Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacynka26

Zenon, Tadeusz czy Zdzislaw - pytam powaznie :/

Polecane posty

moj tato ma na imie Tadeusz- i Tadzio nie jest zle- zreszta jak maz podal ci te 3 typy do wyboru- to chyba o bylym za duzo nie wie/ nie ma z tym takiego klopotu jak ty a ze ci sie bedzie kojarzyc? my nasze dziecko nazwalismy Brian po obejrzeniu pewnego filmu gdzie byl wlasnei Brian (obojgu nam sie postac przez niego grana i charakter tak spodobalo ze postanowilismy synka tak nazwac) a teraz tak sie przytzwyczailismy do naszego malucha- ze ogladajac ten film- to to imie jakos obco/postac nam brzmialo bo nasz Brian przebil tamtego wiec mysle ze szybko by ci sie Tadzik przestal z bylym kojarzyc :) a jakie ty imie wybralas dla coreczki?

Gość pacynka26
Mi sie podoba imie Matylda. Matylda i Tadeusz ...? ...

Gość pacynka26
Albo Stefania i Jeremiasz.... :P

mi się Stefania i Jeremiasz lepiej podoba, ale to drugie też nie jest złe lepsze niż Zenek :D

Gość pacynka26
Jeremi w zasadzie brzmi lepiej od Jeremiasza, ale nie wiem czy przelkne Stefanie :P No nic, ostatecznie odrzucilam Zenka i Zdzicha i ewentualnie rozwazam Tadka, a nuz przestanie mi sie kojarzyc z bylym?:P:P:O hehe O Stefani tez mysle, ale tu bedzie gorzej, nie nie i nie. Cholera Tadeusz tez nie... :O Ciezka sprawa :O

Matylda i Tedeusz- bardzo ladnie :) ja ci mowie- nie bedzie ci sie kojarzyc z bylym juz po kilku tygodniach :)

Gość pacynka26
Chyba tego Tadeusza jakos zostawie, jakos przelkne (przelkne hehe:O) jakos uladze...tak mi sie imie Matylda podoba...:) Pogadam jeszcze z mezem, ale dziekuje za wszelkie rady. Milo, ze nie wszystkim ten Tadek i ta nieszczesna Stefania az tak zle sie kojarza, myslalam, ze zostane tu gorzej zjechana na tym forum za te imiona :P Dzieki :)

Gość pacynka26
Tak sobie mysle, to moje dzieci wiec do kazdego imienia predzej czy pozniej jakos przywykne i bede je kochac bez wzgledu na imie... trzeba znalezc zloty srodek, a poniewaz tak mi sie podoba imie Matylda, wiec... ;)

Gość gość
Zenek :3 Zenon - Ten Obcy Zdzisława - XD Tadeusz- to śmiesznie brzmi

Gość gość
I tak kazde jest lepsze niz kuba,kevin czy brajan

Gość gość
rusz się Zenek śnieg na dworze. Zdzichu to mój sąsiad pijak, a Tadek niejadek był w bajce. Już zamiast Tadeusz lepiej Mateusz, brzmi podobnie.