Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki dylemat

czwarta randka i seks???

Polecane posty

Gość nie słuchaj tych jebniętych
debili, w twoim wieku idzie się do łóżka gdy ma się ochotę a nie kiedy wypada

Gość mam taki dylemat
Ale na co mam czekac? Jak facet po seksie sie nie odezwie tzn. ze zalezalo mu tylko na tym i tak samo zachowalby sie, gdybym czekala 3,4 czy 5 miesiecy!takie jest moje zdanie.

Gość kafeteria jest pełna zdewociał
ych iduotek i pojebanych prawiczków, masz na niego ochotę to korzystaj i się ciesz życiem

Gość do mam taki dylemat
i nabijesz sobie tylko liczbe partnerow. nie ma nic gorszego niz kobieta, ktora miala wielu partnerow. u kobiet najwazniejsze sa uroda i dobre prowadzenie sie. my faceci nie oceniamy was po zarobkach. facet moze byc babiarzem, a jak ma dobra pensje to i tak kobiety mu to przebacza

Gość do mam taki dylemat
kobieta zainteresuje sie nawet zonatym facetem. od kobiet wymaga sie innych rzeczy, piekna kobieta z brudna przeszloscia jest jak prostytutka. byla prostytutka tez moze byc piekna, a dla wiekszosci facetow jest zerem i nie chcieliby takiej na zone

Gość mam taki dylemat
Ahahaha, tak sie sklada, ze mialam dwoch partnerow seksualnych a mam juz 28 lat, wiec chyba nie jestem taka ladacznica:D Jesli facet mnie kreci a ja krece jego, mamy na siebie ochote, to po co czekac i w imie czego???Jasne...wy tu wszystkie idziecie do lozka dopiero po slubie swietoszki:oIle osob robi to na pierwszym spotkaniu, czego akurat ja bym nie zrobila. Ale jak sie spedzilo ze soba 3 dlugie wieczory i 2.5 miesiaca ciaglych rozmow na skypoe i telefonie to na co mam jeszcze czekac, jesli pozeram go juz wzrokiem?

Gość jeju, ludzie
ja jestem stara dziewica, bo mam 24 lata, ale czytac nie moge co wy tu wypisujeciecie:d jak ona ma czekac 3 miesiace z seksem, kiedy ma prawie 30 lat, to juz nie te lata, kiedy seks sie uprawia tylko z milosci wielkiej lub po przetrzymaniu faceta, by sprawdzic, czy powaznie nas traktuje, tak mysle no. wszystko zalezy od ludzi, jelsi widac, ze to normalny afcet, ciagnie was do siebie chcecie tego, to czemu nie?chcoiaz moze nie na 4, ale na tej 10:P

Gość jeju, ludzie
a, znacie sie juz troche, to wal smialo:P

Gość do mam taki dylemat
ze mna jedna chciala isc szybko do lozka to jej podziekowalem. poza tym przyznala sie ze miala 7 partnerow wiec tym bardziej mialem powody zeby ja pogonic

Gość olka swawolka
no to w czym masz problem po co pytasz rób co chcesz twoja sprawa twoje zycie/

Gość jmhjuf
poczekaj jeszcze z dwie randeczki i na trzeciej (czyli 6 łacznie z poprzednimi) bez wyrzutów sumienia mozesz to zrobić :p

Ja powiem tyle - nie wyskakuj na dzień dobry z samorobionym obiadkiem ;) Daj się zaprosić do restauracji a potem w rewanżu na wino u siebie, myślę że nie ma co tyle czasu czekać w takim wieku :) 16 i 18latki tego i tak nie zrozumieją :classic_cool: A jak się poznaliście tak w ogóle? I dlaczego tak długo czekaliście z pierwszym spotkaniem? Pytam bo i mnie niedługo to czeka, znaczy próba poznania kogoś :(

Gość do mam taki dylemat
nie słuchajcie mnie, jestem prawiczkiem :(

masz 28lat i dajesz sie omotac bo zabral cie do kina czy do pizzeri ? przestan to za szybko na sex . to moje zdanie . ja bym jeszcze poczekala bo wybzyka cie i zostawi a potem bedzie placz i mowienie '' co ja zrobilam :( '' zaczekaj .

Gość mam taki dylemat
Poznalismy sie na portalu spolecznosciowym. Najpierw rozmawialismy ze soba dlugo zanim zdecydowalismy sie spotkac.Potem wyszly inne przeszkody, musialam wyjechac na miesiac i nie moglismy sie zobaczyc. Tylko, ze ja jestem z zawodu kucharka i juz od dawna obiecalam mu cos ugotowac:D Myslisz, ze to za wczesnie przyzwyczajac go do dobrego jedzenia???

Gość Autorko, daj spokój! Masz
ochotę na seks z nim, to go uprawiaj! Nie wyrządzacie tym nikomu krzywdy. Ty wolna i domniemam, on także. Jeśli jest burakiem, to i czekanie z seksem 3 miesiące i 6 nic nie da, a jak jest fajnym facetem, to po seksie na czwartej randce, będzie chciał kolejnych spotkań! Tu się wypowiadają głównie gimnazjaliści i licealiści, a także brzydkie panienki i zapyziałe prawiki, których nikt nie chce. Dlatego pieprzą Ci bzdury:D. Ja z obecnym partnerem, poszliśmy na całość na trzecim spotkaniu. Spotykamy się dwa lata. I nawet jeśli się kiedyś rozstaniemy, to na pewno nie przez to, że seks był na trzeciej randce:D Udanej randki zatem życzę!:)🖐️))

Myślę że nie ma co się wyrywać ze skakaniem wokół niego, bo się przyzwyczai że tak zawsze będziesz robić, a powinien to doceniać :) Znaczy wiesz, jakąś przekąskę na szybko albo dobry deser - ok, ale nie ma co się bawić w szykowanie kilkudaniowego obiadu z przystawkami :D Łatwo kogoś przez portal poznać? Tzn ja mam i nk i fb ale jakoś kurcze bym nie potrafiła do kogoś obcego tam zagadać, myślałam raczej o randkowych, ale się boję trochę i jak to będzie z normalnością kogoś i z szansą na poznanie kogoś interesującego w moich rejonach :o A skąd jesteś tak w ogóle?

