Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinuniaaaaaa

durny zwyczaj w naszych sklepach:/

Polecane posty

Gość tinuniaaaaaa
dokładnie... każdy by chciał mieć niedzielę, lub przynajmniej robić te ustawowe 40h/ tygodniowo

Gość fsdsd
ja w sklepie nie pracuje;) tylko na lotnisku , i jak napisałam wcześniej, oczywiście ze chcialabym spedzic czas z mezem, ale nikt mi nigdzie nie da takiej kasy za 2 dni w tygodniu..cos za cos;) niestety,

Gość kkkiiikkkaaa
Taaa, do 12.00. Już widzę ludzi zrywających się w niedzielę o 8.00 rano po tygodniu pracy (bo pewnie nie mają wolnych dni w tygodniu jak sprzedawcy) po to, żeby pójść na zakupy. Sama pamiętam, że najwięcej klientów przychodziło popołudniami, a to chyba dla nich są sklepy, nie na odwrót.

Gość tinuniaaaaaa
laura albo masz wybujałą fantazję albo już nie wiem co Popatrz kiedyś w jakieś ogłoszenia z dowolnego regionu i zobacz ilu mgr fizjoterapii szuka pracy dopiero się wypowiadaj

No właśnie, a powiedz mi co komu z mgr fizjoterapii szukającego pracy?????????? Co mi z dziewuchy która umie coś tam, skoro zamiast brać sie za robotę ta siedzi i marudzi że jej nie chcą zatrudnić? Jak pomyślisz przez chwilę to sama wpadniesz na to, że ludziom nic po Twoim magistrze skoro nie mają mozliwośći ze skorzystania z tego czego sie nauczyłaś. Wtedy Ty będziesz mogła po jakimś czasie kogoś zatrudnić i to u Ciebie ludzie będą szukać znajomości. Nie wiem jak można mieć taki fajny zawód i nie patrzyć nic zrobić samemu tylko szukać roboty na posadzie :o

@Laura* Ale po co się starać? Nie lepiej narzekać i być całe życie ofiarą? To takie wygodne i melancholijne ... można mieć doła i depresję ... i nieszczęśliwe życie jak Mama lub inne kobiety ...

Gość krycha to właśnie
laurka ty chyba żyjesz w jakimś wyimaginowanym świecie a nie w naszej PL

Ja jeszcze tylko chcialabym poinformowac, ze sa specjalne pakiety medyczne dla pracownikow, dostosowane do tego by mogli korzystac z nich wygodnie po godzinach swej pracy, a wiec wieczorami, w soboty i niedziele. Tak wiec bedac rehabilitntem czym cos w ten desen nie masz zadnej gwarancji, ze nie bedziesz pracowac do 20 i w niedziele.

Dokładnie Jacek, wydaje sie że niektórzy napawają sie swoim żalem :o

Gość tinuniaaaaaa
tak calluna masz rację ale jako fizjoterapeuta nie miała bym stawki 6zł/h

Nie wiem jaki w ogóle jest sens uczyć sie za np fizjoterapeutę, fryzjerkę, kosmetyczkę, dentystę, okulistę itp i nie myśleć o własnej działalności :o dla mnie taka praca ma sens tylko wtedy kiedy zamierza sie otworzyć własną działalność. I nie mogę sobie wyobrazić co planowała osoba wybierająca taki zawód i nie myśląca o własnej działalności :o

Gość teeeeeeż
tinunia, ja miałam dyżur w święta. To też mam zażądać, żeby ludzie w święta nie chorowali? :O Nie jesteś jedyną osobą w Polsce, która pracuje wtedy, gdy inni odpoczywają. :P

Gość a też na kasie robię
i mam akurat 6,50 na godzinę, pracuję w Tesco. Nie przeszkadzają mi nawet te niedziele tylko wkurzające jest to że nie masz prawa mieć gorszego dnia tylko stale musisz się szczerzyć bo zaraz jest że kasjerka jest nie miła, a jak idziesz do jakiegoś urzędu i trafiasz na panią obrażoną na cały świat za to że musi ci kartkę podać to jest tłumaczenie że owa pani ma zły dzień i tyle

no i jeszcze jak klient jest wredny to ty i tak musisz być uśmiechnięta od ucha do ucha U mnie była sytuacja że laska robiła też na kasie i studiowała no i trafił się jej wyjątkowo upierdliwy gość a ona miała doła bo była po rorstaniu z facetem a ten facet do niej że obrażona na cały świat i że mogła się uczyć to by na kasie nie siedziała- babka która stała w kolejce za nim opiepszyła go a kto na koniec wyleciał z roboty? oczywiście ta koleżanka

No faktycznie :D jeszcze ktoś sie pomyli i wyjdzie na to że inteligentna jesteś :D już sie bój :p

nie nie rzucam towarem ale nie powiesz mi że ty codziennie masz super humor i banana na twarzy

no widzisz i pokazałaś na co cię stać dziewczynko , a inteligencja nie jest straszna i nawet nie boli wiesz

a też na kasie robię - nie tak ci nie powiem , ale jak jestem w sklepie to bardzo się cieszę i jestem wdzięczna że to ty siedzisz na kasie a nie ja .

no i właśnie takie puste baby jak ty są najgorzej wkurzające

Ja sie nie dopierdalam do cudzych nicków i nie podejrzewam nawet że ktoś mógłby moje wypowiedzi pomylić z wypowiedziami jakiejś tam badziewnej laury c. :p

a też na kasie robię no i właśnie takie puste baby jak ty są najgorzej wkurzające źle mnie zrozumiałaś pusta babo , mam szacunek do wszystkich ludzi, laska na kasie to też człowiek ale dla mnie to zapierdol ponad siły i tyle ..

Gość do autorkii
a nie myslalas o tym, zeby o siebie zawalczyc? troche determinacji i szczescia i moze byc duzo lepiej nie chcialabys otworzyc wlasnego gabinetu? wlasna dzialalnosc, umowa z nfz , czyli zabiegi refundowane i wachlarz innych zabiegow platnych wiem, ze sprzety sa drogie, ale od tego sa dotacje unijne pomysl o tym mam w rodzinie trzech fizykoterapeutow jeden z nich pracuje w ZOL u, jeden dogadal sie z gabinetem kosmetycznym i robi tam masaze i jeszcze jakies inne zabiegi, trzeci robi w zyciu cos innego, bo to jego drugi zawod, a pracuje w zawodzie pierwszym pozdrawiam