Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbarara

jestem w trakcie poszukiwania mieszkania do kupna , za gotówkę, kto zazdrości ?

Polecane posty

Gość tymbarara
a ile kosztuje to twoje mieszkanie w wawie gniocie ? ja mieszkam w innym miescie

Gość Oczywiście że
gniocie takie mieszkanie w tej lokalizacji/Stary Mokotów/ kosztuje ok.450 000 zł.Ogłoszenie od niedawna wisi na Gumtree.

Gość jajko Faberge
ale tylko "Polaczka" może zakładać taki temat w święta, w innych krajach to normalne, że ludzie kupują mieszkania za gótówke i nikt nie pisze o tym na forum hahaha 🖐️ przedpokój Europy :D

Gość tymbarara
48 m czyli 2 pokoje domyslam się budynek z którego roku i jaki rodzaj

Gość Oczywiście że
budynek z cegły z 1950r.Budowany dla kadry oficerskiej-Sztab Generalny, o podwyższonym jak na ówczesne czsy standardzie.Po generalnym remoncie,nowe windy,klatki schodowe.Nawet parapety na klakach schodowych granitowe/nowe.Teren zamknięty,ogrodnik.

Gość tymbarara
jajko Faberg - jakbyś znała trochę świata prymitywie to byś wiedziała że na zachodzie ludzie zarabiają 10 razy wiecej niz polak a nieruchomosci są o połowe tańsze niż w polsce więc kupuic w polsce mieszkanie za gotówke przez osobe pracująca w polsce to jest CUD jak na tutejsze warunki

Gość tymbarara
i w mieszkaniu masz piece albo terme gazową lub tam jakis inny bojler?

Gość Oczywiście że
Ogrzewanie i ciepła woda jest z sieci miejskiej. Koszty są w czynszu.

Gość tymbarara
będziesz musiał upuscić cenę

Gość tymbarara
nie rozumiem jak można odciąć się od życia, wielkiego miasta gdzie ma się tyle perpektyw i zamknąć się w gluszy albo się zestarzałaeś albo ci nie wyszło z ludźmi , załamałes się

Gość dddcdcc
autorko tematu, masz gotówkę, mieszkania tanieją, wrzuć na lokatę, za rok będziesz mieć 5% więcej, mieszkania stanieją o kolejne kilka %, będziesz o nowe auto do przodu:D

Gość tymbarara
myślisz że caly czas będa tanieć ?

Gość dddcdcc
tak bo spada drastycznie ilość zainteresowanych zakupem mieszkania a mieszkań mnóstwo budują, coraz trudniej o kredyty, wyż demograficzny mieszkania już kupił (w większości) i dodaj do tego ogromną ilość nowych inwestycji oraz starzejące się społeczeństwo (mieszkania w spadku po dziadku i babci). wejdź sobie na forum http://forum.gazeta.pl/forum/f,106,Developerzy_Warszawa.html i na spokojnie przejrzyj

a ile Ty masz lat, że się dorobiłaś swojego mieszkania za "gotówkę"? PS. ja nie zazdroszczę, dobrze, że się Tobie udało w życiu

Gość dddcdcc
poza tym deweloperzy mają ogromne marże, więc mają z czego schodzić

Gość Oczywiście że
Tak naprawdę perspektywy nie zależą od egzystencji w dużym mieście.Od kilkunastu lat zajmuje się importem z Chin.Odbyłem około 60 podróży do tego kraju,zwiedziłem Indonezję,kilkakrotnie Taiwan, Tajlandię,Sri Lankęi naprawdę miło mi jest spędzać czas w głuszy.Lubię przyrodę.Mam swój staw z czyściutką wodą i rybami.Rajduję quadem po leśnych duktach i tyle.Szkoda życia na spędzanie go w zakorkowanej Wa-wie.

Gość krisia
Jak dla mnie, to i 50 mieszkań możesz kupić sobie. Mam to w d...e :classic_cool:

Gość tymbarara
a czy mozna wrzucić na lokate i pobierac co miesiac jakąs kwotę ? ile to może być przy lokacie miesięcznie ?

E tam :p niepotrzebne mi kolejne mieszkanie i wcale nie zazdroszczę :p tylko znowu miałabym problem z szukaniem lokatorów :p