Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfcniewdfn

Lady Love slucham jak spiewasz

Polecane posty

Gość dfcniewdfn
up

Gość dfcniewdfn
Jak co wieczór jem swój krochmal :classic_cool:

Gość reg334434
nic ciekawego z niej a sama pewnie ma sie na nie wiem kogo 🖐️

Gość dfcniewdfn
pewnie tak, podnieca sie przy tym spiewaniu jakby orgazmu miala dostac, w ogole nad glosem nie panuje.

Gość reg334434
kariery nie zrobi, bo ani wieku, ani głosu, ani ciekawej urody nie ma 🖐️

Gość dfcniewdfn
glos ma mily, daloby sie z niego cos wyciagnac, tylko duuuuzo lekcji spiewu byloby potrzeba. ale fakt, uroda nie grzeszy.

Gość zero skali
może niczym ala janosz o jajecznicy pośpiewać co najwyżej :)

Gość reg334434
zupenie inny poziom, uroda i wielki talent. lady love może się schować.

Gość dfcniewdfn
Mychol a od kiedy trzeba byc krytykiem i miec wyksztalcenie muzyczne by umiec ocenic czyjs glos? :D

Gość mychol stul pysk
i spierdalaj do psiarni 🖐️

Gość ta karolina baszak jest boska
W ogole nie ma co porownywac, do piet jej nie dorasta. Zreszta po co porownania, jak Lady tylko na kafe to daje, kariery nie zrobi przeciez.

Gość dfcniewdfn
CA ale wrzuca to na forum publiczne, a skoro to robi to musi liczyc sie z krytyka. mam do tego prawo jako odbiorca.

hmmmm, no wlasnie pomaranczo, mysle, ze pieknie wyznaczylas problem. Ocenic kazdy moze ale UMIEC ocenic to jedynie specjalista. Mi sie wydaje, ze nie robi sobie wstydu wiec biorac pod uwage uczestnikow programow ''Idola'' i wszystkich tym podobnych wypada dobrze. Jesli potrafisz spiewac lepiej to dobrze dla Ciebie, jesli wyjesz to nie krytykuj kogos - tym bardziej, ze Lady Love spiewa bo lubi a nie dlatego, ze chce zrobic wielka kariere.

Gość dfcniewdfn
wiele osob lubi ale skoro lubisz to prosze cie bardzo spiewaj ale nie nagrywaj tego by wrzucac na forum publiczne aby sie ktos tak jak ja przypadkiem nie nadzial na te jęki, albo idz na lekcje spiewu.

No pewnie ja nic nikomu nie zabraniam, krytykujcie, chwalcie, róbcie co chcecie, mi sie podoba jej odwaga, pewnośc siebie i taka mała pasja. W osobie oczywiście...

Zarówo wokalnie jak i wizualnie, nic z niej ciekawego. Jedyne co wniej ponad przeciętne, to zarozumialstwo. Mam o wiele lepszą skale, może czas żebym ja coś nagrała :D Ale to byłby zdecydowanie metal gotycki...

Gość whmnie
lady love czy ty mieszkasz we wloszech?

Gość dfcniewdfn
Mychol wstydu jak jakies niedojeby z Idola sobie nie robi, bo ma cos, czyli sprawne narzedzie. gorzej ze nie ma zadnej techniki i nie potrafi sie tym narzedziem poslugiwac kompletnie. btw. kilka lat uczylam sie spiewu i mimo braku wyksztalcenia stricte muzycznego uwazam ze mam prawo ja oceniac jako osoba ktora sama spiewa 🖐️

Gość dfcniewdfn
jęczysz. moze wlasnie dlatego nie spiewasz dobrze bo nawet nie slyszysz dobrze?

dfcniewdfn - mozesz se gadać ale niczego nie zabronisz, zrozum ż esą ludzie którym sie to podoba a twoje zdanie jest mało warte, niech wrzuca jak chce, normalnym ludziom to nie przeszkadza a do niczego nie zmusza nie chcesz nie słuchaj;)

Autorko nie osmieszaj sie. Ktos normalny jesli mu cos sie nie spodoba po prostu przechodzi obok tego obojetnie, nie slucha/oglada itd. ewentualnie poproszony o opinie moze szczerze ja wyjawic. A ty sie bawisz w zakladanie kolejnej prowokacji o LL by czyms tam ukluc tylko pytanie w jakim celu? Nie bede pisac o zazdrosci bo to nudne i jakze oczywiste. Ja chetnie poslucham nastepnych nagran a najlepsza metoda na szlifowanie umiejetnosci jest praktyka poza tym doceniam ludzi, ktorzy maja jakies pasje i sie ich nie wstydza.