroszę :-D. Mam mieszkanie a jakiś czas temu kupiliśmy sobie z mężem dom i o dziwo też za gotówkę :-D. I co, nie masz się czym chwalić! :-D A poza tym nie znam nikogo kto mieszkałby w kartonie pod mostem. No ale ty tak cieszysz się z tego mieszkania więc należysz do tych osób. Trafiło się tobie z tym M jak ślepej kurze ziarno. Buacha cha

Gość tymbarara
no sory ale wiekszosc ludzi wynajmuje , mają lokatorskie albo w jakis kamienicach lumpiarskich lub katem u rodziców a po smierci dziedziczą więc ludzi z własnosciowym dużym mieszkaniem nie jest dużo

Gość itp itd
Kobieto otrzeźwiej, rozejrzyj się uważniej i zrozum, że masa ludzi ma piękne domy z ogrodem i mieszkania, samochody. Nie jesteś wybranką losu :-D

Gość Oczywiście że
tymbarara to jakiś gniot umysłowy. Mieszkam obecnie w lesie na!,5 ha ranczo.Budynek 200m ogrzewany drewnem/bardzo duży wkład kominkowy/.Nic nie gnije ,bardzo ciepło.Koszt ogrzewania/drewna 1500zł/sezon.Remont dachu za około 40 lat.Uciekłem tutaj z Wa-wy i tymbararo droga możesz kupić ode mnie mieszkanie warszawskie,z bardzo dobrą lokalizacją,48m,czynsz 400zł.Ja do miasta wracać nie mam zamiaru.Howk.