Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiocha W Telewizji

Jak ja się cieszę, że PiS nie wygrał wyborów!

Polecane posty

Gość Wiocha W Telewizji

Normalnie śmiech na sali jaką szopkę robią teraz w telewizji z okazji 2 rocznicy katastrofy smoleńskiej. Jarosław chce tylko przejąć władzę i tylko patrzy komu tu podstawić kłodę pod nogi Tuk też nie lepszy, żeby nie było, że go jakoś szczególnie popieram

niestety masz rację, to było oczywiste że jakby Kaczyński wygrał to świat kręciłby się wyłącznie wokół Smoleńska...

Gość heniu
co to jest? siedzi na murku i PALI KOT pod sejmem? palikot rządzi!!!

Gość hjfdhvdvg
Donald zły, ale Kaczor jeszcze gorszy 🖐️

Gość befele
"hjfdhvdvg Donald zły, ale Kaczor jeszcze gorszy" W telewizji zapewne.

Gość osa1234567890
Ja też się cieszę. Włąsnie likwiduję działalność mojej firmy i idę na bezrobocie. Polska to chory kraj.

Gość befele
"Ja też się cieszę. Włąsnie likwiduję działalność mojej firmy i idę na bezrobocie. Polska to chory kraj." No właśnie, ten kaczor rządzi i rządzi non stop.

Gość jfirgktio
A możecie w takim razie wskazać zalety tego rządu? bo krytykować każdy może..Dziwię się, że Was tak wzburza sprawa Smoleńska.chyba normalną reakcją cywilizowanego obywatela jest dowiedzieć się, jaka była przyczyna katastrofy.Wyobrażacie sobie Amerykanina, który miałby na taką katastrofę "wyjechane", gdyby to ich dotyczyło? Sądzę, że na świecie dziwią się reakcji przeciętnego Polaka.To chociażby skreśla nas w ich oczach, jesteśmy niewiele warci.Można z nami robić, co komu przyjdzie do głowy.

Gość befele
Tylko niewielka cześć polaków przyznaje sie do jakiegos patriotyzmu. Reszta staje sie patriotami jak burczy w brzuchu. Wtedy grupuja się liczniej (np lata 80 albo 2005 r).

Gość jfirgktio
Tylko że obecna władza wyciągnęła lekcję z histoii i nie dopuści, by społeczeństwo się zjednoczyło.Rozwaliła m.in . zakłady pracy, w których były wyśmienite warunki do organizowania się. To dlatego Jarosław apelował wczoraj o jedność.

Gość befele
To że narazie tylko cześć się burzy, znaczy że reszcie jeszcze w brzuchu nie burczy.

Gość befele
Bo to ze kaczor jest niski, obciachowy i bez żony a Tusk szczupły, wygadany i ciągle w TV nie będzie miało najmniejszego znaczenia dla leminga jak poczuje głód (utrata pracy, bankructwo firmy albo zabijające rachunki). Wtedy zawsze beknie władza u steru.

Gość narzeka i narzeka
a nie mówi z czego wsadzi do budżetu!!!

Gość hjhj
czuje tu tego menela offerme.

Gość jfirgktio
Befele, nie masz racji.Gdyby faktycznie jak mówisz, ci co nie mają do garnka włozyć buntowali się, to juz byśmy mieli do czynienia z prawdziwą nawałnicą.Ludzie są po prostu jacyś dziwni, mam wrażenie, że brakuje im rozumu.Nie rozumieją, co do nich się mówi w tv chociażby.Wczorajsze powiedzenie Jarosława :"zdradzili nas o świcie" powtarzane chętnie przez dziennikarzy , założę się, że większość tego barachła, zrozumiała zupełnie inaczej, dosłownie.Wniosek prosty, do nich trzeba po "swojsku" jak to dawniej miało już miejsce :D

Gość michalszynnn
tak jak ktoś wcześniej, też zawieszam działalność, od 20 lat ją prowadziłem i było naprawdę świetnie, rozrastaliśmy się, niestety od 2011 mniej wiecej jest coraz gorzej i jestem zmuszony to zrobić. Nie mówię że Kaczyńscy byli świetni ale to co jest teraz za rządów PO to już jest porażka, widzę t nawet po znajomych, wszyscy żyją gorzej. Kiedyś co roku jeździłem z żoną, a jak się urodziły dzieci to też z nimi przynajmniej 2 razy do roku na wakacje, a teraz, szkoda gadać, może pojedziemy na jedne, ale do jakiegoś 3* jak dobrze pójdzie, wszystko przepadło w mgnieniu oka. A było tak dobrze. Nic tylko to wszystko zakończyć i odejść, bo aż żal jak sobie pomyślę co straciłem :( moje życie starci sens niedługo gdy ją zlikwiduję całkowicie...nie mogę zapewnić tego najbliższym na co zasługują. Tyle pracowałem żeby to wszystko osiągnąć a wystarczyło nadejście PO i już nie mam praktycznie nic. Nie wiem na kogo głosować ale na 100 % nie na po i tego palikota bo to są koledzy najlepsi. na pis tez nie bo jakos nie chce znowu tych kłotni donalda i kpin, myślę że ziobro nie byłby zły bo gada facet z sensem ale wydaje mi się że korwin mikke jest najlepszym wyborem,bo n ma sensowne plany i nie obiecuje gruszek na wierzbie. a tusk lata sobie zadowolony samolotem rządowym do domu na weekendy i tym samym wyrzuca nasze ciężko zarobione pieniądze w błoto, ale kogo to obchodzi że na przeloty wydał już 6mln złotych? Phi, co to nas obchodzi? My się pośmiejmy z Kaczyńskiego i chwalmy pana tuska! Gratulacje narodzie, idziemy ku przepaści! BRAVO! BRAVO! BRAVO!

