Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Czy tak jest poprawnie? Proszę o ocenę tej oto złotej myśli...

Polecane posty

Gość sraka_ praptaka...
Ooooo Świtoń, taaaaaaaak!! Zapomniałem o tym barwnym indywiduum :) No na pewno wszyscy mają jakiś wspólny gen (brak genu? ,abberacja genetyczna?) Krzyżowcy swoich idei chorych.

I tak najśmieszniejszy był Jankowski i te jego świąteczne Jezusowe groby, pełne dawidowych gwiazd na szubienicach. Jedno mu trzeba przyznać. Facet miał jaja i nie obchodziła go jakakolwiek poprawność polityczna... Ten pajac jest dla mnie No 1 wśród wszelkich oszołomów... ...Wyprzedza Macierewicza, pomroczność jasną, goleń kwacha, a nawet obydwa kartofle...

Gość sraka_ praptaka...
No i wykazywał prawdziwą skromność kapłańską. Wyrzekł się wszelkich dóbr doczesnych :) Przyodziewał się biednie, starczała mu jeno pajda suchego chleba. Wino z własnym wizerunkiem tylko dla dobra Kościoła Powszechnego sprzedawał. I ołtarz z bursztynu, nieukończony niestety :( Istny wzorzec cnót wszelakich :D

I to mi się bardzo podobało. Paradował sobie obwieszony orderami jak choinka i wszyscy mogli pocałować go w dupę. Prawdziwy nieskromny KRÓL życia:D Prywatny spowiednik Wałęsy. Ciekawe ile i jakich decyzji politycznych podjął wielki elektryk.....w oparciu o sugestie arcywielebnego, w duchu świętego ( Panie świec nad jego duszą ) władcy, któremu motłoch do brudu na pietach nie dorastał. Takiego kapłana to ja chcę widzieć na co dzień. "0" zakłamania, hipokryzji i udawania.... Jeden prawdziwy.

Gość sraka_ praptaka...
No przecież ma godnego następcę, podziwiającego biedny kraj z okna Maybacha..., głoszącego chrześcijańskie miłosierdzie, prawdziwie franciszkańska dusza, i do tego dbający o gospodarczy rozwój swego miasta....

Gość sraka_ praptaka...
ale za to ma chyba większą siłę rażenia.

Jego siłę rażenia można porównać do rozrzutnika obornika. Nie celuje, tylko rozrzuca gównem na jałowy grunt. Plonów z tego nie będzie. Jankowski był precyzyjny jak rakieta patriot. Jego szopki transmitowały niemal wszystkie stacje TV. Nie miał narzędzi........a tak naprawdę miał. To jest dopiero sztuka:) Inteligentny cham.....a takich wręcz uwielbiam.

Gość sraka_ praptaka...
to fakt. Trafne porównania. Ale typ inteligentnego chama to nie jest mój ideał. Wręcz przeciwnie budzi moją najszczerszą odrazę. Nikodem Dyzma KK (jakby to napisała Owieczka)

Gość Í
a kim są ci panowie?

Gość Í
w takim razie nie wiem co o tym myśleć :D

Gość była kotka74
alllle jaja petard paraduje to tydzien na msze ...no szacun

Gość była kotka74
co** sorka :-(