Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość truuuuuuu
Pewnie masz rację ja osobiście bardzo ubolewam nad tym że ich nie mam, ale takie życie , jedni rodzą i wywalaja na śmietnik zamiast oddac a drudzy poprostu ich nie mają. Myślę że gdybym miała to nie wydarzyłoby się u mnie to co się wydarzyło. Taka jest moja teoria

Gość truuuuuuu
zawsze szczery nikt Ci nie każe tego czytać !!!!!

Gość jnb pomarancza
Jeszcze z doskoku z komorki. Przykro mi bardzo Truuu. Dzieci na pewno wiele ulatwiaja, ale na pewno Twojemu malzenstwu bardziej przysluzy sie skonczenie z kochankiem. Nawet jesli wydaje sie, ze to malzenstwu nie szkodzi albo wrecz pomaga, to prawda jest taka, ze dzielac uczucie miedzy dwie osoby automatycznie maz dostaje mniej. Powodzenia, daj znac jak poszlo.

Gość truuuuuuu
zawsze szczery co do Ciebie to już nie komentuję jnb dzięki za słowa otuchy napewno się odezwię bo będzie ciężko już to wiem ale trzeba być silnym i tyle.

Gość 35--latka
truuuu widzisz , że Twoja teoria jest błędna , bo dzieci nie mają nic wspólnego z tym co jest pomiędzy mężem i żoną . A na pewno gdy skończysz z kochankiem to relacje z mężem się poprawią , bo inaczej spojrzysz na to wszystko i będziesz spokojniejsza.

Gość a odwrotnie
zawsze szczery Nasze życie , nasza sprawa, nie twoja i tyle w temacie na Twoje głupie pytania. skoro tak to przestancie pie**olic o swoich beznadziejnych wyborach na forum internetowym skoro nie chcecie tych wyborow zmienic na lepsze to po co siedzisz i pouczasz wszystkich już od paru godzin co kto ma robić, to jest forum, widocznie tak temat Cię pociągnął że nie możesz sobie odpuścić. Jeszcze jedno, kto Ci powiedział że nie chcemy zmieniać swoich wyborów na lepsze. Każdy kto ma odrobinę inteligencji dąży do lepszego, czyż nie? My nie pierdolimy tylko piszemy, a to jest różnica zasadnicza hahaaaa

wszystkie kochanki to kurwiszony które nie są warte tego by być 'tymi jedynymi'

Gość o co biega?
Nie zagladałem przez parę godzin. I pełne zaskoczenie. Było co czytać. Ale rozwalił mnie jeden tekst. "zawsze szczery ależ Ty musialeś być zraniony" I kto to mówi? Jedna z tych niuniek co to LOS im zgotował takie porąbane życie. Żadne normalne słowa do nich nie docierają. Nawet najprostsze pytania, prowokujące do chwili refleksji wywołują tylko jedną reakcję. Jesteś głupi, chamski i oczywiście, jakże by inaczej - PORANIONY. Obśmialem się ze śmiechu. Bo kto to mówi? Te SAMOOKALECZAJĄCE SIĘ. Do kogo to mówią? Do kogoś nazywajacego proste sprawy, prostymi słowami. :(

Gość 35--latka
zlot hien

Gość o co biega?
"Każdy kto ma odrobinę inteligencji dąży do lepszego, czyż nie?" To forum jest przykładem na to że NIE. Chyba, że.... aż boję się powiedzieć..... czyżby, czyżby.... czyżby nasze gwiazdy topikowe..... nie miały nawet odrobiny????????????????

Gość skąd wiesz co ci zapisane?
"nie będę szczęśliwa" "wiem co będzie" "Do końca życia będę żałowała i ja to już teraz wiem" ale "Zawsze mówiłam , że to co się dzieje w naszym życiu to jest tam gdzieś u góry zapisane"

Gość truuuuuuu
Hello !!! Jesteście jeszcze ???

Gość a odwrotnie
o co biega? "Każdy kto ma odrobinę inteligencji dąży do lepszego, czyż nie?" To forum jest przykładem na to że NIE. Chyba, że.... aż boję się powiedzieć..... czyżby, czyżby.... czyżby nasze gwiazdy topikowe..... nie miały nawet odrobiny???????????????? Tacy jak Ty właśnie najczęściej wchodzą na topiki o tej tematyce, to jest tendencyjne, wręcz nagminne. Żerujecie jak hieny na czyimś życiu, Wy bez tego żyć nie możecie, bo jak by to było gdyby kogoś nie pojechać, najczęściej inwektywami, dzień bez moralizowania jest dniem straconym. Żeby jeszcze ta krytyka była konstruktywna, ale nie po co się wysilać skoro fajniej jest kogoś anonimowego zmieszać z błotem.

