Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takieosobiepytanie

Odwazylybyscie sie na krotkie wlosy??

Polecane posty

Gość takieosobiepytanie

Czy w krotkich wlosach mozna czuc sie kobieco i seksownie???

Gość a to Ty nigdy nie widziałaś
Halle Berry czy Sharon Stone?

Gość Ja tak teraz zaczęłam sobie
Pewnie że można.Pod warunkiem że masz dobre włosy.I dużo zależy od fryzury...Ja bym się nie zdecydowała,ale tylko dlatego że mam kręcone grube i gęste do przesady włosy.

krotkie wlosy to moje marzenie :D niestety mam krecone :O kiedy zetnę bede wygladac jak baranek :O ehhhhh :P niektore kobiety wygladaja sexy i drapieżnie ;)

natomiast ja się też nie zdecyduję;) całe życie noszę długie i tak już pozostanie;)

całe życie miałam krótkie, bo co urosły trochę to wypadły - najkrótsze 3mm i było mi w nich ładnie - krótkie włosy to wygoda...teraz mam długie i klnę, kiedyś sobie w nocy trochę wyrwałam przez sen przypadkiem - do kitu;) ale nie mogę się jeszcze zdecydować, żeby wrócić do dawnej fryzury, bo może już nigdy nie urosną...

ach.. i czy można czuc się kobieco i seksowanie - oczywiście - sexappeal nie zależy tylko od włosów!

Kilka razy w życiu miałam bardzo krótkie i czułam się bardzo dobrze. Zależy po prostu od tego jak kto się w danej fryzurce czuje. Ale jak to włosy - zawsze odrosną, a próbować warto :)

Ooo...Autorko trafilas z tematem :-) U mnie wlosy przez cale zycie proste i dlugie..po ciazy jednak sypia sie okropnie wiec musze je sciac... ...i drze na sama mysl...:-(

takie ze 3 mm to na pewno wygoda, ale już nieco dłuższe, nie wydaje mi się;) ja mam swoje długie, proste bez grzywki i nie muszę z nimi robić nic, tylko przeczeszę i gotowe, a krótkie jednak trzeba układać przed wyjściem do ludzi i bawić się w tę całą stylizację:D to nie dla mnie:D nie mam nerwów do tego;)

Gość mireczkowataa
ja ściełam na krótko po ciaży- mega wygoda i twarz łądnie wyglądała. Ale wróciłam już do długich- można więcej fryzur kombinować :)

takie do 4 cm dobrze ścięte - wystarczy trochę przejechać zelem z rana i koniec zabawy - z dłuższymi jest więcej zachodu, ale pewnie też zależy od włosów

Gość Anmarii88
http://imageshack.us/photo/my-images/576/fryzurykrotkie2396.jpg/ Ja sobie strzeliłam dokładnie taką fryzurkę (tylko granatową czerń). Ścięte brzytwą same się układają. Grzywki prostować nie musiałam, tylko czochranie tyłu żelem, co zajmuje 10 sekund:) Dodam, że miałam wczesniej włosy za łopatki, a minuty nie zalowałam:) Teraz znowu zapuszczam, bo w ciąży rosną mi włosy jak szalone i nie nadążałam ze skracaniem:)

Gość całe życie marzę o krótkich
ale to nie dla mnie :O do krótkich włosów trzeba mieć ładną buzię, drobną sylwetkę, a nie taką mordę i cielsko jak ja :D no i fajne, gęste włosy, a nie rzadkie siano :O poza tym ile to rano układania!

Gość krotkie.............
ja mam krotkie wlosy od kilku lat zapuszczalam z krotkich na slub, bo na slub chcialam miec co upiac, ale 2 dni po slubie juz bylam u fryza i scielam bo mialam dosc dlugich mam dlugosci ok 5-7 cm i ulozenie ich rano zajmuje mi moze z 1 minute, ukladam na gume, znacznie lepsza niz zel i wygladam w nich bardzo fajnie

Gość moja koleznka ma krotkie
i wyglada ladnie i mega seksi .

