Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny wąs

czy to zdrada?,

Polecane posty

aaa no tak...skleroza ;) już sobie wyobrażam jaka opalona wróciłaś :) no tak, świat jest okrutny...nic za darmo...ehhh, oj Polecony...

no ja mogę ewentualnie jeszcze dorzucić reflektor...za ten rozbity...;) ;) a jak tak koniecznie z kobiety...to może trochę naskórka z klientek...niby zbierałam, żeby DNA klonować...ale co tam...heh Racja Znaleziona...mnie Zulus już tyle razy zbeształ, że aż się zastanawiam czy w ogóle się oddzywać...hehe

Polecony! czyś Ty na głowę upadł...chcesz z nas ekspresowo rozwódki zrobić?! my tu takie sekrety ujawniłyśmy , a teraz wstawimy fotki :D :D :D

Ruda z tym klonowaniem to byłby dobry pomysł a i jakąś grupszą kasę szłoby zarobić :) No w końcu z tematu o zdradzie zrobił się temat o przyziemnych pierdółkach :)

Znaleziona...no ba! spałybyśmy na kasie...ja już widzę ten biznes...Polecony zdziera naskórek z lasek, aż wióry lecą...a my dwie klonujemy na potęgę :D :D w końcu o zdradzie powiedzieliśmy już chyba wszystko i gdybyśmy nie zeszli na inne tematy, to by nam naprawdę topik upadł. A szkoda by było, oj szkoda...

hahahaha Znaleziona, normalnie jesteś moim mistrzem:D umarłam po raz kolejny :D no ja czasem też cały balkon otworzę, albo kukam zza framugi :D

no tak mnie tez bawia twoje teksty znaleziona:-) umiesz odwrocic kota ogonem:-P fotek nie bedzie rozumiem:-( ? Ruda moga byc nie paznokcie a cale dlonie ale tylko na poczatek;-) Dobrze to jak sie dziewczyny zabawialyscie ostatnio? Zeby uprzedzic zbywajaca odpowiedz Znalezionej dodam, ze o seks mi chodzi:-P A moze doswdczylyscie czegos nowego?

Znaleziona, ja tak trochę z innej beczki...ale może powiesz mi co myślisz... o kieckę mi chodzi heh a dokładniej to dodatki, bo idę niedługo na wesele i mam fajną sukienkę taką ciemno fioletową i dokupiłam sobie do niej torebkę , kolczyki i bransoletki turkusowe. Tzn, to nie jest taki turkus klasyczny, raczej coś jakby jaśniutki niebieski, ale wpadający trochę w seledyn...hmmm sama nie wiem jak opisać ten kolor. W każdym razie kontrast jest duży. Mnie się podoba, ale nie wiem czy nie za odważnie połączyłam te kolory. Co myślisz?

Polecony...coś dzisiaj pobudzony jesteś widzę ;) u mnie ostatnio posucha...męża od 2 tyg nie ma...ale za 2 dni to....ehhh będzie się działo, będzie...tzn, niestety nie z mężem...ale już czuję tę temperaturę...mmm

Polecony podobno jestem w tym mistrzem :) ostatnio doświadczam anomalii pogodowej :) w piątek 30 na plusie a w sobotę już tylko 8 stopni :) a jesli o seks to ja już jestem w tym wieku że chyba doświadczyłam już wszystkiego co bym mogła zatolerować :) a może Ty nam opowiesz jak to z tym no wiesz z czym wygląda u Ciebie :)

Ruda ma wloski rude:-P Jestem pobudzony bo ciekawy weekend mialem a u mnie apetyt rosnie w miare jedzenia:-D Tak Ruda wszystko bedzie pasowalo i na pewno bedziesz najpiekniejsza, az przycmisz panne mloda. Znaleziona w jakim wieku te kilka latek ktore przezylas??? Mloda dupa jeszcze z Ciebie ;-)

no właśnie...Polecony podpytuje, a sam się chowa po kontach ;) my też ciekawe ;) włosy mam rude, taki intensywny odcień. w sumie myślałam też o pomarańczowych tych dodatkach, ale stwierdziłam, że wystarczy, że włosami będę świecić ;) no i ktoś mi doradzał mocno różowe, ale to odpada, bo nie znoszę tego koloru. Zresztą z fioletem byłoby tak strasznie cukierkowo, a to nie w moim stylu, bo ja konkretna kobieta jestem :D :D heh

rany boskie ale byk!!! teraz dopiero się zorientowałam...po kątach* miało być a nie kontach...wstyd... Polecony panny młodej nie przyćmię , oj nie...nie da się ;) aaa to od razu mów nam tu o tym weekendzie, pełna relacja :)