Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaknaopak

co sadzicie o takim zachowaniu dziewczyny

Polecane posty

Gość chlopaknaopak

zapraszam kolezanke, co do ktorej wiem ze "czuje do mnie mietę", ale na zasadzie - "kto sie czui ten sie lubi" czyli droczymy sie czesto flirtując, ale wiem ze na mnie leci ;) w kazdym razie jak byla u mnie i przyszedl moj wspollokator, to jak gotowalismy cos w kuchni to poswiecala mu cala uwage, jak chcialem cos wtracic w rozmowe to przerywal mi albo udawala ze nie slyszy, mu sie tez chyba glupio zrobilo w pewnym momencie bo poszedl do siebie jak dla mnie to brak szacunku do drugiej osoby, zreszta ona takie akcje czesto odwalala, w sensie ze czulem ze mnie nie szanuje, odpuscic sobie po takim czyms czy to jeszcze typ reformowalny?

Gość kamle
to jakieś nie porozumienie, pozwala sobie na zbyt wielkie lekceważeniem. Szanuj siebie i na pewno nie przestawaj szanować, skoro ona takie coś odwala już teraz, to póżniej również będzie mogła, skoro teraz już jej pozwalasz na takie coś.

Gość chlopaknaopak
w wyobraxni to nie bo mam 23 lata i potrafie poznac kiedy dziewczyna na mnie leci, ona ma 22 ale rzeczywiscie, jest dziecinna w zachowaniu, tylko ciezko bedzie mi ja skreslic calkowicie bo czesto widze jej ładną buźkę ech