Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miekkie Serduszko

jak życ dajej? ja chyba nie dam rady.....

Polecane posty

A ja myślę, że kochał. Z tym, że zakochał się też w innej. Czasem serce robi takie niespodzianki. To nie jest ZŁY człowiek, po prostu pogubił się w życiu. Oby doznał szczęścia z tamtą panią, a autorka tego wątku odnalazła spokój i szczęście bez niego.

Gość miekkie Serduszko
dziekuje za wypowiedzi, tak oby tylko udalo mi sie wyjechac bardzo mi na tym zalezy, bo wiem ze tutaj nie dam rady przezyc, tam w zupelnie innym miejscu, wsrod innych ludzi moze zapomne... wiem ale ciezko po tym jak bylo miedzy nami tyle lat, po tym jak wmawial ze kocha, ciezko uwierzyc ze neistety nie

Gość miekkie Serduszko
myslisz ze kochał? ostatnio pojechalam do kolezanki i tak sie zlozylo ze on tez tam byl, wiec nie weszlam do srodka ale on widzial mnie przez okno... i przekazal kolezance ze ma mnie pozdrowic i powiedziec ze jednak jeden procen wystarczy by zajs w ciaze; a potem dostalam od niego smsa: nie masz kurwo innych znajomych? taksowkarz mi powiedzial ze co chwile cie gdzies podwozi? to jest czlowiek ktory sie pogubił i kochał?

Mówi się różne rzeczy... Nie zawsze to, co się myśli. On też ma uczucia i najwyraźniej nie umie się w tym odnaleźć.

Gość sajdhask
Na pewno nie ma tu mowy o prawdziwym uczuciu :) facet ma jakieś problemy emocjonalne i to że "na swój" sposób ją kochał to można tak mówić, ale to jakaś dziecinada, nie poważne uczucie, jakim darzyła go autorka. Pogubić to się można w wielkim mieście i spytać potem o drogę aby się odnaleźć,ale tu? gdy on zdradzał ponoć na prawo i lewo? no to już jest osobowość do leczenia..

Gość miekkie Serduszko
zastanawialam sie naqwet czy n sam zly na siebie nie jest nie wiem, mielismy kryzys i moze dlatego do niej poszedl, pocieszyla go i sie zagubił, nie bronie go ale naprawde on nigdy nie byl zlym czlowiekiem :( zawsze takie plany, mieszazkanie, zawsze fajne auto ciuchy poukladany i wpakowal sie z laska ktora ma juz dziecko i na kupe do malego mieszkanka ;/ rodzice mu nie pomoga boz nimi od lat nie rozmwia, nie wiem moze rzeczywiscie powinno sie urodzic mu to dziecko moze zrozumie co zrobił

Gość miekkie Serduszko
no niestety jest draniem. podobno miał wiele innych.

Gość fhznfh
plany? i co ci z tych planów. jedno mówił, drugie robił. łgarz i tyle. nie usprawiedliwiaj gnoja, bo nic go nie usprawiedliwia.

Gość miekkie Serduszko
no tak mam jeszcze jakies przejawy wspolczucia dla niego naprawde jestem glupia

dziecino, weź Ty się za jakieś zajęcie bo zwariujesz do reszty, przecież ten facet to DNO, mam nadzieję, że nie liczysz na jego powrót?

Gość miekkie Serduszko
nie w zyciu. nie chce go znac. chetnie bym sie wziela do roboty tylo mam prace biurowa i czasem zrobie wszystko i siedze i mysle

Gość boze ale ci wspolczuje
gdyby ja kochał tyle lat to by nie prowadzil podwojengo zycia, szanowal by ja i zerwal z godnoscia palant

to nie będzie łatwe ale musisz spróbować żyć dalej... w końcu sumienie ruszy tego Twojego "narzeczonego" ... pokaż mu klasę zerwij kontakt, mam mnóstwo koleżanek, które same wychowują dziecko i dają radę mało tego mają partnerów nie biologicznych ojców dzieci aczkolwiek są najszczęśliwsze na świecie ! będzie dobrze musisz w to wierzyć :)

Gość miekkie Serduszkoo
ale to na szczescie nie ja jestem w ciazy chociaz tyle

Gość kladiabałdiaa
dokladnie widac ze jestes normalna dobra dziezcwyna zawsze tak jest ze dobrzy ludzie musza cierpiec bo mysla ze kazdy jest taki jak oni, dupek, dran brak slow na palanta, sprawiedliwosc nadejdzie zobaczysz

Gość miekkie serduszkoo
dziekuje, powiem szczerze ze on mnie tak upokorzył ze czuje sie jak zero

Gość sajdhask
Nie wolno Ci tak myśleć. To on jest zerem, zapamiętaj to. Czujesz się tak, bo kochasz, bo nie dowierzasz, że osoba z którą byłaś mogła Ci takie świństwo zrobić i podświadomie szukasz może winy w sobie. Jesteś wartościowa, to jego czyn wpędził Cię w takie samopoczucie, powtarzaj sobie, i pamiętaj o tym że nic tu nie zawiniłaś - byłaś dobra, kochająca, więc nie masz sobie nic do zarzucenia. On jest zerem, a nawet mniej niż zero.

Gość miekkie serduszkoo
dziekuje za te slowa

Gość kalarepka8686
i jak sie trzymasz?

Gość miekkie Serduszko
a dajcie spokoj, w sb jade zalatwiac ta prace moze mi sie uda, musze zglosic sie do biura bo nie wytrzymam tu, spalalm juz lepiej dzisiaj jakos rano poczulam sie lepiej, ale wiem ze kryzys znowu nadejdzie... dzieki za troske

Gość miekkie Serduszko
ani nie gadajcie sa dni kiedy jest ok kiedy sie ciesze sa ze mna bliscy ale sa takie dni jak dzis ze nie mam ochoty nihgdzie wyjsc mam dosc jednych i tych samych imprez, siedze i placze seducho tak boli jak pomysle ze on szczesliwy wije sobie gniazdko a ja tak tesknie tak zaluje i ciagle to pytanie dlaczego