Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podrapałabym

Pogadam o

Polecane posty

To się cieszę, widzisz, trzeba jednak myć :classic_cool: Aaa, nie ma o czym. Myślę, że już nie odpisze teraz. Napisałam, że niby to kobiety są niezdecydowane, a on najpierw zbywa mnie tekstem o kobiecie, by później dopytywać o mnie. I że nie będę się pchać między związek. Tylko delikatniej i bardziej żartobliwie to ujęłam.

Odpisał, rozpisał się. Dla niego mailowanie to nie zdrada jeszcze, tylko zwykła znajomość :D. Jest ciekaw, kim jestem i żongluje spryciarz argumentami.

Odpisałam, że to nie jego ciekawość tu miała być z założenia zaspokajana, tylko moja. I że skoro sam uznał, że z jakichś powodów trzeba ustawić granicę tekstem o kobiecie, to ja tej granicy nie będę przekraczać.

Jędzowato powiem, to już not my business ;). Ja się czułam z tym źle i nie mam zamiaru plątać się w takie relacje, teraz to on nakręca ewidentnie.

No chyba pora to zostawić, szkoda energii :) Ja z kolei mam problem z kolegą z pracy, żonatym. Wprasza się do mnie na PlayStation ze swoją córką, a jak powiedziałam, żeby żonę wziął to zrobił wielkie oczy. Pytam - żona nie lubi grać? A on, że "nie o to chodzi, ona dużo pracuje". I jak się teraz wywinąć.

Jeszcze mu tylko zaserwuję tekst na "do widzenia", który już sobie obmyśliłam. Znaczy, sam wpadł mi do głowy ;). Eee, może powiedz, że musisz zapytać o zdanie konkubenta, bo bywa zazdrosny i nie przepada za cudzymi dziećmi? ;)

nie... powiem, że mam dość gier, umówię ich z moim bratem, a ja pójdę na kawę z jego żoną ;)

Napisał coś w stylu - to o co chciałabyś mnie zapytać, bym i ja mógł się czegoś o Tobie dowiedzieć? To mu odpisałam, że dla mnie liczą się takie duperele jak tembr głosu, gesty, uśmiech itd, a nie tylko wirtualny przekaz. On na to, że to nei duperele i wobec tego UWAGA co proponujesz? Na co ja, że nic, bo ma kobietę i mnie pozdrawia :D.

No i na koniec, że jeśli kiedyś będzie wolniejszy, on może coś zaproponować, ale to tylko teoria, bo w praktyce życzę mu szczęścia. I dopytuje już tylko o to, czy jestem wolna i imię, by mógł pamiętać.

no jeszcze tego by brakowało, żeby się Tobą pocieszał jak mu coś nie wyjdzie... :)

Ja, taki bystrzak :O, a nie pomyślałam, że on może odebrać to tak, jak mówisz: "poczeka" :O. Kuwa, ale teraz zaliczyłam fo pa. :O