Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Gość rosapl
sensi i co takiego jesz? mi brakowało owsianki jak stosowałam 3d chili, bo ja lubię codziennie na śniadanie owsiankę jeść i tylko wkład zmieniam :P Ale jak kapsułki 3d zaczęłam brać to już tak się nie stosuje do diety kropka w kropkę i owsianka is back on the table :P

Gość sensiH
Trzymam się dietki ale po prostu śniadania jem ilościowo większe. Tzn. wszystko jest jak w jadłospisie 3d chili tylko więcej i nadal chudne <3

Gość gość
Ja też mam do siebie dopasowaną ilości trochę większe mam, ale na tej diecie nigdy głodna nie chodziłam

Gość lanadia
No ja akurat trzymam się ściśle, jedynie jak mi w którymś z dni nie pasują potrawy to go zamieniam z jakimś odleglejszym :P Ale wszystko ściśle wg menu z 3d chili i powiem Wam, że naprawdę fajne efekty są i już znajomi dostrzegają zmiany u mnie :D

Gość gość
laski a stosujecie te kapsułki? jakie one dają efekt tak dokładnie, warto kupować?

Gość tenerivka
ja stosuje, efekt mają taki, że podkręcają metabolizm niesamowicie :P sprawdź sobie skład na stronie 3d chili to zobaczysz, one mają w sobie mix chyba wszystkich naturalnych "spalaczy" no i poza tym regulują pracę organizmu bardzo fajnie

Gość gość
a na mnie te tabletki nie działają

Gość gość
A co to znaczy dokładnie? Jesz, łykasz tabletki i nie chudniesz? :P

Gość dalia33
Ja od pół roku biorę kapsułki z 3d chili ale bez jakiejś specjalnej diety. Ot jem zdrowo, chude mięso, oleje roślinne i pełnoziarniste kasze/ryże/makarony (chleba nie jadam). Leci mi powolutku ok 2 kg miesięcznie, przy czym nie jem mało i niczego sobie nie odmawiam, po prostu nie jem śmieci :) Kapsułki dają efekt, który jest odczuwalny, nawet jak się nie ma dobrego "kontaktu" z własnym organizmem to i tak czuć, że ten piec ruszył do przodu ;)

Gość acotytu
JA najpierw stosowałam dietę 3d chili a teraz biorę kapsułki równolegle, bo jak dietka mi pasuje to czemu nie. Chudnę dużo ale startowałam ze 148kg więc wiecie... trochę mi łatwiej. Teraz mam 120kg z haczykiem, jeszcze długa droga przede mną ale idzie lepiej niż się obawiałam :D

Gość RyśkaZKlanu
Ja na razie tylko na 3d chili ale o kapsułach też zaczynam myśleć. Na samej diecie udało mi się osiągnąć sporo a z tego co słyszę kapsułki potęgują ten efekt

Gość gonicca
Ja powiem szczerze, że na samej diecie to mi tak sobie szło 1,5kg-2kg na miesiąc, dla mnie to nie jest jakoś super ale faktem jest też, że nie wszystkie produkty mi pasowały, na wiele rzeczy jestem uczulona poza tym mam straszne napady głodu na słodycze. Jak sobie pozmieniałam tą dietkę (i to tak dość drastycznie) to dokupiłam kapsułki 3d chilli i jest o tyle fajniej, że one jakoś tak na mnie działają, że nie mam tej gastrofazy na słodycze :D:D i ta waga jakoś się z kopytka ruszyła teraz

Gość feliaa
a co jest w tych kapsułkach, możecie napisać pls?

Gość beta2
Witam obecnie jestem na diecie kopenhaska ale po jej zakończeniu zastanawiam się czy nie przejść na 3D chili .mam pytanie czy można kupić sama dietę bez rzadnych tabletek i czy warto.

Gość gość
podłączam się o pytanie o skład kapsułek, napiszcie pls

Gość dezimeshka
@beta2 - oczywiście, kapsułki to suplementy, które napędzają metabolizm i są produktem dodatkowym. Możesz samą dietkę sobie stosować na początku, chociaż pewnie później jak zobaczysz efekty kapsułek będziesz też chciała spróbować (wiem ze swoich doświadczeń z 3d chili :P @gość - skład kapsułek: zielone: jagody acai, wyciąg z zielonej herbaty, chlorella czerwone: guarana, kapsaicyna, pektyna z grejfruta zółte: Garcinia Cambogia, imbir, wyciąg z białek fasoli, kurkuma

Gość gość
czesc ja mam pytanie odnosnie samej diety, jak dlugo sie ja stosuje??

Gość ewi33
Założenie w materiałach do diety jest żeby stosować dwa miesiące a potem sobie zrobić przerwę ale ja np. byłam na 3d chili kiedyś 3 miesiące pod rząd i wszystko było ekstra, żadnego yoyo ani nic tak więc myślę, że to też może zależeć od organizmu :)

Gość gość
taaa dietka przestała być hipsterska a robi się modna :P

Gość gość
działa to się robi modna

Gość Ginamay
Te kapsułki z 3d chili wydają się być ciekawą propozycją, na początku myślałam, że to ma w środku przyprawy ale tam jest naprawdę fajny skład, m.in. jagody acai, chlorella, guarana, kapsaicyna... No i sama idea całodobowego wspomagania organizmu, w zależności od pory dnia też do mnie przemawia. Do osób, które stosują: czujecie jakieś pozytywne zmiany po rozpoczęciu??

Gość gość
Ja czuję się bardziej energicznie, tak bardziej rześko od kiedy zaczęłam stosować :)

Gość gość
Kapsułki 3d chili można stosować na każdej diecie, tam samo jak olej lniany z kapsaicyną. W moim przypadku to działa bardzo fajnie, normalna dieta, trochę aktywności fizycznej i powyższa kombinacja podkręciły mi spalanie tłuszczyku na naprawdę wysokie obroty :D

Gość gość
A co to za olej ??

Gość gość
Olej lniany 3D Chili z kapsaicyną, Galicka jakiś czas temu pisała o nim na blogu, zresztą wiele o nim znajdziesz jak poszukasz blog.pozerki.pl/2014/04/3d-chili-omega-3-z-kapsaicyna.html

Gość gość
A ta kapsaicyna działa w ogóle? Czy to taki marketing...?