Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

Pomarańcze czesto uciekaja, więc się nie przejmuj i próbuj dalej ;)

zaczelam teraz szukac w myslach facetow ktorzy mi sie podabaja i kurde... jest ich kilku ;)

TO dobry znak, że Ci się jacyś podobają, teraz zadziałaj :)

Wczoraj był tu jeszcze lepszy temat. Jeśli się nie natknęliście - laska umówiła się z kolegą na seks w aucie. Auto się zepsuło, więc za lasem zrobiła mu teeego ustami, a on naprawił maszynę i odwiózł ją do znajomych. Była załamana, że nie dostała nic w zamian. Płakałam, gdy napisała, że wszystko odbyło się w astrze za 2700zł :D.

kejtka, dokładnie tak samo robię z tym przywoływaniem w myślach, nie powiedzie się - są jeszcze opcje :). Byle przeć do przodu ze SB wypisanym na klacie :D

Była głupia, trzeba było spisac najpierw umowę, to by miała pewność, że nie zostanie z niczym ;P kejt-ka oj niedobrze, do odważnych świat należy :)

taki jeden boski apollo mi przychodzi do glowy, wysokie progi... raz z nim rozmawialam a wygladalo to mniej wiecej tak "dzien dobry, kolezanka juz jest, prosze chwile zaczekac, wyjatkowo sie nie spoznila hehe haha hihi"... (zawsze nerwowo sie smieje jak mi sie ktos podoba) ;)

Będąc koietą wcale nie trzeba być odważną, wsytarczy niby przypadkiem robić jakieś rzeczy, które zwrócą uwagę wybranego celu np upuszczenie długopisu pod jego nogami, zapytanie o droge/godzine i potem samo juz leci :) Daj znać jak będę mógł otworzyć oczy, póki co pisze z zamkniętymi ;]

kurcze.... jak powiem to zanizy to prawdopodobienstwo rozpoznania go... ale serio - jest posłem :D

Pepi, kurde, widzisz i teraz sobie myślę, że takie subtelne podrywy są o niebo smaczniejsze od moich natarczywych podchodów ku wiadomemu obiektowi 😭.

"Napisz kobieto numer na tym bilecie i w intencji swojej macicy złóż mu w ofierze, błagam " To mnie rozbroiło, ale można powiedzieć, że nadaje się jako rada dla Ciebie ;D

no... np. moglas "niechcacy" otworzyc na niego drzwi samochodu wtedy jak przechodzil ;)

Byłby, tylko szoruj po długopis ;). Kimmmmmmmmm? Ale ma poniżej 60tki, bez mięśnia piwnego, zakoli, charczącego głosu i kota? O Szenyszyn Cię nie podejrzewam ;).

*Senyszyn Jak Buk, to niech coś wskóra może u mnie ;). Obstawiam, że pracujesz w jego biurze, tak z ciekawości - biurka tam szerokie? :D Ja jemu w ofierze mam też bileciakiem w oczy rzucić? To może już lepiej długopis, z jednoznacznym tekstem: "wpisz mi się w życiorys, ku pamięci, albo niżej".

Dajcie znać jak będę już mógł patrze, bo ciężko mi wytrzymać bez zerkania ;]

Kejtka, technicznie nie mogłam, ja za kierownicą, a on otworzył te feralne prawe tylne. Zaparkował za mną, jechał potem za mną, na jedną imprezę ludzi podwoziliśmy i jeszcze rano odbieraliśmy i o, tyle go widziałam :)

eee nie pracuje u niego na szczescie, to by byla porazka! czasem do naszego biura wpada po cos, ale niezwykle rzadko ;) oj, tak pieprze bez sensu :) Pepi jestes? ;)