Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość czarna-porzeczka...
"Czyli z kawalerem można poszaleć" - Nie, nie można, bo jestem żoną.

Gość lekarz lekarz
pisze ze całuje w usteczka bo co ma pisać prawdę? że w zardzewiałą rozklekotana dziurę w miękkim podbrzuszu stalowego brzucha?

Gość Zdarza mi się...
czarna-porzeczka... " W moje śliczne usteczka" To dziecinne i takie pospolite" Miłość i jej namiastki zawsze są dziecinne... nigdy nie są dostatecznie dorosłe. A pospolite też w pewnym sensie... Miłość racjonalna nie jest miłością... chyba, że mówisz o macierzyńskiej? :D

Gość czarna-porzeczka...
Zdarza mi się - A gdybyś dowiedziała się, że Twój mąż miał kilka kochanek? Przecież też może Cię zdradzać, prawda? Jaka byłaby Twoja reakcja?

Gość Zdarza mi się...
[zgłoś do usunięcia] lekarz lekarz pisze ze całuje w usteczka bo co ma pisać prawdę? że w zardzewiałą rozklekotana dziurę w miękkim podbrzuszu stalowego brzucha?" - nie wysilaj się.. to się mija z celem. :D

Gość lekarz lekarz
a może w nieskalany żadną myślą maciupeńki móżdzek tesz ładnie

Gość Zdarza mi się...
czarna-porzeczka... Zdarza mi się - A gdybyś dowiedziała się, że Twój mąż miał kilka kochanek? Przecież też może Cię zdradzać, prawda? Jaka byłaby Twoja reakcja?" Tak, z pewnością jest łakomym kąskiem dla większości bab. Nie wątpię, że ma okazje. jest wysoko ustawiony, a władza jest bardzo podniecająca.

Gość Zdarza mi się...
Teraz mi napisał, że już się od niego nie uwolnię. Trochę ciary przechodzą jak tak pisze... :O

Gość lekarz lekarz
z twoim celem się mija z moim nie tego tez nie rozumiesz

Gość czarna-porzeczka...
A miłość do męża? Jeszcze jest, czy już nie ma?

Gość Zdarza mi się...
Jest, myślę że nawet rośnie..

Gość jnbd
A co do tej uczciwości wobec męża, to też lepiej dawkować. Podczas jednej z kłótni o naszą zażyłość z P powiedziałam w złości za dużo, a mianowicie, że czemu się wkurza na niego, skoro jego wielki przyjaciel (oczywiście żonaty i dzieciaty, znajomość od 15 lat) się do mnie po pijaku dobiera. Ledwo go zdołałam powstrzymać, żeby nie pojechał do niego i nie załatwił sprawy po męsku. Zachował to dla siebie, ale ja się nasłuchałam, że sama jestem sobie winna, że go prowokowałam i dałam przyzwolenie, a powinnam była strzelić po łapach albo chociaż powiedzieć, że sobie nie życzę. Skutek jest taki, że przestaliśmy się odwiedzać, a spotykaliśmy się parę razy w tygodniu, a wina oczywiście moja za rozwalenie przyjaźni :O

Gość czarna-porzeczka...
Władza jest bardzo podniecająca - Ze mną próbowali na wysokich stanowiskach - nie udało się ;-) Mnie to nie bierze. Poszukali gdzie indziej i szybko znaleźli.

Gość czarna-porzeczka...
"jest, myślę, że nawet rośni"e - Czyli bardziej kochasz, im więcej zdradzasz? Niepojęte :-(

Gość lekarz lekarz
miłośc jest do męża tez wysoko postawiona tak wysoko że ta malutka nie siega

Gość zdarzyło mis ei eferf
jesteś głuupia, TWIERDZĄC ŻE ZDRADA JEST DOWARTOŚCIOWANIEM !!!ty moze nie zdradzasz ale rogi masz daje ci 100Procentową pewnośc kretynko,matko polko Nie zdradziłam dla zdrady :) tylko dla miłości!!! moze teraz zaczniesz mysleć tak zwyczajnie, zdradzic może twój mąż i wrócic do ciebie , tak jakby nigdy nic,to bedzie zdrada, ale jesli ma zupełnie inny wymiar inne podłoże to będzie uwarunkowana na innych wartościach a nie jako na samej zradzie.

Gość czarna-porzeczka...
lekarz lekarz - Rozbawiasz mnie do łez :-D :-D :-D

Gość lekarz lekarz
jak cie podnieca władzuchna to sie nie dziwię ze lubisz byc przez wszystkich grzmocona

Gość lekarz lekarz
płacz skarbie ulży ci a jej i tak nic jusz nie pomoze

Gość lekarz lekarz
są takie przypadki kiedy nawet medycyna staje się bezradna

Gość lekarz lekarz
zdarza sie

Gość Zdarza mi się...
jnbd - z tym ja uważam, bo jego przyjaciel też wielokrotnie się do mnie dobierał. Dopóki go porządnie nie ofukałam. Przed mężem on próbował ze mną być... Chyba się we mnie kochał... ale jakoś mi nie po drodze z nim. Ostatni raz próbował przed samym ślubem swoim. Zapytał czy możemy się spotykać tylko we dwoje. Nawet wybrał się w tym celu do mnie do pracy i namawiał w moim biurze. Przed samiutkim swoim ślubem... Potem już tylko od czasu do czasu się dobierał. W tym raz na wakacjach, gdy obok był mój mąż, a za ścianą jego żona i synek. Potem jeszcze chciał, abym na w czasie balu wyszła z nim...

Gość brgtrhytujm
ciekawe kim jest osobnik podszywajacy sie pod lekarza, ze zakopleksiony to wiem

Gość ojdana35
Zdarza mi się... Jest, myślę że nawet rośnie.. super,im lepszy kochaś tym większa miłość do męża?:P

Gość jnbd
Zdarza mi sie, Ty to masz cyrk na kółkach z tymi adoratorami :D Chodzi mi o to, że ZS i Porzeczka piszą o uczciwości, że warto i takie tam. Ja się już nie raz przejechałam na tej uczciwości, mąż jakoś nie chciał docenić mojej szczerości, a nawet mnie za nią karze :(

Gość czarna-porzeczka...
Jeśli romanse wyjdą na jaw, to żadna miłość nie pomoże :-p Żadne obiadki, śniadania i prezenty ;-)

Gość czarna-porzeczka...
"takie tam" - są dla mnie bardzo ważne :-)

Gość jnbd
Zawsze można się wyprzeć, nawet jak Cię złapią na gorącym uczynku za rękę. Jeśli małżonek chce wierzyć w uczciwość współmałżonka, to łyknie nawet najgłupszą wymówkę :D

Gość czarna-porzeczka...
jnbd - łyknie albo i nie ;-)

Gość ale spoko...
Zawsze można się wyprzeć, nawet jak Cię złapią na gorącym uczynku za rękę. Jeśli małżonek chce wierzyć w uczciwość współmałżonka, to łyknie nawet najgłupszą wymówkę No, może nie do końca najgłupszą, ale faktem jest, że trzeba się wypierać wszystkiego, czego druga strona nie widziała na własne oczy.