Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawnik_ekonomista

Co za przyjemność posiadać dzieci? Otóż żadna!

Polecane posty

Gość Prawnik_ekonomista

Witajcie, wiem że tutaj przebywa dużo kobiet dlatego pytam: Dlaczego tak lubicie małe dzieci? Rodzicie je czego skutkiem jest to, że potem tracicie częśc urody... Potem zajmujecie się takim bachorem, który w wieku 20 lat ucieka z domu. Straciliście kilkaset tysięcy złotych i co ważniejsze nerwów, czasu.... na nic :)

Gość matkaZprzymusu.
Ja tez tego nie rozumiem jak mozna swiadomie chciec :o No coz,ja zaliczylam wpadke i czasem mi smutno ze zycie kreci sie wokol mojego dziecka. Nie moge sie doczekac az wyfrunie z domu,ale to jeszcze sporo czasu. A ja siedze w domu,nigdzie nie wychodze,obzeram sie w samotnosci i gram w glupie gierki na necie bo mysle ze juz przegralam zycie :o

Gość Prawnik_ekonomista
Ja jestem konserwatywny więc aborcja odpada... ale mam nadzieję, że moja wybranka nigdy nie wpadnie ;) Współczuję ci bardzo. Widzę jak moje koleżanki kochają takie małe dzieci, są zachwycone jak widzą na ulicy dziecko. Jestem wtedy w szoku. Małe, brzydkie, obrzydliwe wręcz. Szczerze mówiąc wolał bym już psa np. Labradora ;)

Gość Prawnik_ekonomista
Może jeszcze ktoś się wypowie? :)

Gość 55544455544
ja ostatnio na fb znajoma ustawiła na swoim zdjeciu profilowym ten mały bękart, taki po urodzeniu świezy, okropny rozowy pomarszczony do wyrzygania, usunełam ją żeby na to nie patrzec

Gość aapapapapapa
Nie cierpię dzieci :o są okropne, brzydkie i śmierdzą. Jak słyszę te teksty o pachnących pieluchach to mnie rozpacz ogarnia. I nie wiem jak można się tak na ulicy rozczulać nad jakimś dzieckiem w wózku. Jakby to był szczeniak to rozumiem ale dziecko? :D

Gość maturzysta112212
Ja jestem facet ale myślałem że to moje obrzydzenie jest jakieś dziwne. Ale nie jestem sam :D

Gość 55544455544
sa tu tez kobiety, nie wiem dlaczego małe zwierzątka są przesłodziunie, małe krowinki, koniczki, piesiunie to juz w ogole😍 ale bachory ludzkie rodzą sie obsrane zakrwawione śmierdzą beczą są obrzydliwe, ale Bog nas pokarał ;D

Gość Patrykooo mb
A ja autorko sram na ciebie, szkoda że twoi rodzice nie myśleli tak jak ty 🖐️ chuj cie interesuje życie innych ? Zajmij się swoim życiem, tobie pewnie żaden nie chce się spuścić w cipe :D ? Idź pociesz się kundlami 🖐️

Gość Prawnik_ekonomista
Wulgarna osobo, zauważ że jestem facetem... A rodzice mnie urodzili bo dzieci lubią.. Ja natomiast nienawidzę ;)

Gość Patrykooo mb
Ha ha a wy myślicie że kundle albo krówki rodzą się czyste i pachnące ? :D lol

Gość aapapapapapa
trzeba się wykazać niesamowitą inteligencją żeby kogoś o nicku "Prawnik_ekonomista" wziąć za kobietę :D

Gość Prawnik_ekonomista
Z ekonomicznego punktu wiem jak najbardziej :) Rodźcie Panie :) Ale miałem na myśli sens dla rodziców...

