Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izza27

pytanie do kochanek

Polecane posty

dominik mam wrazenie, ze zostales kiedys skrzywdzony bardzo przez jakas kobiete, bo wyraznie nad soba nie panujesz

Za to ty śiwtnie panujesz nad chcicą swojej cipy. Puszczałaś sie za młodu jak szmata. Teraz kurwisz się z żonatym mężczyzną , w dodatku chcesz zabrać dzieciom dach nad głową.

Napisalam kilka razy, ze na razie odpuszczam to mieszkanie. Czytaj ze zrozumieniem kolego.

Gość dtetdtd
na razie :o ale też napisałaś że nie chcesz tego tak zostawić 🖐️

Wiem co pisałąś dziwko, naratzie odpuszczasz mieszkanie żeby twój kochaś za szybkoi nie przejrzał na oczy z kim ma do czynienia.

Gość dtetdtd
Cytuje: Choc tamto mieszkanie jest jego i w sumie nie podoba mi sie troche ze chce jej zostawic. no wlasnie to mieszkanie nie jest jej i jego, tylko jego. Dlatego na razie to zostawie, ale predzej czy pozniej bede musiala wrocic do tego tematu. Na chwile obecna doradzam mu, zeby zagrac mieszkaniem i spowodowac rozwod bez orzekania o winie. czy do czasu rozwodu, a potem bedzie łapczywa na kasiorkę co?? chciwusie jeden, obyś się udusiła tymi pieniędzmy 🖐️

Przyczepiliscie sie do tego mieszkania, a to jest akurat najmniej wazne w tym wszystkim. Moje poczatkowe pytanie dotyczylo czego innego.

Gość mężatka2
skoro juz z toba nie mieszka (co dziwne) to moze i zonie uda sie go "na tym etapie" jeszcze zatrzymac

Twoje pytanie dotyczylo czego innego ale jak widzisz takiej patologii jak ty tutaj nie ma. Więc nikt nie udzieli ci rady.

Nie mieszka, ale pomieszkuje. Czesc swoich rzeczy przewiozl juz do mnie.

Gość sdfg
ale jeszcze nocuje u zony, o sory z zona która by go zatrzymac kupiła sobie jakas super bielizne a na to kazdy samiec pójdzie

nie chce mi sie czytać wszystkiego , dlatego zapytam - jego żona wie o tobie ?

dominik nie chce mi sie schodzic do twojego chamskiego poziomu, ale na pewno wiecej razy niz ta jego zonka, dlatego odchodzi do mnie. Logiczne.

allium tak, wie o mnie. Dlatego pytalam sie na poczatku jak mam z nia postepowac, bo wydaje mi sie, ze on jest dla niej troche za miekki

dominik , idź no chłopie drewna narąb , to może sie trochę uspokoisz :)

Gość kwiat * magnolii
Oj Izabelo mylisz sie

Zrozum ty kurwo ze facet nie odejdzie od żony ty jesteś tylko młodym ciałęm do poruchania. Prezz cale życie każdy cie tylko pierdolił bo od tego jesteś.

Gość kwiat * magnolii
14:53 [zgłoś do usunięcia] Izza27 allium tak, wie o mnie. Dlatego pytalam sie na poczatku jak mam z nia postepowac, bo wydaje mi sie, ze on jest dla niej troche za miekki On nie jest za miękki On ja kocha bo w koncu to jego żona i matka jego dzieci a z toba sie zabawia od czasu do czasu jak to samiec

allium no wlasnie problem w tym, ze ona nie chce sie od niego odczepic. Tez nie rozumiem jak kobieta moze sie tak ponizyc i upodlic. Ta baba to jakas wariatka typowo. Tak, maja 2 dzieci.

Gość kwiat * magnolii
to jest prawdziwe małzeństwo

Gość sdfg
Ona sie poniza ? jak walczy o Swoje ? Ty sie ponizasz

Gość kwiat * magnolii
wiec stara sie je uratować -nawet przez ponizenie

Gość dtetdtd
ty też się upodliłaś spotykając się i sypiając z żonatym, gorzej niż ona, bo w końcu to jej mąż i ona ma prawo o niego walczyć (co prawda nie wiem jak można o takiego gnoja walczyć-ale pomijam to )

kwiat magnolii to jest zwykla nieumiejetnosc pogodzenia sie z porazka, nic wiecej