Gość jeju, ludzie
wlasnie, kto d kogo zagadal na tym portalu? jednak cos w tym jest, ze fb i nk robia sie portalami randkowymi pod dobra zaslona dymna:P

Gość jeju, ludzie
shopoholiczka--eee, wzielas to chyba z faceci kochaja zolzy:P jelsi nie bedzie mu czesto gotowac, to sie nie przyzwyczai, a teraz go oczaruje zapewne. ale akt faktem, ze czlowiek sie do dobrego szybklo przyzwyczaja i pozniej nie docenia, tylko uwaza, to za standart i cos oczywistego.

Jesteś dorosłą kobietą i zrobisz co zwechcesz. Jeśli masz ochotę na sex to nie czekaj. Lecz te 3 tygodnie to zbyt krotki czas by isc z nowo poznanym facetem do łóżka. Trudno mi powiedzieć po jakim czasie powinnaś z nim współżyć lecz moim zdaniem to minimum 3 miesiące powinnaś się powtrzymać. Pomyśl o tym może on jest z tych facetów ktorzy tylko czekają na szybką okazję na sex i potem umywa buty. Nie znasz go zbyt dobrze i zanim coś zrobisz przemyśl 2 razy.

Gość mam taki dylemat
Ja poznalam go przez badoo, obydwoje od niedawna mielismy zalozone profile i po pierwszym naszym spotkaniu on usunal profil i ja takze. Tez myslalam, ze ciezko tam kogos normalnego poznac, ze sami desperaci itd. Ja jego znam krotko ale naprawde jest super chlopakiem, z charakteru swietny, zabawny, ma dobra prace jest pilotem, i jest poprostu zajebiscie przystojny!!! Ja pierwsza zagadalam do niego, ale nie liczylam, ze moge sie spodobac, bo jest naprawde bardzo bardzo ladny. Uprawia duzo sportu, plywanie, spadochroniarstwo, biegi, jazde na motorze, ma duzo pasji. Ja jestem nim zauroczona.

Gość mam taki dylemat
Jarek ale jesli on jest tym typem faceta, ktory szuka tylko na seks, to dowiem sie tego po 3 tygodniach tak samo jak po 3 miesiacach. Przynajmniej nie bede tego ciagnac przez nastepne miesiace i przyzwyczajac sie do niego, jesli okaze sie dupkiem tylko do zaliczenia.

jejku - nie, sęk w tym że wzięłam to z autopsji :o Jak przyzwyczaiłam do domowych obiadków (pysznych, bo gotować umiem choć kucharką nie jestem ;) ) to potem były fochy o to że obiadu nie ma, że zaniedbuję itd... :o I że tak powiem już w 2 przypadkach tak było u mnie. Więc teraz rozpieszczać żarełkiem nie będę i tyle... Po prostu nie codziennie i nie często, a od czasu do czasu :) Nie słyszałam o badoo :) Kurcze ale fajnie że Ci się udało kogoś ciekawego poznać :) Mam nadzieję że wam się uda, bo z tego co piszesz to ciekawy i interesujący facet :)

No trudno się tak dowiedzieć po trzech tygodniach co to za ptaszek. Może akurat okazać się tym facetem na ktorego czekałaś. Jeśli czujesz że chcesz tego seksu zrób to znim. Zaproś go na romantyczną kolcję przy świecach ale nie czy od razu musi ta kolacja zakończyć się seksem??!! Może teraz w sobotę kolacja a za tydzień czy dwa dopiero sex. Może zrób mały test. Ładnie się ubierz zrób nastrój i delikatnie go wzrokierm uwodź. Pozwól mu na trochę ale nie na dużo. Sama zobaczysz jak się zachowie. Jeśli zrozumie twoją odmwę to jest Ok!!

Gość jeju, ludzie
no, wydaje sie byc mega, ale tylko, zeby nie byl narcyzem. ale plus dla niego, ze usunal konto. shopo-rozumiem:) i tez uwazam, ze cos w tym jest, ale ten raz na poczatek niech mu cos zagotuje:P

Gość dwqdwqd
Ja miałam akurat 28 lat gdy skończyło się seksem i też na 4 randce. Właśnie mija 8 lat jak jesteśmy razem i mamy 2-letnią córeczkę.

Gość taka jedna blondi
Idż na całość ciesz się życiem dziewczyno!

Gość ja bym nie chcial dajki
co daje innym od razu

Gość miałam podobnie jak TY
ja 27lat on 29 seks na trzeciej randce po 10 dniach znajomości ...,pół roku później ślub...po dwóch latach urodziła się nasza córeczka która ma już 13 miesięcy:) i jest dobrze:)

Gość taka jedna blondi
Same dewoty na cafe siedzą niestety.. dorośli ludzie przed trzydziestką i co mają sie trzymać za rączki ,to jest niezdrowe....dziewczyna też ma swoje potrzeby mamy 21 wiek,nie lubię takich zakłamanych cnotek idiotek ble..