Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Gość Kamilka8891
hej. Jak chcecie to moge wam odsprzedac za symboliczną kwotę 5 zl. w razie czego pisac na kamilak8812@poczta.interia.pl

Gość gość
malenstfo_84@o2.pl poproszę o wysłanie diety

Gość Grubaaaaaaa
baaaardzo Was prosze o przeslanie mi na maila pliku z dietka agagaa88@o2.pl

Gość suzi8335
prosze o wyslanie diety suzi8335@wp.pl

Gość sabinanikola1
Witam! czy może ktos przeslac mi diete. sabinanikola1@wp.pl

Czy też mogę prosić o przesłanie diety- może uda się schudnąć :( -piorun26@interia.pl

sluchajcie, trochę to nieładnie prosić o dietę za darmo gdzie inna kupują ze strony od 37 zł... nie wiem czy każda z was tak chętnie by się podzieliła. Mniejsza z tym... czy ktoś jest na tej diecie? Chciałabym zacząć pisać i wspierać się z dziewczynami, które dzielnie sobie na niej radzą, dzielić się informacjami itp. Jest was tam troche?

Gość moznaprosic
malmal20@wp.pl poprosze o dietke

Gość gość
witam, a czy ja tez mogę prosić o diete? bombonierka_88@wp.pl

Witam. Probowałam już roznych diet, ale zawsze konczylo sie tak samo...1-3kg i na tym koniec, co gorsza czasem efrekt jojo. Nie mam kasy zeby od tak wydac tyle na sprobowanie bo moze 1-2 kg znow schudne. juz nie wiem co robic. wiem ze jedni nie stosowali jej i wysmiewaja a czesc osob jest napewno tez podstawiona zeby wychwalac... Niech ktos naprawde mi pomoze. Prosze o kontakt na emaia agnieszka.beata@onet.pl Pomozcie kochani. Pozdrawiam

Gość zmilingstrawberry
witam, byłabym wdzięczna jeśli i mi by ktoś wysłał tą dietę na e-maila. mój e-mail to: madzianiunka4@o2.pl

Gość Milenkac
Ja też jak wiele osób poprosiłabym o tą diete.Kiedys ja kupiłam ale mi nie przysłali, pisałam do nich.. rok minął i cisza... milenkac@onet.pl Bardzo dziękuję

Gość gość
A_B a czy mozesz przesłac mi tą diete? Na maila lukaturek@o2.pl?? Z góry dziękuje :) Pozdrawiam

Gość Ber
Czy mogłabym prosić o diete? bera2@poczta.onet.pl

Gość czarnyrobert
Szukałem linków o roślinach 3D i trafiłem na toto cudo...... Jak to czytam, to szczena mi opada do ziemi z osłupienia jak wielka może być ludzka głupota i ignorancja. "Dietowi szamani" co chwilę wymyślają jakiś bzdet na który można wysępić kasę od leniwych frajerek z nadwagą. Obiecują schudnięcie bez wysiłku i wyrzeczeń. Chcesz schudnąć, to nie obżeraj się, unikaj słodzonych napoi (szczególnie syropem glukozowo-fruktozowym), nie jedz słodyczy, mało kalorycznych wypełniaczy w stylu makarony, ziemniaki, kluski, chleb. Mało tłuszczu. i ruszaj się przy kazdej możliwej okazji - idź po schodach zamiast windą, po zakupy wybierz się na piechotę lub rowerem, mniej kupisz = mniej zjesz, więcej się poruszasz. A 3D,sprawdza się tylko w wirtualu, w realu lepiej mieć jedną chudą D. :-) tylko trzeba mniej jeść i więcej się ruszać. A propos 3D, to właśnie zrobiłem stronę o tworzeniu roślin 3D - jeśli to kogoś tu interesuje :-) greengene republika pl (w spacje wpisać kropki)

Gość nati2710
Witaj A_B moglabys mi przeslac ta diete na nati99999@interia.pl Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam

Gość nati2710
hej ma ktos ta diete?i czy moglby ja wyslac?dzieki

Gość franco
Witam serdecznie zainteresował mnie ta dieta czy mógłby mi ją ktoś przesłać ;) bardzo dziękuję z góry mój mail barbarafrankiewicz@interia.eu DZIĘKI!!! możę schudnę wreszcie;)

Gość Vici384928
siemka ja jestem na tej diecie.. skonczylam pierwszy miesiac i teraz jestem na 7 dniu 2 m-c .. i musze powiedziec ze polecam dietke ;) wazylam sie dzis i 7 kg mniej ;) z wagi 71 na 64 i mam nadzieje ze bedzie jeszcze mniej :) Ps.Zal mi osob ktore chca diete za free kazda z nas ktora byla lub jest na tej diecie musiala sobie ja zakupic a wy chcecie za darmo..

hej, a słyszałyście coś o odchudzaniu metodą sanodiet? Natknęłam się na to w necie i nie wiem o co dokładnie chodzi i czy ktoś już to wypróbował lub wie coś więcej?

Gość betikore1
witam serdecznie , czy ktos mógłby przesłać dietke? z góry serdecznie dziekuje betir5@wp.pl

Gość gość
Witam !!! a czy ja też mogłabym prosić o przesłanie diety na maila justynaurban@o2.pl? Proszę i z góry dziękuje

Gość gość
jesli jest to mozliwe tez prosze o przeslanie tej diety na a.wojda@op.pl z gory dziekuje :)

Gość gość
witam, takze poprosze bardzo o email z dieta malwina05@o2.pl

Gość gość
Czy również mogłabym otrzymać tę dietę? matiga@vip.onet.pl Dziękuję z góry

Gość proszęęęęę
a czy ja bym mogła prosić też o tą dietę? mój adres to:ggaa11@wp.pl z góry bardzo dziekuję

Gość gość
Ja również bardzo proszę o tę dietę na email dorotka220@poczta.fm. Z góry dziękuję :)

Gość gość
witam kochane , czy byłaby możliwość przesłania mi dietki na maila? kasiulka66@buziaczek.pl pomocy juz nie wiem jak schudnac! zadna dieta nie pomaga :(( a szkoda mi troche kasy na zakup . z gory dziekuje

Gość gość
Niczego nie można się dowiedzieć na temat diety bo ludzie tylko podają swoje e-maile żeby im podać dietę za darmo. Ludzie trochę opanowania,bo większość chciała poczytać opinie na temat diety a nie wasze adresy.

Gość mandrelka
witam a propo tej diety ja nic nie placilam znajomy ją znalazł w necie i wydrukowal i zaczął ją stosowac i schudł 15 kg ale stosowal sie do tej diety według mnie jest ona bardzo fajna