Gość aapapapapapa
Krówki i pieski nie srają pod siebie, nie rzygają i nie wrzeszczą przez paręnaście miesięcy po narodzinach. Patrykoo chyba masz jakieś kompleksy, bo czego się nas czepiasz? Czy nie lubienie dzieci jest zabronione przez prawo? :o

Gość Patrykooo mb
Sorry ale nawet nie przeczytałem twojego nicku, mój błąd przyznaje ale wy mnie linczujecie za mały błąd bo argumentów na dany temat nie macie :D pozdr

Gość Prawnik_ekonomista
Jako prawnik oświadczam, iż nie jest zabronione przez prawo :)

Gość Patrykooo mb
Czy nie lubienie zapchlonych kundlów jest zabronione przez prawo ? (możliwe ale też dla kogo.. :D )

Co wy pierdolicie... dzieci są fajne, śliczne i kochane. Uważam że kazda idiotka która twierdzi ze dziecko zrujnowało jej zycie powinna je oddać dla jego dobra, bo po pierwsze jest na tyle niedojebana by w 21wieku zaliczyć wpadke, a po drugie już widze tą "miłość" do dziecka.

Gość Patrykooo mb
Krówki i psy nie srają na siebie, srają za siebie na dodatek na siebie :D to dopiero dobre

Gość iguaaanka
Nie wiem, w jakim wieku jest autor tego topiku, ale ma DUUUŻO racji... Nie chce mi sie wnikac w temat, ale dodam tylko, ze macierzynstwo jest przereklamowane strasznie, ba, to wielkie oszustwo nawet te wszelkie kolorowe magazynki i szczesliwe mamuski z bobasami na rekach. Macierzynstwo to kierat, potwornie ciezka praca, w ktorej wlasciwie nie powinno sie oczekiwac wdziecznosci :-O

Gość apapapa -co to ma wspolnego z
inteligencją? Tak mezczyzna jak i kobieta w rubryce ZAWÓD moze wpisać prawnik , ekononomista. Co do dzieci -jak wino im starsze tym lepsze, przyjemność z posiadania coraz wieksza, wiem , co mowie, bo mam dorosłe. Dla mnie w kazdym razie wielka.

Gość aapapapapapa
różnica między nami jest taka, że mnie nie interesuje co Ty lubisz a czego nie. I na pewno nie będę Ci życzyć żadnych głupot jak Ty autorowi z tego powodu, że nie lubisz czegoś co lubię ja :o Musisz mieć nudne życie :D

Gość Patrykooo mb
Nie srają pod* siebie .

Gość aapapapapapa
nie chodzi mi o zawód tylko o rodzaj :o

Gość Patrykooo mb
To właśnie autora tego topiku jest mi żal, temu pewnie żadna nie popuściła he he stąd te wywody, nie wierzę że facetowi może nie zależeć na przekazaniu genów ( chyba że słabej jakości [patrz osobnik post nr1] )

Gość Ida_kwietnniowa
,, tracicie cześć urody"" 1) o która część chodziło autorowi 2) a jak kobieta brzydka to nic nie traci-źle rozumuje?

Gość apapapa -co to ma wspolnego z
pamietajcie, ze kazdy czlowiek jest czyims dzieckiem - i wy, i wasi rowiesnicy tez. Nie lubicie wszystkich ludzi? uwazacie, ze dziecko dla matki to max dwulatek? Potem kto? krokodyl? Wyobraznie nie siega dalej niz kilkanascie miesiecy? Wspolczuję.

Gość Prawniczka i ekonomistka
Ja też jestem prawniczką i ekonomistką - niestety jak autor, żenujący autor. Mam prześliczne dziecko i nigdy nie żałowałam że je urodziłam. Tylko życiowe fajtłapy boją się takich wyzwań, bo jest to wyzwanie przyznaję. Skończyć prawo i ekonomię to pikuś. Ale dzięki mojemu bobasowi poznałam co to prawdziwe życie! Pozdro dla mam!

Gość a jakiż jest cel tego topiku?
Zreasumujmy: -jesteś wolnym od tych strasznych bachorów, zamożnym (bo nie wydajesz na bachora), szczęśliwym młodym mężczyzną - i spędzasz wieczór na FORUM DLA KOBIET, zamiast na seksie z partnerką, w kinie/teatrze/operze/co tam lubisz? :D -tak bardzo jesteś zadowolony z wybranej przez siebie drogi, że aż musiałeś wpaść na forum i nam o tym napisać? :D