Gość Anmarii88
I mężczyźni kochają kobiece karki:)

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja bym się nie zdecydowała, uwielbiam moje długie włosy. :) Krótkie fryzurki są ładne, jednak ja bym się na takie nie zdecydowała. :)

Gość Anmarii88
Dziewczyny, bo ja Wam powiem tak: Trzeba mieć JAJA, obciąć, przekonać się jak to jest lekko i przyjemnie. Włosy mają taką jedną fajną przypadłość, że ODRASTAJĄ :)

Gość kolka12345
fajny temat Przyznam szczerze, ze mialam raz, ale niestety moja buzia niekoniecznie nadaje sie do krotkich wlosow, moj maz uwielbia jak kobieta ma krotkie, bardzo mu sie to podoba, wiec mysle ze kobieta troche zyskuje na atrakcyjnosci, bo faktycznie wydaje sie byc bardziej drapiezna. Mnie osobiscie bardzo sie podobaja krotkie, ladnie sciete wlosy, ale sama wiecej nigdy sie nie odwaze, do ramion owszem, ale krocej nie.

Gość mamasynkow
dwa lata mialam 3 mm na glowie i kochalam brak wlosow w zasadzie nigdy nie mialam dlugich (oprocz okresu nastolatki ) nie wygladalam ani ladnie ani seksownie no i nie cierpie kiedy wlosy sie placza albo wpadaja w oczy czy do ust fuj bleee teraz troche zapuscilam i polozylam kolor tak dla odmiany i zobacvzymy jak dlugo wytrzymam :) a co do czucia sie sexi ja nie mam z tym zadnego problemu tak jak nie miala tego proble,mu Demi Moore kiedy golila glowie do folmu GI JANE wygladala bosko!!! tak jak i Natalie Portman... i nie mam wiecej pytan :D

Gość Anmarii88
Właśnie chciałam przytoczyć przykład Portman:) A dodam jak mało roboty z myciem i suszeniem takich króciutkich:) Ale to każdego sprawa indywidualna:) Ale polecam naprawdę chociaż raz w życiu ściąć i przekonać się na własnej skórze/ głowie jak to jest i czy nam akurat pasuje:) Tylko radzę dobrze wybrać fryzjera, bo taki krok wymaga wprawnej ręki:)

Gość No wlasnieeee
Wypowiadac powinny sie wlasnie te ktore krotkie mialy i wiedza jak to jest,w przeciwienstwie do tych krzyczacych 'nigdy w zyiciu' ale pojecia nie majacych o sprawie.

Gość gość
ja mogę nawet głowię ogolić i nie wpłynie to na moje "poczucie kobiecości" :D

Gość zocha333
strasznie mi się podobają i z krotka tez można fantazjować np.Korzuchowska a wcale ta jej buzka znow nie jest taka piekna.Uwazam ze krotka fryzura potrafi dodac seksapilu.Ja niestety mam wlosy kręcone i raz spróbowałam i nigdy więcej .....modelowania godzina a wystarczy odrobina wilgoci w powietrzu i baranek bozy

Gość gość
Miałam krótkie przez 3 lata. Mam bardzo kobiecą buzię i ładnie mi zarówno w krótki jak i długich - oczywiście jest to kwestia cięcia. Mam koleżankę, która w dlugich wygląda okropnie, ale jak obcięła włosy na 9 mm to wyglądała PIĘKNIE!.

Gość gość
Mnie po 35 latach włosów długich bez przerwy spotkała radykalna zmiana. Mam teraz krótką fryzurkę, taką pixie. Jest mi wyjątkowo dobrze bo mam proporcjonalną twarz i jestem szczupła, więc i czuję się fantastycznie tzn i modna, i zadbana bo łatwiej jest pielęgnować krótkie włosy. Do długich już nie wrócę, chociaż córa (przedszkolak) nie prosi. Uważam że warto spróbować, choć ja pewnie nie zdobyłabym się na taki radykalizm gdyby nie... chemioterapia, która mnie sama ostrzygła. :D