Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Piękne dziewczyny z kościołów zasługują na super faceta

Polecane posty

Gość woak
u mnie księża tańczą kankana lub makarenę

Teraz to się uśmiałam-nie wiedziałam, że jest popyt na "oazowe dziewczyny". No tak. Większe prawdopodobieństwo wierności, a większość z Was to chyba takich widzi przyszłą wzorcową gospodynię domową. ;> Podryw w kościele..niezłe...;p

Gość immortal.gen.sex
wyrwijcie jakąś ładną zakonnicę. znaleźć ładną to problem, ale skoro ma zostawić Boga to tylko dla jednego faceta. będzie wierna i ładna

Gość oj lusik
Looooser A to trzeba być odważnym, zagadać, umieć z nią pogadać i być dowcpinym. Najlepszy brecht do śniadanka z ostatnich dni. 1. Loooser do odważnych nie należy, czai się latami na jakąś panne potem robi halo na cafe że podszedł do niej a ona go zbyła i co to ma znaczyć, że ona spojrzała na niego na ulicy ale ma chłopaka więc mimo iż brązowowłosa i w adidasach to jednak niecnotliwa bo się z innym za rękę trzymała a jeszcze wczoraj leżała krzyżem w głównej nawie i Loooooser miał wobec niej plany 2. Trzeba zagadać - dialog Loooosera ogranicza się do jednego zdania po czym jest zbywany. Także tutaj na cafe. 3. Umieć z nią pogadać. Loooser nie potrafi rozmawiać z kobietami które mu się podobają. 4. I być dowcipnym - tak , Looooser zrobił mamie kawał że się pojawił na świecie . Dowcip roku. Loooooser będziesz sławny. Kolejna studentka psychologii ujmuje Cię w swojej pracy o fobiach społecznych :) :) :) Powinieneś tantiemy pobierać.

Gość Galaxxxy234
ja to sie zastanawiam czy oprocz zdrapek i totka lusikowi nie placa tutaj za pisanie komentarzy, debilnych bo debilnych ale zawsze troche grosza wpadnie

Gość do luzerka
" LoOoOsEr Sprawa jest tylko taka, że ja jestem jeden i uszcześliwię jedną wspaniałą dziewczynę, a reszta co? " to mam prośbe żeby było sprawiedliwie nie uszczęsliwiaj żadnej :) oszczędzisz wiele istnień he he he

Gość aejraer
Luzer jest projektem.

Gość Cccesarz
Looooser wygra kilka milionów w Totka i będzie wtedy wartościowy dla dziewczyn

Gość oj lusik
Cccesarz - wątpie bo na kase polecą tylko te niewartościowe , normalna jak zobaczy Luzka z gęby i posłucha kilku jego wypowiedzi inteligentnychinczej to uczyni znak krzyża krzycząc " apage satan " i ucieknie aż jej sznurówki od adidasów bedą się kopciły

Gość oj lusik
aejraer Luzer jest projektem. ;) ;) ;) :) nieudanym w trakcie którego wystapił błąd krytyczny

Gość Galaxxxy234
zaraz luzer wroci ze mnszy i zgłosi temat do usunięcia, zawsze tak robi jak ktoś prawdę o nim pisze :)

Gość Galaxxxy234
oj lusik tak na marginesie - cccesarz to luzer tylko pod zmienionym nickiem, zawsze nawija o tym, ze jak wygra to panny beda jego, moj Boże :( biedni ci rodzice i dziadek ale coz i na niego kiedys przyjdzie kryska :)

Gość oj lusik
To pewnie już się wymodlił i zaraz zapoda kolejny topic który umrze śmiercią tragiczną :)

Gość stasiue
Looooser Także nie zawsze te kościelne dziewczyny są brzydkie. Ta jest śliczna. no ale co z tego jak ty jestes brzydal ? chodzisz moze do parafii Niepokalanego Poczęnia NMP ? moze waraloby porozmawiac z ksiedzem bo zstanowisz agrozenie dla parafianek, stalking w Polsce jest karany jesli jeszcze o tym nie wiesz

Gość -Figlarz-
Looooser podoba się dziewczynom

Gość Galaxxxy234
nie dziwie sie raz że ze starosci a dwa jak on sie tak onanizuje to bialko nie odzywia cebulek wlosowych bo on je sukcesywnie wydala inna droga ;)

Gość Marysia, lat niewiele
Looserek jest słodziutki. Pragnę z nim stracić cnotkę swą.

Gość oj lusik
A ja się zastanawiam czy rodzice będą za niego płacic bykowe ?

Gość oj lusik
Marysia, lat niewiele Looserek jest słodziutki. Pragnę z nim stracić cnotkę swą. Marysiu Skarbie ale on nie wie gdzie szukać cnoty a dopiero cnotki u takiej malutkiej dziewcynki jak Ty :) poza tym to karalne więc Loooooser się nie skusi

Gość a mnie jest go szkoda
może gdyby rodzice zaczeli go wcześniej leczyć byłoby inaczej, przeciez wizyta u psycholog ato nie wstyd

Gość Galaxxxy234
obawiam sie ze psycholog to za malo, nawet psychiatra rady nie da, we Wrocławiu jest kilka szpitali ;) ale nikt sie nie skusił medycyna musi jeszcze poczekac na lekarstwo dla luzera he he

Gość Marysia, lat niewiele
"Marysiu Skarbie ale on nie wie gdzie szukać cnoty a dopiero cnotki u takiej malutkiej dziewcynki jak Ty" Pomogę w tym Looserkowi memu klochanemu. Jestem zdolną dziewczynką.

Gość Mama Losera
ILE RAZY MAM WAM MÓWIĆ - ZOSTAWCIE MOJEGO JEDYNAKA W SPOKOJU !! PRZEZ WAS MU CYCEK Z BUZI WYPADA I ZALEWA MI PODŁOGE ILEKROĆ GO KARMIE :(

Gość Galaxxxy234
Marysiu ty jestes malutka luzer ma malutkiego = mysle ze cos z tego moze byc, trzymamy kiucki

Gość Krolowa-bona
To sa gorsze cichodajki od tych, co kosciol omijaja z daleka.

Gość krolowo-bono
masz rację ale widzisz Loooooser - czyli cały prowodyr tej zabawy, prawiczek mitoman uważa że tam chadzają nietkniete ( również intelektem ) dziewoje jemu podobne :)

Gość oj lusik
he he nie zapomnij o tym, że mają mieć adidasy i brązowe włosy a także jeansy :)

Gość -Figlarz-
Looooser to ma kłopoty z potencją.

Gość gtyhujik
prawik plus dziewica -to se w wolnym czasie rózaniec odmawiaja i spiewaja religijne piesni