Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani.kuleczka

Alcachofa de laon

Polecane posty

Gość pani.kuleczka

Wiecie cos o tym? Reklamuja w mango. Bo jak dla mnie to pic na wode. A jesli dziala to pewnie bardzo niezdrowe no bo jak mozna schunac w tydzien 10 kg?????

Gość pani.kuleczka
nikt nie kupił? znalazlam na jakims francuskim forum informacje o dziewczyny ze brala przez tydzien i schudla kilogram ale tak naprawde schula dlatego ze trzymala diete i ze nie poleca ;)

Gość madziunia26_86
Hej, no własnie sama rozważam fakt czy to cos jest skuteczne, bo reklama działa na ludzi-tak jest cel reklamy, zeby kusiły. Sama mam ochote sie skusic i wypróbować, ale niewiem czy nie wtopię kasy:/ Jesli człowiek sie nie rusza, i nie stosuje diety to raczej nie schudnie;/ Jak myslicie dziewczynki, warto spróbowac???

Gość P.Czarna
Witam.Otóż Drogie Panie zakupiłam ten preparat,ale jeszcze nie stosowałam,jak beda efekty to dam znać:))sama skusiłam się tą ofertą,gdyż chciałam schudnąć,bo idę na wesele w maju,aczkolwiek wcale jakaś gruba nie jestem,tylko ten cholerny brzuch doprowadza mnie do szału jak również uda.Nigdy nie mialam tendencji do tycia ,ale z wiekiem wszystko się zmienia.Mam nadzieje,że uzyskam efekt jaki opisują w tych reklamach,mimo ze jest to tylko reklama.Pozdrawiam))

Gość madziunia26_86
P.Czarna: Z niecierpliwoscia czekam na jakakolwiek wiadomość:) o jakiejkolwiek skutecznosci:) i napisz czy oprocz tego stosujesz jaks diete lub czy cwiczysz:) czekam.. czekam.. czekam.. Pozdrawiam wszystkich:*

Gość Aniasita
Otóż kupiłam ten praparat pięć dni temu w Mango -kuracja 14-dniowa. Efektów dosłownie żadnych , waga stoi jak zaklęta. Napisałam komentarz pod tym produktem na stronie Mango , ale oczywiście nie nie ma go na tej stronie. Podsumowując to jedna wielka ściema , a pieniądze wyrzucone w błoto.

Gość agus2555
Witam ja się skusiłam na ten środek no i niestety biore 7 dni już i żadnych efektów niema . To chyba ściema z tym chudnięciem.

Gość agus2555
ja tez napisałam komentarz że ten środek nie działa na mango i tak jak piszesz nie został dodany ciekawe dlaczego ? bo to ściema no moja kasa tez poszła w błoto:(

Gość No tak.
dziewczyny no nie ma nic bez ciezkiej pracy :(

Gość Ala252525
Ja się skusiłam na ten preparat i dzisiaj wypiłam trzecia buteleczkę. Efektów nie widać oczywiście. Ale tyle się naczytałam na jakimś angielskim forum, że to działa pomaga itd że doszłam do wniosku że dlaczego bym miała tego nie spróbować zwłaszcza, że próbowałam już dosłownie wszystkiego. Mam cichą nadzieję, że jednak mi to coś da. A o efektach (jeśli takowe będą) postaram się informować na bieżąco ;)

Gość kawulka
Dziewczyny i jak efekty??? Miałyście pisac:)!

Gość aga3232
ja tez kupilam z angli stosuje trzy dni i kompletnie nic zobaczymy dalej

Gość aga32321
macie jakies nowe wiadomosci moze czy to bedzie dzialac

Gość aniasita
zażyłam ten preparat przez 14 dni i efekt zerowy , więc wiadomo już ,że reklama w Mango to ściema, nie kupujcie tego bo szkoda kasy

Gość aga32321
ja zamiast schudnac zaczelam przybierac na wadze mimo ze jadlam mniej po 5 dniach to koszmar jakis jak to mozliwe kasa w bloto poszla

Gość kawulka
Dobrze, że piszecie, człowiek w desperacji zdolny jest do różnych nieprzemyślanych zakupów i to nabija kabzę tym oszustom, którzy żerują na ludzkim nieszczęściu lub kompleksach. Pozdrawiam i dziękuję za info czyli NIE KUPUJEMY BO TO ŚCIEMA :)

