Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Piękne dziewczyny z kościołów zasługują na super faceta

Polecane posty

Sprawa jest tylko taka, że ja jestem jeden i uszcześliwię jedną wspaniałą dziewczynę, a reszta co?

Chyba dopiero w niebie za dziewictwo. :( Boe nie będą miały z kim go stracić. To smutne...

Gość fanatyk pytania nie na temat
Looser czemu nie poderwales jeszcze jakiejs niewiasty z Kosciola?

Gość stasiuee
poderwal oazówkę

Gość demon z piekła
katoliczki to curwy, byłem na spotkaniu a tak jedna przed drugą przechwalały się która wcześniej straciła dziewictwo

looooser - powiedz no mi skoro jestes przystojny jak sam mowisz to dlaczego nie poderwiesz jakiejs fajnej laski ?

Dlatego że długo nie wiedziałem gdzie szukać dziewczyny (nawet nie chodziłem kiedyś do kościoła) i jak się za nie zabrać. Takie dziewczyny trudno poznać, ponieważ są bardzo porządne. No i kwestia wieku, często dużo młodsze, lub starsze. Teraz to już kwestia czasu.

Dobrze że nie wszyscy mają takie podejście jak Loooser bo nasze społeczeństwo już dawno by wymarło. I z pewnością wszystkie w tym kościele są bardzo porządne.

Gość a ja poznam:)
Ble Ble się boi cipek :)

Looser jakbys byl z mojego miasta to moglbym Cie zaprowadzic na kosciolkowe spotkanie. mam znajomosci u pozadnych dziewczyn :)

Są tam fajne dziewczyny? Ja w mojej parafii mam takie. Szczególnie jedna jest taka z tych zaangażowanych.

no jasne ze sa. oczywiscie sa tez niewygledne ale i tak sporo ladnych jest. zainteresowane stalym zwiazkiem opartym na szczerym uczuciu oraz w przyszlosci zalozeniem rodziny :)

Gość ręce opadaja znowu beznadziejn
temat ktory lada moment umrze smiercia naturalna, Luzik wyrywa malolaty z oazy i cieszy sie jak glupi , gdyby twoja matka wiedziala po co chodzisz do kosciola wyrzucilaby cie z chalupy na zbity pysk, swoja droga grzeszysz mysla a siedzisz w swiatyni, nie ma co katolik z ciebie przedni czy stare czy mlode i tak traktuja cie jak klode ;) wiec dalej sobie wyobrazaj ze na ciebie leca, mole w stodole ha ha

Moja siostra wypatrzyła swojego męża w Kościele - zamiast modlić się gapiła się na facetów ;) więc miejsca na upatrzenie dziewczyny/chłopaka i potem po wyjściu zagadanie dobre jak każde inne. U mnie w Kościele jest ładny kleryk :D :D

Taki już jestem. Gdzie się pojawię to niewiasty wodzę na pokuszenie, co ja na to poradzę?

Gość patent na dfdf
jesli facet zainterresuje sie jedna konkretna dziewczyna i sprobuje sie wkupic sie w jej laski to ok. a gdy chce byc wspolnotowym lowelasem i podrywa jednoczesnie 5 panien to nie ma szans w tym srodowisku

Gość chyba niewiele soorry
odpowiedzcie mi dlaczego ksieża sie nawzajem nienawidza ?jakoby byli dla siebie konkurencja jedne na drugiego psioczy i sa nietolerancyjni jakoś. Dlaczego ksieża są najdziwniejsza grupa w spoleczenstwie ,raczej najgorsza z możliwych,odizolowani od świata ,bez humoru , bez usmiechu , bez optymizmu , zadufani, zbuntowani, aroganccy, czy przez taką butę calokształtu swojego wizerunku uważają że sa panami?dlaczego z takimi ososbami cieżko nawiazac kontakt chocby luzna rozmowę? Przecież to najgorszy typ faceta jaki dala mattka ziemia , mam na mysli charakter,chyba najlepiej pasowalby czarny heee a kosiół co ma do pieknych i co piekne maja wspolnego z kościolem?

Gość stasiuee
taa na mszy , może jeszcze tańce odbywaja sie jako rytuał