Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamasa

Czy któraś z was jest może w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość anika 28047
nie no odstawic kariere tak na zawsze nie no . a tak na marginesie - mni dzieci daly kopa- i nauczyly organizowac czas, cierpliwosci, i chyba dystansu do siebie. no to kup kwas foliowy i do dzialania. powodzenia.

Gość mamamasa
anika no właśnie może jestem przewrażliwiona, ale tego właśnie się boję. Jak będę miała dziecko to nie znajdę pracy w zawodzie tylko w sklepie itp. boję się, że nie będę miała szansy podjąć pracy w zawodzie wyuczonym. Dziękuję wam za wsparcie :-) Dziecko zmieni nasze życie, więc trudno jest podjąć taką decyzje. Chociaż ja kiedy tu napisałam chyba juz byłam zdecydowana :-) Chciałam usłyszeć słowa otuchy, że innym mamom się udało pogodzić wychowanie dziecka z pracą i jej znalezieniem...

Gość anika 28047
no tak ale tez niebardzo z praca u ciebie - jesli macie pieniadze - moz bedac w domu - jakis kurs jeszcze zrobisz? moze rynek pracy sie zmieni .? moze ty sie zmienisz? wazne ze macie miszkanie - maz jest za - wiec liczy sie z wdatkami i zmiana zycia. chyba nigdy nie ma tego odpowedniego czasu na dziecko - zawsze mozna by jeszcze rok poczekac - zrobic doktorat itp . nie znam chyba kobiety - ( mam na mysl normalna kobiety i wiek na dzieci ) , ktore by zalowaly ze maa dzecko .

Gość mamamasa
Dziękuję Ci za wsparcie.Ja też uważam, że każda kobieta w dzisiejszych czasach ma wątpliwości. Uważam, że to naturalne. Ja przez ten czas też miałam.Teraz też mam, ale coraz mniejsze, bo chęć posiadania dziecka przesłania wszystkie minusy. :-)