Gość aga32321
najlepsze tabletki to cla po 1-2 tyg naprwde jest efekt nie na wadze a na ciele widac znaczna poprawe na tylnej czesci i cialo staje sie jedrniejsze to moge polecic ale do kazdego posilku bierz 2 tabletki efekt gwarantowany w centymetrach a nie kg

Gość reklama-a gdzie reklamacje?
ja zakupiłam w biedronce miesiąctemu przyrząd modelujący ciało taki czerwony:) teraz znowu go mieli... godny polecenia 7 ćwiczeń każde po 50 powtórzeń przez tydzień a potem następny 70 i dokładam o 20 powtórzeń w każdy następny poniedziałek..i muszę dodać że po godzinie 18 nic nie jem a pierwszy posiłek z rana to woda z cytryną i potem normalne śniadanko jakie się marzy nawet jajecznica na boczku;).jestem matką 1,5 miesięcznego dziecka nie mogłam zgubić cm i kg a teraz mam 6 kg mniej a miałam 70 i 10 cm w brzuchu miałam 105 cm teraz mam 95:) do końca czerwca bedzie jeszcze lepiej :) gdybym miała jakąś diete byłoby jeszcze lepiej ale same ćwiczonka na tym urządzeniu bardzo pomogły:) jestem zadowolona!! i bez żadnych tabletek pasów itp...:)pozdrawiam

Gość sorelka
Nie kupujcie. Nie dziala, brałam 2 tygodnie. Poza lekkim uczuciem sytości nic sie nie zmienia. nie warto.

Gość Naiwne,nigdy się nie nauczycie
Macie linka do filmu , mam nadzieje, że znacie angielski ... jeśli nie to mogę streścić ;) ... OSZUSTWO ;) ... Dziwię się, że ktoś ma co do tego wątpliwości ;) http://www.youtube.com/watch?v=h_wzNiOtfeU

Gość Naiwne,nigdy się nie nauczycie
Mango jest na maksa manipulacyjnym tworem, robi takie reklamy, że ludzi hipnotyzuje i naciąga na kolejne gówno ... codziennie, późną wiosną słyszymy o nowym CUDZIE na odchudzanie, ludzie oszukiwani, a te wszystkie zachwalające opinie na necie, to reklama, ludzie , którym sie za to płaci , zwykli pracownicy ;P A Wy ciągle to łykacie, ciągle w to wierzycie ! ... NIE MA! NIE MA magicznego sposobu na gubienie wagi bez diety i ćwiczeń! Do roboty lenie!

Gość zobaczyłam dzisiaj reklamę...
...i zastanawiałam się czy kupić pomimo tego, że jakieś 2 miesiące temu zostałam naciągnięta (bo tak trzeba nazywac kłamstwa podawane w reklamach) na inny specyfik w podobnej cenie który w składzie zamiast opisywanych cudów miał samo CLA. Nauczona jednak doświadczeniem postanowiłam sprawdzić, co to jest wspaniała cynaryna, która ma tak swietnie odchudziać. Otórz cynaryna jest znana od dawna i używana w wielu farmaceutykach jako srodek obniżający cholesterol i osłaniający wątrobę. Dziewczyny! Jeżeli więc (być może w zwiększonej dawce) ale ten srodek ma to samo co np. zwykły Sylimarol i inne tego typu srodki na wątrobę. Jak to ma odchudzić, nawet jeżeli jest bardzo skoncentrowane? Nie zaufałabym temu... Poza tym - jeżeli to jest faktycznie takie cudowne, to dlaczego nie trąbią o tym wszystkie media? Skończyły by się cierpienia 95% kobiet i wielu mężczyzn związane z katowaniem się dietami i ćwiczeniami... Trzymajcie się i nie dawajcie skusić!

