Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiweać i

Gdzie wakacje?Jakie kierunki najlepsze?

Polecane posty

Gość idz na uslugi i zaplac
z czym Ty wyskakujesz?my tu o podróżach a ty o wronie

Gość luka w baku
Całkiem niesłusznie martwisz się o moje notowania, całkiem...;)

Gość królowa piekności i dobra
lodzik to zadna przyjemnośc dla kobiety!!!! szukaj innego rozwiazania!

Gość wir w Baku
Ależ drogi głosie w dyskusji! To są zjawiska powiązane! Byłem kiedyś nad morzem z kumpelą, porażka. Niby na początku o.k. ale jak poczułem klimat tych letnich wieczorów, aromat lata, a ona nie była skora do amorów to było chujowo. Nigdy więcej wyjazdu z panną bez seksu!

Gość nie narzekaj
uuu i zczyna się ale kolejna pewnie od razu dała

Jestem tak brzydka, że nikt znajomy nawet w rumuńskich górach nie chce się ze mną pokazywać. Nawet revolver wymięka i chce zatrudnić niewolnika do działań strategicznych, ale za to jestem ciekawa świata nie bądź taka skromna , bo jeszcze ktoś uwierzy , ze jesteś brzydka i weźmie Cię na urlop w celach tylko podróżniczych ...:)

Gość wir w Baku
Jak się jest królową piękności i dobra to można grymasić. Pozostała część stada musi klękać do miecza. :( ale jak trafi na króla piękna wewnętrznego i dobra to się takiej pani jakośtam odwdzięczy oralnie czy florystycznie.

Gość wir w Baku
Kolejna najpierw dała, a potem było pakowanie plecaków. Nigdy nie rób odwrotnie, bo jak na wyjeździe nie da to jeszcze blokada na inne panny bo siara. One są okropne. Potem się obrazi będzie szła na PKS w nocy w rozpaczy, że on poszedł z inną itd... W Rumunii jest PKS?

musi!? musi to facet na mnie zasłuzyc :) to my jestesmy od ujezdzania Was a nie odwrotnie , to my musimy czerpac najwieksza satysfakcje , po to abyście mogli zebrac okruchy i ''najeść sie nimi do syta'' "P

Gość luka w baku
Zapomniałam dodać, że nie dość, że jestem brzydka, to jeszcze bywam fałszywie skromna:P Oczywiście drobne niedociągnięcia nadrabiam oralnie.:D

takz polecam Portugalie!!!!

Gość wir w Baku
Polecam: Międzyzdroje z ładną ale wierną. Dąbki z ładną ale , którą trzeba pilnować Toruń z ładną mieszczuchą. Beskid Niski z lubiącą seks z niedźwiedziem Bieszczady z lubiącą brutali i kryminalistów Sudety z lubiącą seks z Wołoszańskim Karpaty Rumuńskie z Luką w baku

Gość luka w baku
No nie wiem??? Chyba kiepski z Ciebie autorytet, bo mój telefon nadal milczy:P

Gość wir w Baku
Bo go nie podałaś! To tak jak w tym dowcipie: Panie Boże od 30 lat modlę się o wygraną w lotto, a Ty mnie nie słuchasz! Na to głos z niebios: Daj mi szansę Wypełnij kupon .

Gość luka w baku
albo tak jak z konkursem radiowym, nikt nie dzwoni, bo wszyscy są pewni, że "zajęte" :P ...albo może rzeczywiście dlatego, że nie podałam numeru

Gość Wacław IV Waza
Bo trzeba dzwonić na takie konkursy, gdzie trzeba się wykazać wiedzą, a nie tylko tym, że się ma telefon i potrafi ściszyć radio.

Gość luka w baku
Dzwonił, jeden. Nie wiedzieć czemu pytał, czy spędzę z nim wakacje w Karpatach polskich. Może wie, że szukam Niedźwiedzia?;) 🖐️

dla mediów malo iststna wiedza liczy sie odebranie słuchawki :)

Gość andymorhol
Marzy mi się Egipt, tam jeżdzę prawie co roku i chcę znowu tam wrócić, uwielbiam to miejsce!!! Kto nie był niech tez się wybierze, ofert w sieci pełno.

Gość Jora
Władyslawowo, mam juz zamowiony hotel Velaves. W te wakacje nie zamierzam tylko korzystac ze zwiedzania i spa, ale również podszkolic się w windsurfingu. Zobaczymy, jakie bedą efekty, ale z nauką snowboardu w zime było całkiem dobrze :)

Ciekawym kierunkiem jest np. Faro we Włoszech. Tani lot można znaleźć na www.WakacyjnyPirat.pl