Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupet pracodawcow

Pracodawcy maja tupet!!! Doswiadczenie stazysty :D

Polecane posty

Gość Mimo wszystko ja rowniez
a autorce doradzam samej popytac w instytucjach/ firmach ktore sa dla ciebie atrakcyjnymi jako potencjalne miejsce stazu czy by ciebie na ten staz nie przyjely a pozniej ewentualnie zalatwiac formalnosci z urzedem pracy a nie liczyc na to ze posredniak znajdzie ci fajne miejsce stazowe bo najpewniej posle cie byle gdzie i raczej nie bedziesz zadowolona

Gość Otaksowana
Widzę, że ruger vel też informatyk to kolejna durna męska pi#*$&# po państwowych sfrustrowany brakiem ambitniejszej pracy niż 0-1 i wypełniający swoje smutne życie nolife'a szukaniem idiotów zazdroszczących mu pensji na kafe :) Klawiatura cię zdradziła, też informatyku-dysortografiku :P :P Ruguj orty :D

Gość ruger
Jeżeli nawet to znajdzie od razu inną pracę. Nikt nie pozwoli zginąć jednostce która może dla firmy zarobić krocie. Ewentualnie jeżeli jest to jednostka zaradna to założy interes i zawsze przetrwa.

Gość Otaksowana
także informatyk - widzę że musisz się pocieszać tym że ktoś nie napisze niertograficznie. To straszne :D Specjalistka po fakultetach z większymi od twoich poborami :) Mimo niekompatybilności z niedoinformatykami :P

Gość Otaksowana
:D :D :D

Gość ruger
Nie pyskuj tylko podawaj kebaba bo dawno zamówiłem. xD I frytki. Szybciej robolu! :D

Gość hehe23131232
"wypełniający swoje smutne życie nolife'a szukaniem idiotów zazdroszczących mu pensji na kafe" Jak zaczniesz zarabiać takie kwoty, zobaczysz jakie to jest fajne i sam będziesz wchodził na Kafe ponabijać się z ludzi :) A w ogóle taki SONG w temacie: http://www.youtube.com/watch?v=SOypVl7oaYc

Gość Mimo wszystko ja rowniez
Nie zgadzam z tym ze wszystkie staze sa do dupy i nic nie daja, jest wiele ciekawych programow stazowych organizowanych przez prestizowe miedzynarodowe korporacje stawiajace wlasnie na energie i entucjazm mlodych ludzi ktore staly sie trampolina do ich kariery,zdarza sie tez ze mniej znana firma przyjmuje stazyste (na probe) a nastepnie go zatrudnia - tak zdobyl prace moj brat i paru znajomych wiec pieniadze jakie panstwo na te staze wydalo nie byly wyrzucone w bloto (brat i znajomi placa podatki zamiast korzystac z zapomog)

Gość hehe23131232
"Nie pyskuj tylko podawaj kebaba bo dawno zamówiłem. xD I frytki. Szybciej robolu!" A do mnie jak dojdzie pizza na czas to może jeszcze będzie 2 zł napiwku ;)

Gość ruger
Tylko nie spierdziel tego. To dorzucę 50 gr. xD

Gość hehe23131232
To ja przebijam i dodaję 1 zł, razem 3 zł napiwku żeby moja pizza była przed tym kebabem, a co kufa, weekend idzie to trza zaszaleć xD

16:46 tupet pracodawcow Pracodawcy maja tupet!!! Doswiadczenie stazysty Wyobrazacie to sobie. Staracie sie o staz a pracodawca mowi wam ze potrzebuje kogos z doswiadczeniem, jednemu pracodawcy powiedzialam ze powinien sobie zatrudnic pracownika a nie brac darmowego murzyna z urzedu pracy. 16:50 [zgłoś do usunięcia] tupet pracodawcow No to jest tupet bo na stazu powinna byc osoba ktora nabiera doswiadczenia a jak chca kogos z doswiadczeniem to niech biora pracownika i niech mu placa." nie no co wy! przeciez jest cudownie!:D zyje sie swietnie, praca jest wszedzie tylko nierobom sie nie chce!!! hahahah caly czas na tym forum krzyczycie, ze jest cudownie i wspaniale, a tu prosze, doswiadczenie stazysty...bareja by nie wymyslil...

Gość hehe23131232
To ja przebijam i dodaję 1 zł, razem 3 zł napiwku żeby moja pizza była przed tym kebabem, a co kufa, weekend idzie to trza zaszaleć xD

Gość no lifeowy informatyk po państ
Fakt "Mimo wszystko ja również'" - masz rację. Tylko żeby tak się dostać trzeba mieć jakieś umiejętności. Niestety mam wrażenie, że autorce wątku ich brakuje. Stąd jej sytuacja.

Gość hehe23131232

Gość ide spac2
"jak nie byloby kapitalizmu to zlikwidowaliby McDonald'sy gdzie bys chodzila zrec po stazu?" chodzilaby do braow mlecznych smaczniej, zdrowiej i taniej :D

Gość hehe23131232
""jak nie byloby kapitalizmu to zlikwidowaliby McDonald'sy gdzie bys chodzila zrec po stazu?" chodzilaby do braow mlecznych" Tam była literówka, miało być pracować a nie żreć.