Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dshjugf

kolezanka sie upila i narobila .. balaganu. pomozcie

Polecane posty

Gość dshjugf

moja kolezanka spala dzis u mnie i zaszczala lozko i zasrala.. pod wplywem alkoholu. mowie powaznie i pytam co zrobic. lozko za 3 tysiace. jak to wyprac.posciel juz w pralce ,ale problem ze w lozko wsiaklo. czym to wyprac i jak jak to jest tapicerka z zamszu? niech mi ktos pomoze. bo nie wiem jak to ogarnac. wy myslicie ze to zart,ale niestety prawda. Ona pije duzo herbatek na przeczyszczenie. najgorsze ze stalo sie to u mnie:( nie wiem jakiej chemi uzyc zeby to puscilo.to jest tkanina z zamszu. szkoda mi tego lozka wyrzucac. jest nie zniszczone.ale po dzisiejszej nocy niestety ... za duzo zaplacilam za nie.

Gość dshjugf
to co sie dalo zebrac to juz w pralce. ale lozko. nie wiem co z tym zrobic:( nie jest to zart. pytam powaznie.

Gość kisiel102
soda i ocet wysoko procentowy oraz woda to jest przepis na siuśki kocie

Gość ble ble bleee,,,,,,,,,,,,,,,,,
zamow firme ktora zajmuje sie czyszczeniem dywanow i tapicerek, oni maja dobre srodki

Gość troll19877
moze zasyp to sodą oczyszcona i odkurzaj? pozniej na mokro ?

Gość zamów firmę i powiedz
koleżance, że ma pokryć koszta czyszczenia łóżka, proste.

Gość może zamów Kerchera
mają takie piorące odkurzacze usługa nie jest zbyt droga

Gość Francuzysz ja ja!
"kolezanka sie upila i narobila .. balaganu. pomozcie" Nie bałaganu tylko balangu!!:classic_cool:

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Zadzwoń do koleżanki, żeby przyszła i po sobie posprzątała. Ja bym wzięła dwie gąbki/ściereczki. Jedną zamoczyła w wodzie z proszkiem a drugą w samej wodzie, najpierw wodą z proszkiem to umyj najbardziej jak się da, później wypłucz zwykłą wodą i później jak wyschnie to sodą oczyszczoną zasyp i później to odkurz. Sprawdzone, żadnego zapachu nawet nie zostało (o plamie niestety tego nie powiem), no ale to nie było na zamszu, to był materacyk z dziecięcego łóżeczka.

Gość Tablettem
A może Ci w dziale dom i.. pomogą?

Gość dshjugf
a w jakich proporcjach ta soda z octem? nie bedzie czuc octu?

Gość a dlaczego ty sie tym
martwisz|?? To jej problem :P Powiedz, ze lozko ma wygladac jak przed jej "akcja" a jak to zrobi i ile zaplaci to jej sprawa.

Gość dshjugf
dzwonilam do firmy pioracej to chca dopiero w czwartek, ale na glebokosc 2 cm. przeciez to juz wyschnie. ale ta soda to dobry pomysl. sprobuje. najgorsze to gowno czuc. jak mozna sie zes.. do lozka to nie wiem. o zaszczaniu to slyszalam ale zasraniu?.

Gość nimma
niech ci zapłaci za czyszczenie. skoro przyjeżdżają do czyszczenia dywanów to może i za łóżko się wezmą. poszukałabym fachowców a koleżance przedstawiłabym rachunek.

Gość a dlaczego ty sie tym
fuuj masz zamiar sama to czyscic?? Blee:O Niech ona to robi. Obrzydliwe

Gość Prof A niu niu
Autorko!Apeluje do Ciebie!Bądź asertywna!Fakty są takie iż to twoja koleżanka popuściła więc to ona winna to zlizać!Chociażby!

Gość Sezon dżamprez
:D:D ha ha lol

Gość dshjugf
Ona placi. Czuje sie winna. Ale smrod ciezko usunac. ale ja tez musze sie za to zabrac. Juz wypralam czesc rzeczy. Nie wiem co z koldra tez. ale chyba wyladuje w pralni , bo nawet w to wsiaklo. kurde wszedzie gowno. nawet na podlodze znalaazlam. nie wiem jak ona to zrobila:(

Gość dshjugf
najgorsze to ze to byla sraczka. a nie taki zwykle gowno. znalazlam na podlodze w kilku miejscach. ona nie pamieta. ale chyba do lazienki uciekala jak sie skapnela ze sie zesrala. szok:( czy tak zwieracze moga puscic po alkoholu?

Gość Samopomoc24h
Autorko! Już poczyniłam ogólny obrys sytuacji.Zrobiłam sobie tez istotne notatki. Stało się nie warto dochodzić do tego kto jest temu winien.Odchody należy usunąć!Skutecznie i bez śladów materialnych jak i zapachowych! Potrzebne mi są jeszcze tylko pewne drobiazgowe informacje.Mianowicie chodzi mi o konsystencję stolca.Jaka ona jest? Czy znasz bristolską skalę jego uformowania?Jeśli tak to byłoby bardzo pomocne.Chodzi o wskazanie określonego sposobu jego uformowania!

Koleżanka powinna zapłacić za pranie materaca/tapicerki karcherem, są specjaliści którzy się tym zajmują, powiedz jej że zamówisz taką usługę i obciążysz ją kosztami. Inaczej nie ma szans doczyścić, zdążyło już wsiąknąć wgłąb :o

Gość nimma
no jeżeli bierze przeczyszczacze to ma zachwianą naturalny stan jelit. dołóż do tego alkohol który rozluźnia zwieracze i masz odpowiedź. a bo to mało się czyta o pijanych których dowieźli do szpitala zasranych i zasikanych. Brak kontroli nad ciałem ot co.

Gość Samopomoc24h
Ok już wiem!!To była sraczka.A więc konsystencja płynna tudzież półpłynna! Ok!Należy zrobić symulacje.I opracować plan.

Gość dshjugf
no wlasnie to taka typowa sraczka. nie byl to taki typowy stolec. to tak jakby taka rzadka kupa wyleciala. taki bryzg..

Gość dshjugf
bo to naroznik. wiec polecialao oprocz na powierzchni do spania ,to na ta do opierania:(

Gość dshjugf
calluna79 to nie jest tak. ona sie odchudza i pije tych duzo przeczyszczjacych. i jak byla u mnie to zrobila sobie przed piciem chyba 10 torebek sensesu. tego nie wiem ile dokladnie. ale okolo tylu. ale mowila ze ma kontrole nad tym. bo tez sie dziwilam ile ppotrafi wypic senesu.

Gość dshjugf
napaewno juz jej nie zaprosze:( 3 tys dalam za ten naroznik zeby zostal zasrany. mam go od 2 lat. ale wygladal zawsze swietnie jak nowy. a tu taka sraka:(

Gość dshjugf
co ztymi zwieraczami?? przeciez to sie czuje chyba jak chce sie kupe. albo sikac. chyba ze juz tak pijana byla:( a byla:(