Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Niech no jeszcze się ta gadzina odezwie, coby wiadomo było, że nie zasnął w wannie, tudzież na klopie i idziem w kimę :)

Haha a mi się wstyd przyznać, ale nie byłem ani razu na openie, chodz mam pod samym nosem :P

Zazwyczaj jak byłem w związku, to dopiero sobie wymyślaliśmy jakieś urocze przezwiska, a Ty tak bez okazji ;]

Północ! Ha, jeszcze nam do kompletu brakuje południa :). A czuję, że dziś w południe będę toczyć walki z Morfeuszem. To co, możemy liczyć na szklankę wody i dobre słowo, czy też nocleg w lipcu? :)

Spoko, w morzu pełno wody, wiec jak szklanke zabierzesz, to będę gentlemanem i CI naleje ;)

Idźmy dalej, co z noclegiem? :D Tylko jak zarzucisz tekstem o szerokiej plaży, obiorę jutro kierunek jednak na Trójmiasto i skopię tyłek ;)

To tak, potrzebna będzie prycz dla pary. Liczę, że będziemy już z moim po słowie (nie mylić z "posłowie") i jedynka, tudzież pół łóżka dla Kasi ;). Kombinuj Pan.

:D taki żywiec nam po główce chodzi :). Ja jeszcze trzeciego żywca znam, ale to w rolnictwie i waga ciężka zazwyczaj ;)

Haha widze daleko idące plany, już z Panem z netu po słowie będziecie ;D A co nie lubicie plaży tam na wschodzie i zachodzie ;> ?

plaza to ryzyko, wiatr, bakterie, zboczency, bakterie, wiatr... zimno w nocy, takie tam

Wolę mieć nocą co innego na sobie, niż tylko piasek :D. No ej, nie wierzycie, że uda mi się go oczarować? Wierzcie we mnie, chociaż Wy. W imię naszej wieloletniej znajomości :).

Czekam na lepsze propozycje niż śniadanie ;P Poza piaskiem możesz mieć jeszcze ubrania na sobie ;]

Nie no trzymam kciuki, tylko żebyś nie zaciążyła przez openerem, bo nici z wyjazdu będzie ;]