Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

Gość RudaRudaRuda111
w końcu nie ma to jak podróż samochodem, a jeśli nie to już wolę autobus, nawet na dłuższą trasę niż PKP ;) w zasadzie tak, bo pracy mam dziś na całe 2 godziny ;) wiem, wiem- zapracuję się któregoś dnia na śmierć :D :D :D

No wlasnie Ruda Ty uwazaj na Siebie bo sie zameczysz:-) jak mozna tyle zasuwac:-D Ja pracy dzis tez malo i licze na to ze o 13 skoncze;-) Wczoraj mialem duzo wiecej i o 15 sie udalo :-)wiec jest nadzieja:-D A jest takie slonce ze chcialbym zdazyc skorzystac:-D a Ty pierwsze opalanie pewnie za Soba masz?

Gość RudaRudaRuda111
no to zasuwaj, zasuwaj, żebyś się wyrobił i zaczniesz upragniony weekend ;) owszem :) jak dzieci biegają po podwórku, to ja wyleguję się na tarasie, ale mam wrażenie, że słońce udaje, że mnie nie widzi ;) ehh

Gość RudaRudaRuda111
oj tam niegrzeczna...grzeczna, grzeczna i to jak mało kto...:D a jakbyś wiedział ile mam tych szkrabów...;) a Ty jakieś potomstwo już posiadasz?

Gość RudaRudaRuda111
wiesz, ja się swego czasu zarzekałam, że nigdy dzieci mieć nie będę... a ile ich mam? 4...:)

Gość RudaRudaRuda111
hahaha wiedziałam, że Ci szczęka opadnie z wrażenia no ale już już wstawaj z tej podłogi, bo żartowałam :) :D :D :D mam dwoje dzieci, ale za to duże już :) bo syn ma 6 lat, a córka 5

Haha no to rozbawilas mnie:-D :-D :-D juz myslalem,:-) to wczesnie sie zdecydowalas, ale to dobrze bedziesz miala wychowane i nadal mloda i szalona bedziesz;-) Czasem sobie mysle ze szkoda iz nie wpadlismy na poczatki wtedy to by katastrofa byla a teraz juz bym mial pewnie 10 letnia corke:-) Na chwile obecna juz stary jestem:-( Ale dalas:-D :-D

Gość RudaRudaRuda111
taaa zdecydowałam się...miałam 20 lat i pomyślałam sobie- a co tam strzelę sobie bobaska, nie ma to jak młoda mamuśka, a co! :D :D :D a tak szczerze, to antykoncepcja nas zawiodła tzn, za pierwszym razem ;) ale cóż zdarza się i tak ;) Ale nie żałuję bo już mam duże dzieci, a jak widzę jak znajomi mają takie małe smyki albo dopiero planują, to jakoś im nie zazdroszczę... :D a Ty tak, faktycznie, staaaary jesteś nooo :D a Twoja żona jest w Twoim wieku ?

No moze nie stary ale jak teraz bym cos splodzil to urodzi sie jak bede 30 dobijal, z domu jak wyjda bede mial ok 50, cale zycie mi ucieknie:-( A ty bedziesz nadal mlodka;-) uwazam ze Twoja wersja jest lepsza no i skad mialem wiedziec,ze nie planowane;-) Ale patrzac z perspektywy czasu pewnie sie cieszysz?? Moja zona jest w Twoim wieku.

Gość RudaRudaRuda111
no wiesz, mój mąż był w Twoim wieku, jak został tatusiem ;) oj nie wiem, czy taka lepsza. wiesz, nie ta kolejność, 2 dzieci w trakcie studiów, mąż ciągle nieobecny...no ale czasu bym nie cofnęła. Pewnie, że nie żałuję, dobrze że stało się jak się stało, bo świadomie to nie wiem kiedy bym się zdecydował, z pewnością nieprędko. Zresztą koleżanki do dziś się ze mnie śmieją, że miałam w ogóle nie mieć męża i dzieci, a pierwsza dałam się usidlić :D :D :D

To duzo starszy ten Twoj maz:-) Mi na odwrot mowili,ze skoro pierwszy bral slub przepowiadali mi koniec zycia,wolnosci,ze zaraz dzieci bede nianczyl tymczasem ja nadal bezdzietny a wszyscy inni albo powpadali albo tuz po slubie dzieci im sie urodzily:-) jednak to zycie przewrotne jest;-)

Gość RudaRudaRuda111
oj przewrotne, przewrotne ;) ja to tak czasem trochę zazdroszczę...nie jesteś jeszcze...hmmm...jakby to nazwać..."uwiązany?", możesz korzystać z życia, wyszaleć się, a ja już matka polka na całego ;) ale jak mówiłam...dobrze jest jak jest

Gość RudaRudaRuda111
nie no, co Ty. Ogólnie jest ok :)

Gość RudaRudaRuda111
hmmm...czemu z pamięcią? owszem mówiłam, że czasem zazdroszczę, ale chodziło mi po prostu o to że bywa, że brakuje mi czasu takiego tylko dla siebie. Ale mam fajne dzieci, bez których życia sobie nie wyobrażam i nie ciąży mi to mamuśkowanie ;)

Gość RudaRudaRuda111
no to faktycznie tok myślowy trochę nam się rozjechał :D wyszaleć...tak mi się napisało po prostu, ale chodziło mi bardziej o to, że nie musisz tak koniecznie wracać do domu na czas, nie masz jeszcze "takich" obowiązków, możesz wyjechać gdzie chcesz i na ile chcesz, nie myśląc o tym, że zabierasz ze sobą dzieci i to one są na pierwszym miejscu. Bo co do zdrady...sam widzisz, że to że ma się dzieci niczego nie wyklucza...jestem tego żywym przykładem...

Gość RudaRudaRuda111
Fifka Polecony pobudza to forum, bo bez niego by umarło śmiercią naturalną ;)

Gość RudaRudaRuda111
nie??? oszzzz ten nasz Polecony...;)

Gość RudaRudaRuda111
na co masz ochotę mówisz...ja choćbym chciała to w domu...albo nie ma z kim, albo dzieci biegają...hehe już mi myśli zbiegają na boczny tor...oj źle ze mną... :D :D :D