Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkama 3 latkkii

zauwazam na na policzkach córki takie szorstkie plamy

Polecane posty

Gość mkama 3 latkkii

i bardzo ale bardzo zaczynam sie martwic raz sa bardziej a raz mniej widoczne ja tak strasznie nie mam zaufania do lekarzy? dziewczyny co to mkoze byc?!!!!

Gość mkama 3 latkkii
3 lat

oj to nie wiem, bo skaza zazwyczaj wystepuje wczesniej najlepiej pójdz do pediatry

Gość rwewea
bosszee, znowu ta avent:// ://!! Kobieto ty idz synem sie zajmij, pochwal a nie pozniej wrzucasz wpisy ze nie dajesz siobie rady z dzieckiem ani nie potrafiosz go chwalic, rusz duupe od kompoa i zajmij sie dzieckiem a nie CALY dzien na necie jedziesz :/

Gość mkama 3 latkkii
o matko! a jak to leczyć ?

u mojej córki pojawiła sie pózniej ale podobnej wysypki dostaje tez po jajkach

no i jak to caly dzien, jak dzisiaj do 13.00 nie było mnie w domu, bo byłam na placu zabaw obserwujaca moje wpisy osobo :P

nie przerażaj sie tak moja starsza wyrosła z tego a miała straszne plamiska młodsza musi troszke uważać zeby nie przecholować z nabiałem bo wtedy troszke ja wysypie

Gość rwewea
AVENT to pozniej nie uzalaj sie i nie pros o rady jak twoj czas,twoj sy,Nie zawracaj nikjomu wiecj dupy

moje brały leki na alergie juz nie pamietam jakie bo to kawałek czasu mineło młodsza teraz dorażnie bierze cleratinke

Gość mkama 3 latkkii
i miały dzeci te plamy takie szorstkie ??? wiecie ja mamk ogromkne problemy i nigdy mi derm.nie pomogli a jeszcze zaszkodzili ale ja juz stara jestem -nałoze korektor i jakos zyje

ale komu ja zawracam duper i czy to jest mój temat ? ja pisze otwarcie, żale sie na syna czasami !!a jak sie nim chwale to tez mnie przesladują :P poza tym dla Twojej informacji mój mąż jest dzisiaj w domu to sobie robie wolne , po prostu i siedze przed kompem i szkole się , bo nawet znalazłam oferte pracy zdalnej:P

takie szorstkie i czerwienia sie starsza miała cała buzke i brzuszek tak zsypaną a teraz buzka jak marzenie

Gość rwewea
ciebie kurwaa calymi dniami i nocami widac na kaafe a pozniej wielce sie wypalkujesz jakie masz problemy z synem i soba .Moze ogranicz czas spedzony na necie i wez sie za siebie a przestaniesz jeczec ze swoimi nieporadnosciami

jak masz dobrego pediatre to idz powinien pomóc ja tak zrobiłam mamy tu wspaniałego pediatre i obyło sie bez dermatologa

dziewczyno TY mnie kojarzysz z jednego tematu, nawet wiem którego - o tym, że lepiej mieć dziecko grzeczne i wychowane jak "niby" zdolne jak nie możesz patrzeć na moje wpisy to je pomijaj i nerwów sobie nie psuj. :)

i nie niszcz autorce tematu jakimiś durnymi żalami do mnie ;)

Gość rwewea
góównoo, akurat nie jarze tego tematu o ktorym piszesz, jaze temat gdzie byly wpisy ze nie umiesz chwalic dziecka ani go komplementowac, i ty pisalas ze tego nie potrafisz za to krytykowac i karcic to ci sie bardzo dobrze udaje i lamentowalas jaki masz problem z tym bo w dziecinstwie tez cie nigdy nie chwalili ,bylas ta gorsza i do wlasnego syna nie potrafisz byc sprawieldiwa b z racji twojego dziecinstwa

Gość prysek112
Równiez to co wtedy avent pisala to porazilo mnie nieziemsko.Ja nigdy nie potrafilam swojej matki zrozumiec dlaczego z tak wielką trudnoscia przychodzilo jej pochwala a karanie krytykowanie z predkoscia swiatla.nie rozumiem takich osob Autorko moze to od slonca? teraz zaczyna coraz wiecej slonca byc i taki szook dla skory???