Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

seks kumpel

Polecane posty

Gość komiks

mam kolege ktory wie o mnie wiele o seksie jaki lubie tez on mi tez opowiada no i generalnie bardzo podoba mu sie wizja mojego seksu i generalnie chcial sie kilka razy spotkac ale go zignorowalam bylam zajęta innym facetem i teraz on ciagle ten kumple pisze mi ze nie jestem w jego typie ze go nie podniecam a ja nawet tego nie chce po coon mi ciagle o tym mowi? dowiedzial sie ze spalam u bylego to na mnie najechal jak moglam tak zrobic o co mu chodzi?

Gość komiks
po po cholere pisze mi ze nie jestem w jego typie ze on woli inne kobiety ze cialo pewnie mam niedoskonale a jestem instruktorką fitnessu:) ostatnio stwierdzil ze jest przy mnie spiety i ja dominuje on woli rozmawiac przez tel i pisac WWF?

Gość komiks
po po cholere pisze mi ze nie jestem w jego typie ze on woli inne kobiety ze cialo pewnie mam niedoskonale a jestem instruktorką fitnessu:) ostatnio stwierdzil ze jest przy mnie spiety i ja dominuje on woli rozmawiac przez tel i pisac WWF?

Gość komiks
to dziwny jest bo niedawno chciało mi się seksu no wybaczcie ale jestem kobieta i tez potrzebuje i śmiałam się ze mogę się z nim przespać bo jak nie to pewnie z byłym wyląduje w łózku on ze spoko chce i wogóle a poźniej wymyślił ze to chyba nie jest ok itd on wie jaki seks ja lubie dużo rozmawialiśmy moze myślał ze nie sprosta?