Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

ja nawet w pojedynkę mogę Cię pożreć na śniadanie ;) i jak Gosia, nie odpisał?

ja nawet w pojedynkę mogę Cię pożreć na śniadanie ;) i jak Gosia, nie odpisał?

Nic tylko czekać na wprowadzenie Twoich słów w czyn ;P Właśnie Gocha, oczekujemy pikantnej relacji z Twojej operacji usidlenia biednego samca ;)

Jakiego biednego? Ja już to mówiłam i powiem jeszcze raz - on jeszcze nie wie, jakie ma szczęście, że został wytypowany :classic_cool:

Gooooooooooooocha - weź mu się ujawnij w końcu, bo pomyśli, że jakaś małolata sobie jaja robi :) co Ci szkodzi :) na pewno będzie git :) a ja toczę dziś walkę z prezesem... czemu zawsze wiem jak mu odpowiedzieć dopiero jak wyjdę z gabinetu i jest za późno? :o

To się nazywa presją stołka. Ja też zawsze jestem kozak, a przed moją zmorą język kołkiem staje. Teraz się cykam i myślę, czy nie odpuścić...

Lepiej żałować, że się coś zrobiło niż żałować, że się nie spróbowało... czy jakoś tak to szło ;)

Całą akcję można już o kant dupy potłuc. Chcialam mu właśnie odpisać i ujawnić się, a tu mnie uprzedził i napisał: może i się znamy z widzenia, świat jest mały, ale ja mam kobietę! Pozdrawiam. Dziwnie, bo jeszcze rano pytał, kim jestem, tak wygląda, jakby pisały to dwie różne osoby :( Tylko nie pocieszajcie mnie, idę się chyba upić z żalu. 😭

Ech... może się wahał i chciał jednak poflirtować, ale jednak przemyślał. Pij, ale wróć

Hmmm... Chyba nie ma sensu. Skoro napisał, że ma kobietę to... ma kobietę. A Tobie raczej nie chodziło o zakolegowanie się. Lepiej, że się teraz przyznał niż miałby Ci naściemniać i zranić.

Masz teraz nauczke, trzeba bylo zaatakowac go na poczatku "znajomosci", moze wtedy byl wolny. Teraz to juz tylko mozna zapic i zapomniec, nie ma co sie pchac w cos bez przyszlosci...

Wypraszam sobie, "czasem" to mi sie zdarzy cos glupiego poiedziec :) Gocha otwieraj piwo i zapraszamy ;)

Jestem, poszłam połazić, jest mi tylko gorzej i zamiast wódy kupiłam rzodkiewki. Dziś czuję się jak ostatnia kretynka, umiem się tylko nad sobą użalać. Lepiej pójdę spać ;).

Moze tak, a moze nie. Otwieraj to piwo/drinka, trzeba zapic smutek. Poza tym tego kwiatu, to pol swiatu ;) jest wiosna, teraz jeden za drugim bedzie sie za Toba ogladal, wiec znajdziesz sobie lepszego

tak się pracuje na wschodzie :/ już nie wspomnę o tym jaka jestem głodna... też bym się napiła :P

Znam siebie, mało kto mi odpowiada. Kiedyś tak głupio sobie wymyśliłam, że będę czekać na odpowiedniego i gdy coś poczuję - pójdę w to. A nie zdecyduję się na półśrodki i bycie z kimś na siłę. I wierzcie mi bądź nie - tak długo mnie coś do niego ciągło, że... A zresztą, mam myślenie naiwnego dziecka. To ja tu zrobiłam z siebie kretyna.