Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Necia123

Waga 95kg przy wzroście 168cm :(

Polecane posty

Gość marta97kg
necia,a może razem zabierzemy sie za odchudzanie? waga i wzrost podobne moze we dwie bedzie razniej? potrzebuje wsparcia,bo sama sobie nie poradze:/

Gość marta97kg
pragne schudnąć do wagi 60 kg jak na poczętek czyli 37 kg zbędnego tłuszczu mam do zrzucenia :/

Gość marta97kg
wiem,wiem i moze wydac sie Wam to smieszne(dla mnie tez jest) ale ostatnio wazyłam sie z przyjaciółką i jak ona zobaczyła te 97 kg to powiedziała: " w życiu bym nie uwierzyła,ze tyle wazysz jak bym nie widziała na wadze,w myslach dawałam ci max 85 kg"

Gość marta97kg
wiem,wiem i moze wydac sie Wam to smieszne(dla mnie tez jest) ale ostatnio wazyłam sie z przyjaciółką i jak ona zobaczyła te 97 kg to powiedziała: " w życiu bym nie uwierzyła,ze tyle wazysz jak bym nie widziała na wadze,w myslach dawałam ci max 85 kg"

Gość zamiat siedziec na necie
wez zacznij diete , a nie ,siedzisz i myslisz jak schudnac w ten sposob nie schudniesz

Gość Necia123
Marta97kg a ile masz lat? Może wymienimy się e-mailem?

Gość Necia123
Czy ktoś ma może jeszcze taki problem jak ja?

Gość autorko najpierw
problem, że zamiast od godziny np coś poćwiczyć, to siedzi na forum i jęczy, ze chce schudnąć? :P :D ja ;-) ale własnie idę ćwiczyć :P aktualnie stepper- na 'rozmowach w toku', a potem zestaw z dvd na brzuch i na dupencję ;-) autorko- a Ty se poszukaj na yt cwiczeń i dajesz panna :D!!!! no! a kysz z krzesełka ruszyć dupcie :) albo se potańcz chociaż:)

Gość pfdsag
a co yu maja wymiany meili do lat ? hahahaah

Necia ilość pieniędzy na koncie nie ma wpływu na Twoją dietę i ćwiczenia :) jedz to co do tej pory w małych ilościach i włącz ćwiczenia. Możesz robić brzuszki, skakać na skakance ( skakanka w sklepie kosztuje z 5 złotych) , do tego możesz dodać marszobiegi. Wyeliminuj z diety makaron, białe pieczywo, cukier, nie jedz po godzienie 18-19 i ćwicz co najmniej pół godziny dziennie. zacznij od błahych ćwiczeń , nawet kilkominutowych. Ja jestem na diecie 1000 kcal plus ćwiczenia od 15.03 i schudłam prawie 5 kilo. Startowałam z wagą 87 kilo. Piszę zresztą na innym topicu o dietach i dziewczyny tam też ostro trzymają dietę i chudną. Nie wprowadzaj konkretnej diety, tylko jedz mniej. Popatrz sobie na internecie na wartość odżywczą produktów oraz indeks glikemiczny. Powodzenia .

Gość Necia123
Od jutra mam nadzieję będę próbowała schudnąć. Dziś już nie dam rady bo za dużo zjadłam rano.

Gość Necia123
A czy jest tu może ktoś kto ważył mniej więcej tyle ile ja i schudł?

Gość marta97kg
Necia,mam 32 lata wróciłam własnie z dłuuugiego,dosc szybkiego spaceru mam zamiar zjesc jeszcze jabłko,wypic czerwoną herbatę i dosc na dziś moj @ DK80218@op.pl

Gość Necia123
Odezwę się napewno. Ja jestem z synkiem w domu bo jest zimno i strasznie wieje. Gdy tylko zrobi się cieplej to też zacznę z nim wychodzić a nawet mam fotelik na rower to i dłuższe wycieczki rowerowe się będzie robić

Gość Nic strasznego
Miesiąc wytrwałam na Dukanie i schudłam 1kg teraz ćwiczę i mało jem. Dziś zjadłam 3 łyżki kapusty,1 jajko i gruszkę i wypiłam 2 litry wody schudłam w tydzień 3kg.

Gość marta97kg
Necia,a Ty ile masz lat? Ja podjełam już decyzje: Jutro robie sobie jednodniową głodówkę,bede piła tylko wode mineralną a od czwartku przechodzę na diete South Beach-moja przyjaciołka chudnie zawsze na niej więc mysle,ze mi napewno nie zaszkodzi:) Boze,niczego oprócz zdrowia dla moich najbliższych i utraty mojej wagi do 60 kg nie pragnę. Mam nadzieje,ze uda mi sie zgubic ten zbędny cięzar,choc wiem,ze długa droga przede mną.

