Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinuniaaaaaa

durny zwyczaj w naszych sklepach:/

Polecane posty

Teraz to juz przesadziłaś :D moja ciocia pracowała fizycznie w tuczarni, przy pakowaniu mebli, w piekarni, w zakładzie tapicerskim przy robieniu wykroi, w fabryce zajmującej sie produkcją wiązek kablowych no i na końcu obecnie pracuje w biedronce czasem na kasie czasem wykłada towar i zdecydowanie mówi że to najlżejsza praca fizyczna ze wszystkich jakie wykonywała :) więc nie pieprzcie głupot że to znowu taka najcięższa prace bo pewnie tylko dla kogoś kto nigdzie indziej nie pracował

Gość rusalka84.
Ja tez jestem po fizjoterapii, z praca masakra. Nie mogłam znaleźć więc odważyłam sie na własną działalność(masaże ) dopiero zaczynam, nie jest łatwo, ale powolutku sie rozkręca. Może pomyśl o czymś takim?

Gość do autorkii
rusalka zycze Ci powodzenia:-) ! tez korzystalam z dotacji, ale w zupelnie innej branzy i sie jakos kreci juz drugi rok, pomalu i do przodu-swieta racja

Gość rusalka84.
dzięki:) ja nie korzystałam z dofinansowania, wynajęłam pomieszczenie w salonie fryzjersko-kosmetycznym. Potem może pomyśle o czymś większym.

Gość krzysio wielki
Drogie panie wypowiem się w kwestii dofinansowań ponieważ pracuję w WUP i sporo na ten temat wiem. Z tego co autorka napisała to mieszka ona w mieście uzdrowiskowym gdzie znajdują się wyspecjalizowane w kierunku rehabilitacji i odnowy sanatoria. Szansa że otrzyma ona dofinansowanie na otwarcie własnego gabinetu masażu są nikłe, ponieważ jest to zbyt ryzykowne niepowodzeniem.

Gość do autorkii
szanowny Panie Krzysiu ale w miescie wojewodzkim jest trudnije dostac dotacje (wiadomo-wiecej chetnych)niz w mniejszym (moze to jest wlasnie mniejsze miasto?) jesli ma sie swietny biznes plan i rozeznanie rynku swiadczace o tym, ze popyt na dane uslugi jest bardzo duzy, a rynek nie jest zaspokojony czyz szanse nie sa wieksze? Panie Krzysiu i prosze nie dolowac autorki, ze pomysl beznadziejny i z gory skazany na niepowodzenie powiem Panu jeszcze jedna rzecz (na wlasnym przykladzie) w mojej miejscowosci bylo 5 firm z tej samej brazny, a jednak znalazlam na rynku luke dla siebie oferujac cos wiecej niz mieli pozostali jestem dobra, ba! nawet swietna w tym co robie klienci mnie cenia i do mnie wracaja idac Pana tokiem myslenia moja firma nie miala szans na przezycie, tymczasem ma sie dobrze. pozdrawiam