Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katheriiiin

mam wstydliwy problem w sytuacjach intymnych, pomozcie blagam

Polecane posty

Gość pato_
ja tam nie wiem, musiałbym sprawdzić :P

Gość misia^!^
popieram post z 23:10 :D:D laska masz problem, ale z głową a nie z ci­pką!! :D

Gość Damian21l
choc jestem młody i dla wiekszosci z was zapewne mało doswiadczony dodam ze wiek jest nie istotny i moze bardzo zmylic. A co do tematu,kazdy facet powinien cie za to na rekach nosic.jesli chodzi o seks oralny,bardzo chetnie spedziłbym z glowa miedzy twoimi udami kilka godzin i z rozkosza wszystko lizal calowal.... dla mnie to naprawde ogromne podniecenie nie tylko fizyczne a najwazniejsze bo psychiczne. dzieki twojemu "darowi" facet czuje ze ci sie podoba ze jest w stanie cie podniecic nawet pocalunkiem to ogromna zaleta. nie wnikam czy masz tak przy kazdym facecie czy jednak pozwalasz na to tylko wybrancom;) a jesli nie spotkasz faceta ktory to zaakceptuje baa doceni odezwij sie ja z rozkosza i bez krepacji zrobie to co napisalem powyzej ;D pozdrawiam cieplo;)

Gość twarożek
Mój wystarczy że sie koło mnie położy i poczuje jego zapach to w zupełności wystarcza i jestem gotowa . A jak sie poloży za mna to już całkiem

Gość amereks
dla mnie to nie jest oblesne . POchwa ma byc mokra .. Duzo gorzej jesli byłaby zbyt sucha niz zbyt mokra .. To tak jak facet z niepełna erekcja jest pochwa z niepełnym nawilzeniem

Gość amereks
niepełna erekcja u faceta jest niedobra , tak samo jak słąbe nawilzenie u kobiety.

Gość guslaw255
obrzydliwe nie spotkalem sie jeszcze z czyms takim, ja bym chafta puscil na taki widok fuuuuuuj

Gość gość
Poprostu pi mniei a iesili bedzie ci sie chcialo sikaci to biegni szypko do lazieki!