Gość 35--latka
Jestem ale widzisz co się dzieje i jak się " towarzystwo" doradców zgruchnęło i nawet szkoda im odpisywać . Ja mam bardzo kiepski nastrój a Ty jesteś przed trudnymi chwilami i już trzymam chusteczki w ręce , bo będą potrzebne.

Żerujecie jak hieny na czyimś życiu jak hieny? zerujemy? na zyciu? a czyim? czy to nie forum internetowe, czy to jest moze forum o nazwie "jestem kochanka, jest mi dobrze, a nawet jak mi zle, to dobrze, i chce to zmienic ale nie chce, bo wiem, ze chce chyba, ze nie moge a jak moge to chyba nie chce" wezcie od siebie numery gg, tlenu, innych takich i do usranej smierci uzalajcie sie nad swoim zyciem prosze pamietac - konsekwencja obnazania swojego zycia na anonimowym forum jest ocena tego zycia przez anonimowych forumowiczow co wiecej, jesli napiszesz - robie sobie sznyty to napisze - to sobie rob a jesli napiszesz - zdradzam meza olaboga jaka jestem biedna - to napisze, ze jestes pusta egoistka a biedne to sa twoje dzieci i maz pozdro :-)

Gość 35--latka
a odwrotnie nie rozumiem ludzi którzy wchodzą na tematy , które ich nie dotyczą po to tylko żeby się mądrzyć . Tylko tak naprawdę nic to nie dają

i nawet szkoda im odpisywać oj tak, bo niestety zamiast pochylic sie nad LOSEM biednych marionetek to oni smia je krytykowac za ich zyciowe wybory mowie wezcie sobie prywatne maile i tam sie uzalajcie

Tylko tak naprawdę nic to nie dają a co tobie daje kretynko uzalanie sie nad soba i pisanie raz ze jestes szczesliwa, ze nie zalujesz, za chwile, ze chcesz skonczyc, ze milosc twojego zycia, i inne farmazony jak chcesz skonczyc to skoncz zamiast o tym pierdolic jak nie chcesz skonczyc to nie koncz i znow o tym nie pierdol po prostu zrob cos zamiast o tym pisac

Gość truuuuuuu
a odwrotnie mądre słowa piszesz Ja się tak zastanawiam dlaczego wszyscy oceniają tylkoNas a nie drugą stronę ? Przecież Ci faceci to robią dokładnie to samo, dlaczego ich nie zjedziecie jak psa ? Zaraz usłyszę że im tylko o dupę chodzi, co jest oczywiście bzdurą nie mówię że w niektórych przypadkach tak jest ale nie we wszystkich

Gość aneczka3231
Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27436) jaki debil :-)

Gość o co biega?
"kto Ci powiedział że nie chcemy zmieniać swoich wyborów na lepsze" Ależ chcecie, chcecie. Tylko ZŁY LOS (ewentualnie hieny kafetariańskie) weszły Wam na głowy i nie pozwalają........ jak żyć, jak żyć? wina? wiadomo czyja

dlaczego wszyscy oceniają tylkoNas a nie drugą stronę ? a jaka jest druga strona? ta ktora nazywacie miloscia swojego zycia? te patalachy co nie potrafia odejsc z godnoscia tylko dalej was bzykaja pod tytulem "milosci zycia"? to daj go tu na forum to zobaczysz co sie stanie :-)

Gość o co biega?
"dlaczego wszyscy oceniają tylkoNas a nie drugą stronę ?" I to pytanie wyczerpuje temat odrobiny czegoś tam, czegoś tam... Nie spotkałem żadnej wypowiedzi tzw drugiej strony. Ale nie wszystko byłem w stanie przeczytać. Wskaż mi, a obiecuję, że się wypowiem.

Gość truuuuuuu
do aneczka OOOOOOOOOOOOOOO PROSZĘ !!!!!

Gość 35--latka
Użytkownik: zawsze szczery (ilość tematów: 13, ilość postów: 27436) jaki debil dobre naprawdę