Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żatiiin

Przyjaciółka potrzebna. Od zaraz.

Polecane posty

Gość agataa556767
nie mam satysfakcji, ale nie mam tez planu B.. nie wiem co robic, gdy to rzuce:(.. zyje z nadzieja ze kiedys skoncze te stusia (medycyna) bede miala dobra prace i jakos wszystko poukladam..:( od razu po liceum zaczelam pracowac i wiem jak jest ciezko, jak traktuja ludzi.. i mam nadzieje na lepsze jutro.. niestetyn ie wiem jak to przetrwam:(..

Gość Żatiiin
ja też taką jedną mam, ale zbyt daleko.. zawsze byłą zbyt daleko.. dlatego nigdy nie czułam, że naprawdę mam przyjaciółkę...

Gość Żatiiin
Agataa556767 - ja rzuciłam studia bo nie czulam sie dobrze, ale na 1 roku już więc było mi łatwo. Pracuje w takiej pospilitej pracy jaką jest callcenter i za 6 h od pon do piatku zarabiam 1500-2000 i jestem szczesliwa

Gość Żatiiin
Mam kota mojego kochanego. Ale każde zwierze z ulicy zabralabym do siebie... ale nie mogę. Mój kot jest jakiś taki.. popieprzony i nie zaakceptowałby towarzysza. Kiedys bede chciala mieć psa. Zwykłego burka , żadne rodowodowe cuda. Mam brata ale nie utrzymuje dużych kontaktow z rodzina. Co bardzo mnie boli ale wszyscy sa skłoceni. babcia sie mnie wyparla.. mama ma nerwice i nie da sie z nią życ a ja nie mam siły do niej... w sumie to były moje pierwze swieta bez rodziny. W ogóle to ostatnio jestem okropnie smutna... mam duzo problemow ze sobą

Gość Żatiiin
z tatą i chłopakiem. Mama sie wyprowadziła wiec chlopak nie chcial zebym byla sama i dobrze nam sie zyje wszystkim

Gość Żatiiin
tesknie za mamą. Niby mam 21 lat ale mama jest mi potrzebna jakbym dalej byla malutka dziewczynką. Zmykam spać. Zaglądne jutro. trzymajcie się

Gość agataa556767
ja obejrze jakis film i też lece spać.. daj znac jutro jak Twoje samopoczucie:))

Gość Żatiiin
Ok : )