Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona co się waha

on nie ma zębów!!!!

Polecane posty

Gość ghgdfhg
Autorko ten co cie tu obraza pod roznymi nickami to jedna i ta sama osoba - PRAVIK 91...to ten co wstawia wszedzie foty swojego fiuta :D

Gość 38478374
A ja lubię też seks, czy to znaczy że mam prawo gwałcić? Tak samo z nią, czy to że lubi seks,oznacza że może z siebie robić szmatę, dupodajkę? ale ona go zgwałciła czy co? On tez z nia uprawiał seks na pierwszym spotkaniu, i co z tego? Jak mnie wkurwia ta podwójna moralnosc. Jak ktoś ma ochotę na seks, jest dorosły i zabezpieczony to nie czyni z niego dupodajki.... Co za ograniczone myslenie...

Gość ona co się waha
38478374; hnbkj; ja bym z nim szczerze; ghgdfhg - dziękuję za pozytywną empatię :-) reszta towarzystwa chyba pęka z zazdrości, że dwoje dorosłych ludzi po dłuuuuugiej rozmowie ma fenomenalny seks, i do tego pamiętają jeszcze, co to jest błysk w oczach, pożądanie, czułość i inne rozkosze, które dla tych napalonych nastolatków na zawsze pozostaną niedostępne. ---> dobry pomysł z tą kontrolą, "ja bym z nim szczerze" podobnie kombinowałam.

Gość ghgdfhg
kutas nastroszony.... , OFFERMA, Looooser orange, zyeb = pravik91 Z ciebie to najwieksza k.u.r.w.a. Juz cale kafe widzialo twojego fiuta Widocznie nie masz nic innego do zaoferowania SCIERO

Gość ja bym z nim szczerze
A ja lubię też seks, czy to znaczy że mam prawo gwałcić? Tak samo z nią, czy to że lubi seks,oznacza że może z siebie robić szmatę, dupodajkę? Poyebalo Ciebie?jak mozna porownac gwalt do tej sytuacji,autorka jest dorosla i poszla z facetem do lozka kurwa mac ja nie wiem dlaczego wy sie tak obuzacie???Same mohery i prawiki chyba tu siedza

Gość 38478374
nie sądze, zeby mu ktoś wybił. Faceci wbrew pozorom często boją sie dentysty, jednak za nic się nie przyznają bo musza zgrywac twardych. W sumie w takim stanie to leczenie pochłonie majątek.

Gość ghgdfhg
a on nie ma zebow razem z korzeniami,czy sa przezarte prochnica?

Gość woak
ja bym z nim szczerze-A jak by facet miał HIV? Prezerwatywa nie chroni przed HIV. Potem HIVa przez nią, miało by pół jej osiedla populacji męskiej.

Gość ona co się waha
ghgdfhg, nie martw się, na pewno niebawem będziesz miała uśmiech od ucha do ucha :-D poza tym, jedynki, dwójki i trójki leczą na NFZ, więc nie kosztuje to fortuny. Nie sądzę, żeby ktoś mu je wybił - gdyby miał wybite, to raczej przednie, czyli jedynki? a jedynki ma, nie ma dwójek, trójek i dalej, dolne w miarę ok.

Gość ghgdfhg
facet 91 - PRAVIK skoncz zmieniac nicki ty meska ku.r.e.w.ko Gdybys byl kobieta sam bys sie ruchal ile wlezie. Ale ze jestes facetem z brzydkim ryjem i malym fiutem to co ci na to poradze Pozostalo ci rzucac jadem

Gość woak
po za tym jej rodzice są pewnie dumni z córuni że się puszcza na prawo i lewo i że jest uciechą seksualną dla podstarzałych lumpów bez zębów.Rodzicie muszą pękać z dumy, że taką ładną córkę spłodzili.

woak,pierniczysz,prezerwatywa chroni przed Hiv,doucz sie czlowieku,poza tym autorka zadala inne pytanie,nie prosila o ocenianie jej czy zrobila zle czy dobrze.

Gość woak
ja bym z nim szczerze-Ty się doucz, prezerwatywa nie chroni przed HIVem, wirusy te są bardzo małe, mniejsze niż pory w prezerwatywie i wirusy przenikają przez prezerwatywę .

Gość 38478374
prawik- będąc kobieta to bys nie miał innego wyboru niż kurwienie się, bo z twoim IQ to jedyny zawód dla ciebie. Spierdalaj idioto, i tak nikt nie chce z tobą gadac.

Autorko powodzenia zycze,mam nadzieje ze "zatrybi" jak powiesz mu o dentyscie,jak nie bedziesz musiala z nim porozmawiac otwarcie

Gość ghgdfhg
facet 91 - ty juz sie sk.u.r.wiles dajac te smieszne foty swojego mizernego kutasa

Gość ona co się waha
woak, chcesz być cyniczny, ale nie wychodzi. Ten poziom niby-rzeczowych komentrzy mnie nie bawi, jestem dorosła i żyję, jak mi się podoba, więc daruj sobie próby dowalania ad personam.

Autorko albo dasz dupy innemu

WOAK Właściwie użyte, dobrej jakości prezerwatywy zmniejszają jednak ryzyko zakażenia HIV o ponad 90%. Dobranoc nie moge juz czytac tych przyglupow,co to za niewychowane skubance tu siedza,mohery i prawiki

Gość ghgdfhg
woak - prezerwatywa chroni przed Hiv i innymi chorobami jesli sie ja dobrze uzywa. Doucz sie

ghgdfhg gimgowno pewnie nawet nie wie jak sie zaklada prezerwatywe,w zyciu jeszcze babki nie mieli a tutaj wypowiadaja sie jako WIELCY ZNAWCY.Jeszcze w dodatku czytac nie umieja bo pisza zupelnie nie na temat.Jeszcze raz Dobranoc .

Gość ona co się waha
a mnie te gówniarze od HIV ubawili, nie ma co dyskutować z idiotami. Chyba też dobranoc.

Gość woak
idźcie sie kurwić szmaty jebane

Gość ghgdfhg
Po pierwsze jestem kobieta i swoje lata juz mam chloptasiu

ghgdfhg to nie bylo do ciebie ten post ;) tylko do tych gimgowien :D

Gość drzwi otwarte
Zęby są przereklamowane, zupełnie:)

Gość woak
nawet lumpy mają zęby. Jaką trzeba być dupodajką i szmatą, żeby nawet starym menelom bez zębów dawać, to już czysty szczyt szmaciarstwa

Gość przemm^-^
Skoro mówisz że żyje skromnie to faktycznie może nie miec na dentyste... To nie jest takie tanie skoro ich nie ma to pozostaja tylko implanty a to koszt 3,4 tuś zł za sztuke;]

Gość zara zara
przegadalas z facetem cala noc i dopiero po seksie zauwazylas, ze nie ma zebow? cos mi tu nie gra