Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Gość mandrelka
dieta 3 d chili dzien 1 sniadanie kefir z bananem i cynamonem kefir naturalny 1 opakowanie 200 gram, banan1 sztuka 200gram przyprawa cynamom1 lyzeczka5gram herbata ze startym imbirem300ml przekąska pomidory z ziolami pomidory2 sztuki 400gram ziola prowansalskie 2 lyzeczki 100gram woda mineralna 300ml z listkami miety obiad filet z kurczka duszony w warzywachz ryzem na ostro 1 mala piers z kurczka ok 150gram mieszanka chinska na patelnie200gram ,1/3 woreczka ryzu brązowego (33gramysuchej masy)cebula 1 mala sztuka ok 50 gramprzyprawy papryka ostrapieprz czarny,sól, chili woda min z listkami miety1 szklanka 300ml cebule podsmazyc na malej ilosci olejudodac warzywa na patelniei piers pokrojoną w kostkewszystko dusic przez ok 15 minryz ugotowac podac razem z kurczakiem przystawka 2 pokrojony grejfrut ze starym imbirem kolacja ryz brązowy ok 66gram 2/3 woreczka papryka zielona zółta po polowie caly pomidor nasiona slonecznika chili sól herbata bez cukruryz ugotowac warzywa pokroicwymieszac razem slonecznik uprazyc na patelni i dodac do slatki taki jest 1 dzien diety 3 d chili jutro wam napisze reszte jak zdąze to i calosc pozdrawiam

Gość rudziasek
bez sensu temat, nic tutaj się dowiedzieć nie można, same prośby z przesłaniem diety, aż sie ciśnienie człowiekowi podnosi..., ja zaczynam od jutra! Waga początkowa 58,3 (ze wzrostem 159), cel: waga 53, dodam ze czeka mnie wiele wyrzeczeń typu słodycze i piwo;) pozdrawiam wszystkich startujących z dietą

Gość gość
witam, mam wielka prośbe o przesłanie jadłopisu tej diety. z gory bardzo dziekuję. a działa? ktoś próbował.. ja mam do zrzucenia 6kg, to mój mail 16piano16@gmail.com

Gość mimimimimimimimi
jeśli można: michasia54@wp.pl

Gość gość
Jeśli ktoś jeszcze wysyła, byłabym wdzięczna i na pewno podzielę się swoimi spostrzeżeniami po :) lida_87@o2.pl

Gość gość
również proszę o wysłanie diety layla10@op.pl z góry dziękuję

Gość rudzielec8
Proszę o przesłanie mi diety na bassiik15@wp.pl Z góry dziękuję:)

Gość amonique
Baaaardzo proszę o przesłanie diety. Nie dajmy im zarobić! amoniak91@o2.pl

Gość andfeniel
Witam, czy ktoś mógłby podzielić się plikami z dietą 3D chili? Z góry bardzo dziękuję:) andfeniel@op.pl

Gość prosze o diete
Jeśli można, to również proszę o przesłanie mi tej diety na email - iwona_krecik90@wp.pl Bardzo z góry dziękuję. Pozdrawiam :)

Gość gość
poprosze o ta dietke oldzaaa@onet.pl z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość alamoniusz
Dziewczyny pomóżcie w walce z kilogramami.. Może ta dieta, wyślijcie jak możecie - alamoniusz@o2.pl Dziękuje

Gość aniuskkka
baaaaardzo Was proszę dziewczyny o przesłanie diety: ania.dan@wp.pl

Gość gość
jeśli jest to możliwe to bardzo poproszę oo przesłanie diety :) asiabroniszewska@gmail.com

świetne forum o tej diecie :/ zamiast opinii- prawie sami żebracy. ja zamówiłam dziś te ich suplementy z dietą i mam nadzieję, że wreszcie coś mi pomoże, bo już naprawdę setki złotych wydałam na odchudzanie (znajoma dietetyczka (200zł i nie odpowiadała mi dieta), dietetyczka i wizyty z suplementami u naciągaczy w Natur**** (ok. 300), Line* (w aptece ok. 50zł bez rewelacji), Deto*** (50zł bez rewelacji), Figura No A****** (30zł i faktycznie zapełnia na jakiś czas żołądek, a ma niewiele ponad 3 kalorie, jem 1-2 saszetki dziennie, powinno się jeść 3, a w opakowaniu jest tylko 15), karnet na siłownię (80zł, ale mieszkam w małym miasteczku, na początku było fajnie, ale później za dużo ludzi zaczęło chodzić i nie było wolnego sprzętu, trzeba było czekać aż ktoś skończy żeby móc ćwiczyć), dzienniczek Ewy

Chodakowskiej z płytą Skalpel Wyzwanie (59zł i okazało się to najlepszym zakupem, trening robię w ciągu dnia jak mi zaśnie 5-miesięczna córeczka lub jak narzeczony wróci z pracy nawet o 23, ale koniecznie codziennie. za mna dopiero 5 dni treningu wiec po wadze roznicy nie widze ale z pewnoscia czuje sie lepiej, nie jest latwo, chwilami padam na ziemie ze zmeczenie ale daje z siebie wszystko te 40 minut w ciagu dnia.) A wracając do tematu :) dzisiaj zamówiłam dietę o której tu mowa- 3D Chilli z tymi tabletkami 3 w ciągu dnia i mam nadzieję, że wkońcu waga mi się ruszy. Aktualnie ważę 57 kg przy wzroście 166 cm, a dążę do 51 kg. Pokochałam trening Ewy, ale przy odchudzaniu trening to 30 % a dieta aż 70 % więc mam nadzieję, że wkońcu uda mi się ruszyć wagę.

