Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

relacja na żywo, właśnie zadzwoniła do mnie mama i przedstawiłam się jej służbowo ;) a sprzątaczka mnie chyba nie rozpoznała... ;) Ty tam uważaj na siebie!

może dlatego, że zapomniałam pomalować rzęsy i czuję się jakbym bez gaci wyszła ;) na dodatek się spóźniłam zapominając, że "nowy" nie ma kluczy i stał i sobie marzł... usp

Jak smaczny jest nowy w skali 1-10? Od tego zależy, jak bardzo będziesz się musiała postarać z zadośćuczynieniem ;). I wtedy trzeba będzie pomalować rzęsy obowiązkowo :). Pepi, nie czytaj, bo chyba zapomniałam nadmienić :D. A tam, niegroźni, próbowali mnie zarwać na niewybredne teksty, ale uparcie śpię, więc omawiają techniki wędzenia szynki i kładzenia papy na dach. Rzeźnicy dorabiający po godzinach w budowlance mi się trafili ;).

Gość Lubie zimowe Kobietki
Dzien dobry Paniom,

"nowy" nie w moim typie i zajęty i muszę uważać bo podgląda, mimo że zleciłam mu sporo zajęć ;) hello górol ;)

Szczęśliwy człek, nie wie co ma, pracując w męskim towarzystwie. :P

Już dobiłam, zaczynam zaraz pracę. Okazało się, że zapomniałam zabrać kosmetyków, ręcznika i szalika, więc do piątku żyję jak stoik, w beczce, bez kąpieli ;). Cześć chłopie, masz tu przechlapane za wczoraj! Kasia, pokaż niby przypadkiem młodemu nogę, niech ma na co patrzeć skoro taki nieokiełznany :D.

Pierwsze słyszę by zaniechanie niecnego występku było zbrodnią przeciw cnocie. ;)

ojojoj wasnie sie zbudzile, nawet sobie nieyobrazacie jaki senny jestem. Mam nadzieje, ze mi sie wory pod oczami nie zrobia :] Sami jestescie w tym biurze? Moja bogata wyobraznie podpowada mi rozne ciekawe scenariusze ;)

Pepi nie kpij z tym snem :P nie jesteśmy sami, jest jeszcze kilku innych mężczyzn ;)

Masz slaba wyobraznie, daj im wyjsc 30min szybciej z pracy, a tego przy wszystkich zjeb i kaz zostac do konca. Potem juz chyba dasz rade cos wymyslic ;]

a towarzystwo dzisiaj takie leniwe, że zaraz wyjdę z siebie i stanę obok... o wszystko foch :|

kumpel właśnie opowiada, że Jezus nie zmarchwywstał tylko z marchwi wstał, odwala nam ;)

Właśnie wyszłam z roboty, szefowa nie zawiodła i na dzień dobry już miała problem ze światem, ale po to jestem, by jej żyło się lepiej. Jestem głodna, niewyspana, zmarznięta, nic na mnie nie czeka z wiadomego źródła. Nic tylko zakopać się w grubej pościeli i przespać tę resztę marnego dnia. Tylko skoczę po serek i rzodkiewkę.

Jaka wybredna, czasem trzeba rozruszac trybiki, zey nie zardzewialy :p W sumie to sie nie dziwie Wam, pierwszy dzien po wolnym jest zawsze przytlaczajacy ;) jezeli Cie to pocieszy, to wlasnie biore goraca kapiel, po ciezkim dniu :p

Wyczuwasz romantyzm tej chwili, napisalismy tym samym momencie prawie ;]

A ja prosto po racy poszlam sama do kina. na hansa klossa. na sali tylko ja i 4 chlopcow, jakos po 19 lat mieli. Taki mialam kinowy kaprys ;) A teraz biegnac na autobus ku uciesze wszystkich pasazerow wypadl mi telefon rozpadajac sie na 3 czesci. ide sie najem boczku i wszystko bedzie dobrze

Właśnie wyszłam z roboty, szefowa nie zawiodła i na dzień dobry już miała problem ze światem, ale po to jestem, by jej żyło się lepiej. Jestem głodna, niewyspana, zmarznięta, nic na mnie nie czeka z wiadomego źródła. Nic tylko zakopać się w grubej pościeli i przespać tę resztę marnego dnia. Tylko skoczę po serek i rzodkiewkę.

Więc tak - Kasiu, dobrze robisz. Świat nie będzie na nas czekał, też spełniam wszystkie swoje zachcianki niezależnie od tego, czy mam towarzystwo, czy nie. Jak film? O chłopców nie pytam, jeszcze nie powinno Ci być wszystko jedno ;). Pepi, domagam się imienia to raz. Dwa - zapomniałam ;). Po trzecie - trybik chodzi jak należy, chyba, że mu się podcina skrzydła. Przypomniało mi się dwa - nie mów mi o gorącej kąpieli, gdy awaria na kwadracie i ciepłej wody nie ma do odwołania.

Przyszła wypłata, nooo, chociaż tyle ;). A tamten milczy. Zamiast przyjść, złapać mnie uściskiem zapaśnika i nie wypuścić już z ramion, szczególnie, gdy tak kiepsko przędę :)

film? hm, rola jednego aktora - Mikulskiego, reszta mierna :) na pocieszenie mogę Wam opowiedzieć jak się dziś zbłaźniłam w sprawie posła... tak przez Ciebie Gocha nabrałam wiatru w żagle hehe ;)))

No więc, postanowiłam sprawdzić sposób "biorę sprawy w swoje ręce"... w sumie to mi jakoś super extra nie zależy na nim, ale do ćwiczeń idealny... coś tam o nim wiem, m. in. to jaką ma pasję, więc napisałam mu maila i tak zagaiłam o tej pasji, że fajnie, że to ciekawe i że wydaje się być spoko człowiekiem ;) i że miło by było się poznać... odpisał dość krótko - żebym podała swojego facebooka. Podałam z drżącym sercem. Zaprosił mnie do znajomych i napisał "witam serdecznie, nie wiedziałem, że tak wiele osób interesuje się....(i tu padła nazwa tej ściśle określonej dyscypliny, którą się zajmuje, a ja o niej nic nie wiem oczywiście). Odparłam zatem szczerze "nie miałam z tym nigdy do czynienia". No i już się nie odezwał...a jego cały facebook to tylko wpisy o tej jego pasji. Chyba nie znalazł by dla mnie miejsca ;)

i pozostało mi się pocieszyć hansem klossem w towarzystwie coli, popcornu i 4 młodzieńców ;)

a z tym ćwiczeniem to oczywiście nie do końca tak, fajny facet, ale cóż... :)