Dziewczyny 18.06.2012 przyszła do mnie przesyłka tego preparatu, oczywiście od razu zażyłam ten śmierdzący psią karmą i ludwikiem do naczyń płyn. Efekt.... jakieś takie ogólne ogłupienie (całe szczęście, że chwilowe), od razu niemalże marsz na "tron". Faktem jest to, że nie czułam parcia na jedzenie, co z resztą mnie ucieszyło, o i dzisiaj po 3 dniach picia tego dziadostwa stwierdzam, że na pewno nie męczą mnie już wzdęcia, czuję się ogólnie lżejsza (nie tylko o 150 zł), zmniejszył mi się obwód w pasie, biodrach i td o ok. 2 cm, co jednak tłumaczę sobie utratą wody. Oczywiście nieprawdą jest to, że możemy jeść co nam się podoba i pijąc ten alcachofa schudniemy! NIE ! Ja przeszłam na dietę 5 dni przed tym zanim przyszedł do mnie te środek, ale efektów nie widziałam, a teraz tak jakby trochę lepiej. NIE WAŻYŁAM SIĘ JESZCZE :) tzn na początku, ale jeszcze nie dziś. zważę sie jutro i dam znać czy coś się ruszyło. PODAM SKŁAD dla zainteresowanych. Przyznam też moje wielkie rozczarowanie co do składu, bo nie ma tu nic co jest mega super środkiem.... zwykłe pierdu pierdu. Sami zobaczcie: Miało być 0 kcal, tymczasem ma 7,85 Woda, wyciąg z karczocha 500 mg, L-karnityna, wyciąg z kopru włoskiego, L-lizyna, sorbinian potasu, witamina C, (ascrobic acid) kolor karmelu, zapach mięty, L-Metionina, Sukraloza, Witamina B6(pyridoxine), witamina B2 (riboflawin), Witamina B1 (thiamin), witamina B 12 (cyanocobalamin) PYTAM WIĘC DO CHOLERY GDZIE JEST TEN REKLAMOWANY SUPER KURDE SKŁADNIK?! Pozdrawiam, dam znać o postępach albo ich braku :)

Gość 1111 bursztyn
Witam! Mam do zgubienia 8-9 kg i, pomimo licznych negatywnych opinii, poswięcilam 250 zł na kurację 28 dniową! Jestem w połowie zażywania tego swiństwa. Waga nie drgnęła - cudów nie ma. Ograniczylam też liczbę kalorii i trohę wiecej się ruszam, ale nic z odchudzania nie wyszlo! Stwierdzam po wypróbowaniu: TEN CUDOWNY SUPLEMENT NA ODCHUDZANIE N I E D Z I A Ł A !!!!!!!!!!!! Trzeba się po prostu ostro zabrać za siebie i trochę nad swoją wagą "popracować" a 250 zł raczej przeznaczyć na basen lub fitness... Pozdrawiam wszystkie walczące :-)

Ja dziś wybiorę się na wagę.... piję to dziadostwo.... zbiera mnie na wymioty nic poza tym, fakt jem zdecydowanie mniej i zdecydowanie inaczej, więc jak schudnę to będzie to tylko i wyłącznie zasługa silnej woli, a nie tego niedziałającego alcachoffa. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak ściemniają ludzi, to powinno być karalne! Dziś się zważę, więc dam znać wieczorem czy wskazówka się ruszyła. NA ODCHUDZANIE TO MOŻE CUDEM NIE JEST, ALE KACA ZWALCZA W MGNIENIU OKA ;D Pozdrawiam :)

Gość aga32321
jedno co prawda to to ze jest to zdrowo pic ale nie na odchudzanie daje organizmowi witaminy niezbedne ale to tyle ja biore slimpliq przed posilkami 6 tabletek w ciagu calego dnia efekt jest w centymerach

No i się zważyłam .... w ciągu tygodnia nie obiecane kilka kilo lecz 1,3kg -niewiele, ale to zawsze coś, przy czym nie dzięki temu syropowi, a jedynie dzięki diecie.

Gość jana1818
Kupiłam tez to świństwo - strata pieniędzy faktycznie mniej jestem głodna i nic po za tym . Waga stoi w miejscu a chciałam schudnąć tylko 3 kg . LUDZISKA NIE KUPUJCIE TEGO bo wyszczuplicie ale portfel......

To jest pic na wode gdyz to go*** to wyciag z karczocha a warzywo to nie dziala odchudzajaco tylko obniza cholesterol, leczy nudnosci,kaca, bole brzucha i zgage i pomaga w trawieniu ale bynajmniej nie pomaga w odchudzaniu !