Gość a na tej SB
dacie rade wytrzymać 2tygodnie bez herbaty? ja non stop piję zieloną i nie wyobrażam sobie ją odstawić nagle :P

Gość Necia123
Ja w maju bede miała 22 lata. Jestem młodą mamą ale niestety otyłą. Muszę poczytać o tej diecie SB.

Gość margaretta from Kraków
do "też młoda mama" twoj wpis dodał mi skrzydeł 3 mies temu urodziłąm bliźniaki waga przed ciaza 60 kg - jestem grubokoscista i wygladalam szczuplo - S,M w ciazy masakra 80kg, po 3 mies waze 75kg stracilam pokarm i od dzisiaj zabrałam się za dojście do wymarzonej wagi mąż na moje blaganie kupil orbiterek - wiec dzisiaj przejechalam 30km choc twierdzi ze wygladam diobrze - ja wiem ze klamie autorko - powodzenia!!!

Gość Onaa899
Ja uważam że nie warto robić sobie diety na której można przez określona ilość czasu jeść tylko produkty z danej grupy i tak w kółko. Nie wiadomo na co będziesz mieć ochotę czy na jabłko czy na gruszkę. Powinno się jeść 5 posiłków, małe porcje i liczyć kcal plus sprawdzać indeks glikemiczny. Możesz jeść 1300 kcal i do tego ćwiczyć godzinę. Jeżeli zjesz coś zakazanego w konkretnej diecie, dieta traci sens. Przy liczeniu kalorii nie wypadasz z rytmu !

Gość margaretta from Kraków
rowniez tak uwazam ustal sobie diete 1300 -1500 kcl licz sie z tym ze nie bedzie to proces szybki 4kg w miesiac to dobre tempo daruj sobie dukana, kapusciana i takie wynalazki

Gość Necia123
Zacznę liczyć kalorie i zacznę także ćwiczyć. Mam właśnie za sobą dwie serie po 20 brzuszków, kilka skłonów, przysiadów i trochę rozciągnięc. Na początek wystarczy bo aż mi się w głowie zakręciło od tego. Dawno już nie ćwiczyłam.

Gość Necia123
Dziś od rana jestem jak narazie na wodzie i jednej rzodkieweczce :) zobaczymy jak tak długo pociągnę :)

Gość Necia123
Dziś od rana jestem jak narazie na wodzie i jednej rzodkieweczce :) zobaczymy jak tak długo pociągnę :)

Gość Necia123

Hej Kobietki,mogę dołączyć,przy 164cm ważę 84kg,pora to zmienić,5 małych posiłków,liczenie kalorii i ruch..taka dieta jest do przejścia,myślę i zaczynam od zaraz :)

Gość też młoda mama
necia - nie kombinuj z niejedzeniem, dostarczaj organizmowi wszystko co potrzebne (tak jak niektore wpisy ci mówią - 5 malych posiłkow i ćwicz) - super że zaczelas - myślę że efekty mozesz miec motywujące - bo z wiekszej wagi ładnie spada - trzymam kciuki:). do margaretta from Kraków - za ciebie tez trzymam kciuki i myśle że przy dwojce dzieci masz tyle roboty że na gimnastyke nie bedziesz miala czasu - ale super że masz orbiteka wiec kazda wolną chwile wskakuj na niego plus ta krzatanina przy dzieciaczkach i dietka i niedlugo powrót do dawnej wagi - życze tego wam wszystkie dziewczyny co po ciąży nabrały dodatkowych kilogramow, a przy okazji dla tych ktore tak glupio się wypowiadają ze nie trzeba było żreć podczas ciąży chcialabym powiedziec że to nie zawsze zalezy od żarcia, wiec jak niedoświadczylyście tego to lepiej durnych komentarzy nie wpisujcie bo czasami mi to sie wydawalo szczegolnie w ostatnich miesiacach ciąży że od powietrza tyję - roslam w oczach kazdego dnia bylam wieksza, dodatkowo zatrucie ciążowe, woda zatrzymywala sie w organizmie i człowiek czeka rozwiazania jak zbawienia i rośnie i o sobie sie nie mysli tylko żeby z dzieciaczkiem bylo wszystko w porzadku - dlatego wkurzaja mnie takie posty że trza bylo nie żreć w ciąży.