Gość jfirgktio
Dziwi mnie też postawa rządu odnośnie rocznicy katastrofy.Co roku robią sobie "imprezkę" oficjalną, z przymusu, są zupełnie gdzie indziej niż ludzie.Czemu w ramach pojednania nie pojawią się np. przed Pałacem Prezydenckim? To osamotnienie władzy podczas rocznicy katastrofy daje do myślenia,ich wyborcy mają gdzieś patriotyzm.Bo 10 kwietnia staje się teraz prawdziwym jakimś spontanicznym świętem patriotycznym.

Jak wszystko zrujnowali ,wyprzedali to z czego mają mieć dochody , Najlepiej ciemniakom pociść kit ,podnieść podatki i skubać ile wlezie.W październiku była zielona wyspa ,po wyborach wyszłó szydłó z worka.Za trzy lata durny naród usłyszy w jakim to raju żyje i znowu będzie cacy.Ciekawe jak długo jeszcze.

Gość jfirgktio
Czy ktoś oglądał wczoraj relacje z obchodów taej katastrofy na polsat news? Do komentowania byli zapraszani ludzie PO i PIS.I co mi się rzucilo w oczy to to, że właśnie ci pierwsi reagowali bardzo nerwowo, nie dało się prowadzić rozmowy.mówili bardzo szybko, jakby chcieli wykrzyczeć, choć nie było chętnych by im przeszkadzać.

Gość alinakubiaa
znając polaczków, bo nie Polaków, tylko właśnie marnych polaczków to będą wierzyć tuskowi we wszystko co mówi, aż w kończu będziemy zapppieprzać do 96 r.ż i emerytury dostaniemy 100zł miesięcznie przy chlebie za 8zł.

Gość kolooololooo
tak już jest że jak jest debata po z pis/jkm to ci od tuska są właśnie nerwowi i się wykłócają, podczas gdy reszta jest spokojna, nie wiem czemu ludzie togo nie dostrzegają i tego całego zakłamania.

Gość befele
"Befele, nie masz racji.Gdyby faktycznie jak mówisz, ci co nie mają do garnka włozyć buntowali się, to juz byśmy mieli do czynienia z prawdziwą nawałnicą." Podtrzymuje że głód jeszcze nie ten. Zauważ że Polska jest ewenementem w regionie bo na wybory chodzi tylko połowa tych co może. U naszych sąsiadów jest zawsze więcej. Widocznei ta częśc pozostała co nie chodzi tez się nie buntuje, uznając najwyraźniej że polityka u góry nie ma nic wspólnego z ich biedą, tylko np. że szef musiał zwolnić połowę pracowników nie dlatego, że koszta mu wzrosły niemiłosiernie, tylko dlatego że był kawał ch.u.ja.

Gość jfirgktio
Co do emerytur to ostatnio czytałam, że tylko w Polsce i Bułgarii rządy chcą podnieść wiek emerytalny....natomiast inne kraje w tym pomysłodawcy tego, czyli Niemcy na razie się wstrzymały.

Z PIS-u powinni wywalić kaczora,wtedy partia znormalnieje,choć jest to małó prawdopodobne.Paradoksalnie on jest największym wrogiem tego ugrupowania.

Gość panjasiu
a mi się tam wydaje że mamy wybory takie jak w rosji.

Gość befele
"Z PIS-u powinni wywalić kaczora,wtedy partia znormalnieje" Czy jesteś pewny że nie wystrugaja natychmiast drugiego "kaczora"?

Gość jfirgktio
07 nie masz racji..............nie wiesz kim jest Jarosław.Masz podany jego skrzywiony wizerunek przez media.Ja mma wrażenie, że on wlaśnie trzyma tę partię mocną ręką.Dzięki niemu jest trochę konserwatywna, patriotyczna.To że jest przedstawiany jako wiecznie kłoćącego się i wyrzucającego od siebie z partii ludzi myślę, że to co robi jest przemyślane.W końcu te osoby potem okazaly się nie do końca wierne PISowi.Tyle tylko że ywrzucenie ludzi ze swojej partii od razu jest odpowiednio komentowane przez media.

Gość panjasiu
jfirgktio- właśnie miałem to napisać tylko innymi słowy :)

Gość jfirgktio
Mnie też się wydaje że media wykreowałyby natychmiast kolejnego następcę, który stałby się takim niezgodnym "kaczorem"

Gość jfirgktio
A oglądacie program Lisa?