Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2013 jestem 3 tygodnie po naszym super udanym weselu. naprawde wszyscy sie bawili i chwalili zespol. polecam wszystkim "Teraz Live". Bardzo mili, nienachalni, grali tak, ze ludzie sie bawili swietnie. Super kontakt z nimi i ogolnie wart zespol polecenia. Cena jest troche wyzsza niz standard, ale są warci kazdej tej zlotowki. Tanczyli nawet ludzie, ktorzy ogolnie nie tancza bo nie lubia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2013 Ja byłam na weselu w Kobłce koło Warszawy i grał zespół z Zamościa Grupa Pryzmat. Grali fantastycznie, a jeszce lepiej prowadzą całą imprezę, grali w składzie 4 osoby.Mieli perkusje,klawisze, gitare i wokalistkę oraz dwóch chłopaków śpiewało dodatkowo fajne profesjonalne naglośnienie i oświetlenie.Dodatkowo jak zabrakło prądu bo była jakaś awaria to mieli instrumenty ludowe i zrobili super biesiadę przy świecach. Piosenki grają dla starszych i młodych co też wszystkim się spodobało. Polecam ich w 100% gdyż słyszałam ich teraz drugi raz, wcześniej miłam okazję być na sylwestrze w Krakowie w Centrum Witek.Jak ktoś robi weselę gdzie są goście w różnym wieku to polecam gorąco, http://www.grupapryzmat.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka12 Napisano Wrzesień 20, 2013 Ale tu jest tych zespołów, że ciężko coś wybrać.... Nie wiecie czy jakiś zespół ma wolne terminy na ten rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Danka Bielany Napisano Wrzesień 20, 2013 Z tego co się ostatnio orientowałam to na pewno ARTLife mają kilka wolnych terminów. Nie wiem czy o nich słyszałaś. Mi się nawet podobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka12 Napisano Wrzesień 20, 2013 O jak fajnie, że ktoś się odezwał :) Mieszkam niedaleko Warszawy, no prawie na obrzeżach nie wiesz czy ten zespół mógłby tam dojechać? No i chciałam się zapytać o skład. Kto tam śpiewa? Kobieta czy mężczyzna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orejoo Napisano Wrzesień 20, 2013 z tego co wiem oni grają na całym Mazowszu, nie wiem czy dalej. tak więc nie powinno być problemu. na pewno śpiewa wokalistka, ale całego składu ani tym bardziej instrumentów nie pamiętam. może ktoś inny będzie wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka12 Napisano Wrzesień 20, 2013 A nie był ktoś z Was przypadkiem na weselu jak grali? Fajnie że jest wokalistka, bo ja właśnie bym chciała zespół z wokalistką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duszeczka85 Napisano Wrzesień 20, 2013 Fajnie grają. Znalazłam trochę ich nagrań w sieci. Nieźle, nieźle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka12 Napisano Wrzesień 20, 2013 No to fajnie też muszę je przejrzeć i zadzwonić, nie macie do nich namiarów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscOna Napisano Wrzesień 20, 2013 Te Perełka, a co to za problem wyszukać sobie samodzielnie stronę i znaleźć? Wiesz co to google? Trzymaj stronę artlife.waw.pl i przestań męczyć. Spadam w teren. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perełka12 Napisano Wrzesień 20, 2013 Bardzo dziękuję. Przejrzałam nagrania no i znalazłam kontakt. Zespół mi odpowiada :) Dziękuję bardzo za pomoc forumowicze :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość delicja83 Napisano Wrzesień 20, 2013 Ten zespół ARTLIFE składa się z 5 os. Słyszałam ich kiedyś na jednej z imprez i ostatnio na koncercie. Szczerze mówiąc żałuję, że nie zatrudniłam ich na swoje wesele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 ten zespół jest extra. lubię ich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 14, 2013 Polecam zespół Dubis Band. Grał na moim weselu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru. Zespół bardzo profesjonalny, potrafił porwać gości do tańca! Piosenki w ich wykonaniu często lepsze niż w orginale. Pani Ewa ma rewelacyjny głos. Fajne było to, że przed podpisanie umowy p. Ewa zaprosiła nas na wesele, które prowadziła, żebyśmy mogli chwilę posłuchać jak grają. Szczerze polecam zespół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piękna30letnia 0 Napisano Październik 15, 2013 polecam https://www.facebook.com/pages/Travelling-Band/180761662687 