Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawnik_ekonomista

Co za przyjemność posiadać dzieci? Otóż żadna!

Polecane posty

Gość jeżeli kto nie mial wlasnych
jesli dziecko ma dobry przyklad w domu i rodzicow, ktorzy sa faktycznym autorytetem , nie bedzie sie wzorowac na "zlym towarzystwie", "Zle towarzystwo" to najbardziej beznadziejny argument olewajacych rodzicow. No moze sie trafic jakis zupelny pechowy przypadek, ale na tej samej zasdadzie nie nalezy wychodzic z domu, bo cegla na łeb spadnie.

Gość kobieta prawdomowna i sprawied
A teraz list do DOOONKAPATKE- dzieki Bogu, ze to tylko sen. Jestem matka 22 syna, ktorego zaplanowalam i zawsze kocxhalam zawsze chcialam miec syna - gdy sie urodzil bylam najszczesliwsza matka na swiecie --------- a teraz jestem najnieszczesliwsza matka na swiecie i BARDZO ZALUJE ZE URODZILAM MOJEGO SYNA BARDZO OSTATNIE PIENIADZE ODDALAM POZYCZKE WZIELAM DLA SYNA A DZIS SYN BIJE MNIE I DZIS ZALUJE ZE GO URODZILAM wiec nich nie wypowiada sie tu nikt kto nie ma naj,mniejszego pojecia. Niech nikt tu nie pisze, ze zalezy od wychowania bo to smieszne. NARODZI SIE GANGRYNA W KRWI I POZOSTANIE

Gość alicjaola
hehe no wlasnie kobiety zyjemy w Polsce w 21 wieku wsród ludnosci w której uzywane sa pieluchy wiec wszelkie inne metody bylyby co najmniej śmieszne.

nie musisz wkladac dziecku siana do majtek, mozesz urodzic je wtedy, kiedy cie bedzie stac na pieluche, a nie sadze,zeby 2 dorosle osoby kolo 30tki lub i po ) nie byly w stanie na to zarobic.

Gość angelikkkkkka
to tez jest istotny argument. przeciez jest mase synow ktorzy biją, maltretują wlasne matki i to nie jest jeden przypadek na miliony

Gość czasem jest tak ze chlop
zwiewa dowiedziawszy sie o ciazy. i zostaje pensja 1 rodzica polaczona z opieka i wychowaniem, co jest ciezkie. i watpie zeby za kilka lat z zarobkow 800 zl zrobilo mi sie nagle 2000. wszedzie zwolnienia, poszukiwania konca sie na poszukiwaniach.

jesli ty i maz macie rodziny w ktorej nikt nigdy nikogo nie bil, jesli sie przykladacie do wychowania, jesli nie ma alkoholu czy immych patoogii to naprawde musi byc przypadek,jak owa cegla na ulicy,zeby syn bil. Zeby snuc takie obawy , musiecie miec szczegolen powody rodzinne czy srodowiskowe, Mam bardzo bardzo wielu znajomych i zadnej takiej sytuacji

Gość a-red
@kobieta prawdomowna byl taki serial ballada o januszku jeden z najbardziej wstrzasajacych polskich filmow, Ty zglaszaj to co on ci robi zlego na policje ,a jak nie pomoze to wsadz go do wiezienia, nie wahaj sie, NIE POZWÓL SOBIE zmarnowac reszty zycia, pisalem wyzej o takich, tacy sa najgorsi, przesiaduja cale dnie i noce z kolesiami-pedałkami w roznych miejscach mocni w kupie, a pojedynczo tchorzliwi

oczywiscie, ze do urodzenia dziecka potrzebny jest odpowiedzialny kochajacy partner, samodzielnosc finansowa - mam wrazenie,ze kazdy dorosły czlowiek do czegos takiego w zyciu dązy , niezaleznie nawet od tego,c zy chce sie miec dzici, czy nie. Malo komu odpowiada samotnośc pod mostem.

donkapatke pieknie blablbalablbalblbalbalablablab czesc:) apapapa -co to ma wspolnego z to jest wlasnie to czego nie rozumiem.segregowanie ludzi kategoriami,bez patrzenia w osobowosc,myslenie stereotypami. nie lubią dzieci bo srają w pieluchy,ale gdy np. ktos im bliski zachoruje i tez bedzie srał w pieluchy to ciekawa jestem ich empatii. aapapapapapa Ojej, rozumiem, że nie mogę po prostu nie lubić dzieci, ponieważ każdy sra w pieluchy oczywiscie ze masz prawo nie lubić dzieci,nikt cie do tego nie zmu si i nikt nie ma takiego zamiaru,ale nie masz prawa obrazac dzieci które są istotami ludzkimi przypomnę "aapapapapapa Nie cierpię dzieci są okropne, brzydkie i śmierdzą. " apapapa -co to ma wspolnego z zgadzam się! bgubhbmloiz masz rację,jak urodzilam moje,to sąsiadki i znajome przychodziły i zachwycały się wlasnie zapachem noworodka,i rzeczywiscie-pachnie taką natura,mlekiem pamietam dobrze,to jest cudowne:)

ad-red - ale zauwaz, w balladzie o januszku dziecko nie mialo ojca, a matka byla kobietą niezaradną zyciowo.Jasne,ze wtedy jest trudno.

Gość durumm
choooy was to wszystko obchodzi ... 🖐️

Gość a-red
w balladzie matka byla dosyc zaradna, starala sie jak mogla by wychowac bachora na porzadnego,uczciwego,dobrego czlowieka, a wyrosl bandyta, czasami starania nie wystarczą, on pewnie po ojcu takie geny dostal, w zyciu bywa identycznie, dlatego lepiej uwazac w co sie pakujemy jesli chodzi o dzieci