Zostawię maila jeśli ktoś będzie chciał wiedzieć o efektach które osiągnę z tą dietą. Ale ja kupiłam ten zestaw za 197zł i mam zamiar łykać chyba po 2 tabletki 3 razy dziennie (przynajmniej na początku dopoki nie osiągnę wymarzonej wagi 51 kilo). Wam też życzę powodzenia :)klaudiaag@ op pl PS. Nie mam zamiaru nikomu za darmo wysyłać diety. Odłóżcie i zamiast na słodycze, papierosy czy alkohol, czy nawet jakiegoś ciucha (który może później być za duży) :) - zainwestujcie w Chodakowską i 3D Chili :D Jednorazowy wydatek, a mam nadzieję, że jak się przyłożę dam radę osiągnąć wymarzony cel. :)

Gość poirytowania67
... ech

Gość poirytowania67
Co za lenie... jadłospis z resztą broszurek można sobie pobrać z chomika, szybko, łatwo i bez proszenia sie...

Gość kako03
chciałam się dowiedzieć coś o efektach diety ...a tu sami żebracy ...żałosne...ja jestem drugi dzień na diecie i tabletkach ćwiczę od trzech tygodni z Chodakowską skalpel 2 ......zobaczymy o efektach podzielę się z wami....a dieta wcale nie jest taka droga nie przesadzajcie....

Gość gość
czy ktoś może mi przesłać tę dietę. Jestem bardzo zdesperowana topa3000@wp.pl

Gość gość
ja też poproszę o tą dietę na adres:katarzynabartuzel@onet.pl

Do osób, które chcą wyżebrać ode mnie dietę- nie zawracajcie mi d**y. Jak dla mnie jest smaczna, z pewnością jest zdrowa i naprawdę jest skuteczna :) Stosowałam z tabletkami, ale sądzę, że te tabletki niewiele dają, bardziej te przyprawy i regularne posiłki. Polecam i pozdrawiam. :) Jak ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem, najlepiej na mailu. :) klaudiaag@op.pl

Gość gość
Sprzedam za 5zł. Mój mail: madzia1260@gmail.com

Gość klawiaturka 4
Ja stosuję dietę 3 D chilii dopiero od poniedziałku i posiłki sobie zamieniam np to co powinnam zjeść w 2 dniu diety zamieniam produkty na 4 dzień diety bo nie wszystko lubię oraz nie mam czasu stać przy garach więc je taki sam obiad co poprzedniego dnia robiłam.Dziś na wadze 3 kg mniej. Pozdrawiam.

Gość gość
Najważniejsze jest w tej diecie 3 D chilii że nie chce się jeść

Gość gość
Serek kanapkowy w tej diecie jest zamiast masła ja go nie używam wcale ale za to kładę na kanapkę więcej np ogórka.

Gość gość
no właśnie może w końcu może ktoś napisze jakie efekty i czy warto

Gość gość
Tak jak napisałam powyżej stosuję ją od poniedziałku i 3 kg mniej. Dziewczyny jadłospis kosztuje ok 30 zł to nie majątek zamówcie sobie na stronie tej diety jadłospis który jest na 28 dni i po bólu.

Ja ją stosuję od 08.02.14 czyli jakieś 6 tygodni od tego czasu schudłam jakieś 7 kg. W pierwszym tygodniu 2 a potem tak od 0,5 - 1 kg tygodniowo. Staram się trzymać diety. W 90 % mi się to udaje. Codziennie do diety zjadam dodatkowo jakiegoś cukierka czekoladowego albo ciastko ( małe). No jestem uzależniona od słodyczy więc ciężko tak zupełnie odstawić. Ogólnie liczę spożyte kalorie i wychodzi mi tak od 900 nawet czasami do 1500 kal dziennie. Ale dodatkowo ćwiczę 3-4 razy w tygodniu na zajęciach fitness, jakaś zumba czy fit dance. Ogólnie odchudzam się od 01.02. 14 czyli razem schudłam już prawie - 9,5 kg ;-) z czystym sumieniem polecam dietę. Osobiście też nie przepadam za nabiałem samym w sobie ale tu mi 90 % potraw smakuje a te które mi nie smakują zastępuję posiłkami z innego dnia. Ja zamówiłam dietę dla osób 30-44 lata i z małą aktywnością fizyczną dlatego że nie wiedziałam czy będzie mi się chciało ćwiczyć. Więc pewnie stąd spore spadki wagi bo jadłospis przygotowany jak dla osoby niećwiczącej