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina90 0 Napisano Październik 15, 2013 Dużo rekomendowanych zespołów reklamuje się tutaj: http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Warszawa/Zespol-DJ/ wejdź, sprawdz oferty i wybierz ten, który cieszy się największym uznaniem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola255 Napisano Październik 17, 2013 na wesele polecam zespół muzyczny Flores http://www.zespol-flores.pl/ ja przynajmniej super się wybawiłam z ich udziałem na weselu w okolicach warszawy stąd polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roszpunka100 Napisano Październik 17, 2013 Dobrą Zabawę z Warszawy (kapelanawesela.pl) mogę polecić z czystym sumieniem. Najpierw grali 2 lata temu na weselu mojej siostry, a poniewaz wszyscy byli zachwyceni zabawą - bez wahania też skorzystaliśmy z ich usług no i się nie zawiedliśmy. Super poziom, świetne zachęcanie do zabawy - naprawdę parkiet był non stop zapełniony tańczącymi gośćmi, sama nie wiem kiedy przeminęła cała noc, fajne prowadzenie konkursów i kultura osobista. Grali i śpiewali mega profesjonalnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vilaas Napisano Październik 17, 2013 Flores jak najbardziej Dobra kapela na wesela są też na face https://www.facebook.com/ZespolFlores Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2013 witam < polecam znakomity zespol puls tg super prowadza wesele > graja w sladzie 2,3,4 osobowym wszyscy spiewaja jest wokalistka < sax< pan tomasz jest znakomitym wodzirejem > polecam naprawde warto . \\\\\\\\\\\\\dla zainteresowanych podaje tel . do pana tomka 507127002 pozdrowienia dla czlonkow puls tg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2013 Filmowałem na weselu gdzie grał zespół z lublina Night Light szczerze mówiąc według mnie są w pierwszej trójce zespołów które przykuły moją uwagę tutaj macie linka www.zespolweselny.warszawa.pl/ nawet wtedy było ich słuchać ze trzy pary, mają wzięcie ale wcale się nie dziwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Megi89 Napisano Grudzień 15, 2013 Swing Trio to zespół wart polecenia ;) Oczywiście dużo zależy od tego, co kto oczekuje, ale jeśli komuś zależy na świetnej zabawie i współpracy z fajnymi muzykami, no to zdecydowanie polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2013 polecam zespol pulstg sa super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 Polecam Zespół Czader. Byłam już na dwóch imprezach, na których grali i bawiliśmy się z narzeczonym naprawdę świetnie. Ich stronka to zespolczader.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilka 84 Napisano Luty 19, 2014 Miałam wesele w Serocku, ostatecznie wybraliśmy zespół puzzle cover band w składzie 9 osób. Słuchaliśmy ich wcześniej w 7 osób i bardzo nam sie spodobali, wynajęłam ich i nie żałuję, zagrali doskonale. Jako minus mogę napisać tylko że Pan Damian wydawał się być delikatnie szorstki, żeby nie napisać niedostępny, ale muzycznie nie mam nic do zarzucenia. Cena też była adekwatna do poziomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Polecam: http://www.youtube.com/watch?v=5xuoNw-UPk4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2014 Ja mogę polecić zespół Awans spod Nieporętu, bodajże z Aleksandrowa, grali u mnie prawie 5 lat temu na weselu, ale bawiliśmy się z nimi na Sylwestrze w Zegrzu. Olbrzymim plusem jest to, że mają kamerzystę i studio fotograficzne, minus jest taki, że terminy mieli zabukowany na 2 lata do przodu. My mieliśmy szczęście bo akurat tego dnia co do nich zadzwoniłam inna para zrezygnowała a termin nam pasował. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Polecam zespol puls z wladyslawowa sa najlepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2014 Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z ofertą jednego z najbardziej showmańskich zespołów muzyczny na wesele w Polsce! http://www.overcover.eu http://www.bangbangbang.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2014 Sprawdź zespół Czader. Energia i siła w głosach wokalistek. Profesjonalne podejście do imprezy. Bawią gości. Grają i śpiewają dla wszystkich. www.zespolczader.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach